Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטתי שהגיע הזמן לפנק את הרכב בדיטלינג כללי,

כרגע השתמשתי רק בערכה של מגוויארס שזה שמפו ווקס שלהם, עם 2 מטליות מייקרופייבר, כמו כן יש בערכה גם ווקס לרכב ווקס לג'נטים ו2 פדים, מה שלא יכלתי להשתמש עד שאני יעשה פלסטלינה כמו שצריך.

זאת הפעם הראשונה שאני עושה פלסטלינה/ווקס אז רציתי להתחיל מקטן ולא לקנות משהו מטורף.

זאת הרשימה, הוספתי גם APC לניקוי פנימי כולל + SUPERME של מגווירס לחידוש והגנה על הפלסטיקה.

די חרגתי פה מהתקציב שלי אז אם יש לכם הצעות לשיפור או שינוי מוצרים אז להשתדל שזה יהיה במסגרת התקציב הזה (450-500)

Capture.JPG

הדבר היחיד שקצת מדאיג אותי זה שבערכה של מגווירס יש 50 גרם פלסטלינה בלבד, זה יספיק לי לפחות ל2 שימושים?

יש את הערכה דומה של CAPLAN ב130 עם 100 גרם פלסטלינה (ומקבלים גם שמפו ועוד מטלית) אבל שמעתי שהיא יותר קשה ופחות טובה למתחילים, זה נכון? הפלסטלינה של מגווירס טובה משמעותית או שאני לא ירגיש בהבדלים?

תודה ואשמח להצעות לשינוי/שיפור ברשימת המוצרים.

פורסם (נערך)
לך על הקיט של קארפלן הוא מצויין, או לחלופין תקנה onr ופלסטלינה מאיביי.

הפלסטלינה של מגווירס לא משמעותית טובה יותר?

עריכה אחרונה על ידי nisi90
פורסם

זה לא כל כך משנה, אני הזמנתי מאייבי ב20₪ ועשה עבודה מצויינת.

אם אתה לא רוצה להזמין מאייבי אז עדיף ללכת על הערכה של קארפלן כי מקבלים יותר פלסטלינה.

אני אז השתמשתי בחתיכה של 40 גרם אז זה אומר שאם אתה קונה את המגווירס וזה נופל לך אז נתקעת באמצע העבודה בלי פלסטלינה.

פורסם

אני אישית משתמש בפלסטלינה המקצועית של מגוויירס (הכחולה) והיא מעולה! ממליץ עליה + חומר סיכה טוב וזה עושה אחלה של עבודה.

לגבי ווקס, אני משתמש ב-Ultimate Liquid Wax של מגוויירס גם כן, מאוד קל ליישום ומבריק את הרכב לחלוטין!

פורסם

הייתי מוותרת על האפליקטור הכחול שבחרת. במקרה יצא לי לעבוד עם אחד כזה ביום חמישי האחרון, הוא סופג המון חומר ולא ממש נוח לשימוש, די מהר התעצבנתי ועברתי לפד הצהוב של מגווירס (אלה של 5 ש"ח).

בקשר למחדש פלסטיק של מגווירס שבחרת, יצא לי לקרוא עליו ביקורות בינוניות. באותו טווח מחירים יש לך את ה"פלש דש", חומר שקיבל לא מעט המלצות. יצא לי להתרשם ממנו ברכב של חבר פורום אחר והתרשמתי מאוד לטובה.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

אין לי את המוצר, לא בדקתי את הרכב החומרים שלו, יתכן ואתה צודק (אישית העדפתי את הG6, אבל הוא עולה כפול)

כמה חברים משתמשים בו ומאוד מרוצים ממנו והוא לא משאיר משטח שומני אחרי השימוש בו.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

הפלסטלינה של קארפלן טובה מאוד. טובה יותר מהזולות ב 1$ מאיביי.

למרות טענות שאני קורא כאן שאין הבדלים בין פלסטלינות (הזולות עושות את אותה עבודה...)

לניסיוני יש הבדלים. (נוחות,גמישות,ניקוי) למשל 3M מעולה אבל יקרה. (בדקתי אחד מול השני על אותו רכב)

• תוכן חדש...