Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכלום,

סיפור די ארוך ומתיש,

אז ככה רכשתי לאשתי מגרופון 10 שיעורי נהיגה + קורס תיאוריה

ברשת בתי הספר לנהיגה איציק אברהם בסכום של 99 שקל.

כמובן שהדבר מחייב להמשיך אצלם שיעורים עד לטסט וסיום הלימודים.

דרשו ממני מראש סכום של 3000 שח עבור כל השיעורים וטסט ראשון.

(כנראה שפה נפלתי חזק-פעם אחרונה שמקבלים ממני את כל הסכום מראש)

אז ככה קורס התאוריה היה מכפיש ביותר עם מורה שלא דובר בכלל עברית וגם לא מגיע.

לא חשוב אשתי למדה בבית ועברה תאוריה, ונעבוד לשיעורי נהיגה בשטח.

אשתי מראש הודיע כי היא רוצה מורה קבוע על תיבת הילוכים ידני (דבר שנדיר כנראה במרכז).

אוקי אין בעיה, אך בפועל מה שקרה זה שהחליפו לה 5 מורים! בתוך 22 שיעורים (שיעורים של חצי שעה ככה זה אצלם).

כל זה בתוך סחבת ארוכה מאוד של זמן בין מורה למורה כ-5 חודשים! ולנו אין ממש זמן כי קרובים ללידה בע''ה.

דרשנו פיצוי של 5 שיעורים (שיעור על כל מורה שהוחלף, וגם כי מגיע עם כל ההפסקות הארוכות בין השיעורים).

הסכימו, התחרטו, חזרו בעצמך, סיבונים, ובקיצור ''לכו חפשו''.

החלטנו שאנו לא רוצים להישאר יותר ודרשנו כסף בחזרה. אמרו אין בעיה אך זה לא כולל את הגרופון ויש עמלת יציאה וכו' וכו'.

סבבה אין בעיה תביאו מה שמגיע, ומאז יותר מחודש לא שומעים מהם,

קשה מאוד להשיג אותם, וכיום בלתי אפשרי!

יחזרו אליכם..יחזרו אליכם.. וברור שלא חוזרים.

מה אנו יכולים לעשות?

נשמח לכל ייעוץ כלשהו,

תודה רבה

יניב ונטלי

1983 & Opel Astra DTI 2003 , Citroen Visa Club 1982

פורסם (נערך)

~

אני חושב שע"מ למזער את הנזקים כדאי לכם פשוט לעבור לסניף אחר באזור המרכז, גם אם זה יהיה קצת יותר מסובך לוגיסטית ויוסיף הוצאות נסיעה. אני למשל קיבלתי שירות טוב מאד בסניף של כפר סבא כשעשיתי רשיון למשאית בתנאי תשלום דומים (לאחר מספר שיעורי נסיון במחיר רגיל).

עריכה: מקריאה נוספת אני רואה שהציפיות שלכם קצת גבוהות. הגמישות בלו"ז והמורים המתחלפים הם חלק מהסיבה שהמחירים של הרשת כ"כ זולים, למי שרוצה מורה קבוע יש מספיק אופציות אחרות מלבד איציק אברהם. לגבי מכוניות עם גיר ידני - שוב, לא בעיה שאני מכיר מכפ"ס או נתניה, אבל כנראה שבאזור חולון מרבית המורים שבחרו להצטרף אליהם באו עם מכוניות אוטומטיות. לא נראה לי שזה עניין של מדיניות, רק של היצע וביקוש.

בהתחשב במבנה העסקי של הרשת, כדאי תמיד לפתור בעיות ברמת הסניף כי גבוה יותר זה הופך להרבה יותר מסובך. אפשרות נוספת מלבד מה שהצעתי היא פשוט לשמור את הסכום הנותר על שמכם ולהשתמש בו להוצאת הרשיון הבא, במידה ויש מישהו במשפחה שמתכנן לקחת שיעורי נהיגה בשנים הקרובות.

עריכה אחרונה על ידי Derish
פורסם

תודה על ההתייחסות , ובכן כמובן שאת האופציה למעבר סניף נסינו והועברנו לסניף בת-ים.

המורה של הסניף סירב לכך בתוקף ובכלל לא הודיע על כך שהוא לא מתכוון להגיע לשיעור שנקבע, ושוב פעם נקבע ושוב אכזבה.

כל הרשת הזאת היא פשוט מחדל מאיך שהיא מתנהלת, ובחוסר תקשורת מוחלט אף אחד מהעובדים לא באמת רוצה לעבוד שם.

אשתי כבר למעלה מחודשיים לא עלתה על רכב נהיגה ולאף אחד לא אכפת כי את הכסף הם קבלו כבר.

- לגבי אמון הציבור כתבנו להם טרם קבלנו תשובה.

1983 & Opel Astra DTI 2003 , Citroen Visa Club 1982

פורסם

^

אני לא חושב שגרופון יכולים להיות בררנים מדי בקשר לספונסרים שלהם כרגע. חברות הקופונים האלה ירדו זה מכבר מגדולתן, לא רק בארץ אלא בכל העולם.

לגבי ההתנהלות של איציק אברהם - אני מציע שתסבירו שעקב ההריון אתם נאלצים לדחות את מימוש השיעורים ותנסו לקבל מהם אישור בכתב על היתרה שלכם (בשיעורים או בכסף, איך שנח להם). בינתיים לכו למורה אחר, תעשו איתו את הרשיון, ובעוד כמה חודשים/שנים כשמישהו במשפחה יצטרך שיעורי נהיגה, הפנו אותו לשם והשתמשו ביתרה המגיעה לכם. יש סיכוי טוב שעד אז הצוות יתחלף ותיפלו על אנשים יותר נורמליים.

לחילופין - כתבו פוסט קורע לב על איך רשת איציק אברהם מתעללת באישה בהריון והעלו אותו לפייסבוק (סטטוסים מצייצים, YNET וכל במה אחרת).

אני כנראה הייתי הולך על האופציה הקודמת, מתוך ההבנה שעובדי הרשת מועסקים בתנאים הדומים לאלו של המגזר השלישי ולכן סביר להניח שיתחלפו בתוך 6-12 חודשים.

• תוכן חדש...