Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם

שוקל להחליף רפידות בלמים לסיאט איביזה רפרנס 2010

מה העלות לדבר כזה?

כמה יעלה לי להחליף גם את הדיסקים לדיסקים מחורצים?

הקליפרים אפשר להחליף לצבע אדום? יש מקומות מומלצים?

פורסם

את הקאליפרים אתה יכול לצבוע לבד - אין סיבה להחליף

ערכה מומלצת מאוד (כבר 3.5 שנים על הקאליפר ועדיין מבריק כמו ביום הראשון):

G2 Caliper Paint - אפשר למצוא באיביי ב100 ש"ח, קל מאוד לצבוע ומבריק למשך שנים עם 5 שנות אחריות.

דיסקים מחורצים יעלו לך לא בהתקנה כמו שיעלו לך כל פעם שתרצה לעשות טסט / יעצור אותך שוטר - אתה מהר מאוד תהפוך למגנט להורדה מהכביש של כל רשויות החוק.

רפידות זה עניין די זול - בין 300-600 ש"ח לרביעייה (תלוי בסוג ובאיכות)

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

מה בדיוק הבעיה החוקית עם דיסקים מחורצים?

פותח השרשור, שים לב שדיסקים מחורצים גורמים לבלאי מואץ של הרפידות. אם אין לך צורך אמיתי בערך המוסף שלהם, הייתי מציע להשקיע את הכסף שהם יעלו לך בדיסקים קונבנציונליים באיכות טובה יותר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אין בעיה חוקית. יש בעיית אטימות משטרתית.

השוטר/בוחן יודע שאיביזות לא מגיעות במקור עם דיסקים מחורצים/מחוררים ואלא אם כן אישרת בעמדה מס' 1 את ההתאמה של הדיסקים הללו לרכבך וקיבלת על כך אישור מהם או לחילופין יש לך ג'אנטים ועליהם טאסות שמסתירים את הדיסקים (מה שלא נראה לי לפי השאלה על הצבע של הקאליפרים) אז כל בוחן/שוטר תנועה מבחין בך בקלות ויכול להוריד אותך מהכביש על התקנת רכיב בטיחותי (בלמים) לא מאושר/שינוי מבנה/שיפור בלתי חוקי.

מהניסיון שלי (שבו כבר הורידו אותי מהכביש בדיוק על זה) זה מושך מאוד את העין (וכנראה זאת הסיבה שאתה מחפש להתקין אותם ולא בשביל נהיגת מסלול מאומצת) ולכן תשומת הלב תגיע אליך גם מכיוון המשטרה.

שוב, אם תצליח לשכנע את הבוחנים של משרד הרישוי (שייבקשו ממך להמציא אישור התקנה מהיבואן הרשמי, צ'מפיון - אלו שבחיים לא יאשרו דבר שכזה כי זה לא נקנה אצלם) ותקבל אישור משרד הרישוי על-כך אז אין שום בעיה חוקית ותוכל לנפנף את המסמך הנ"ל בפניו של כל אוכף תנועה או שופט תעבורה.

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

תודה רבה לכולם על העזרה הבנתי ממש לעומק את העניין. כנראה בסוף אני אסתפק ברפידות בלבד .

הציעו לי במוסך ספטון רק שני רפידות ב500 שח

קדמי

נראה יקר? כי הבנתי ש400-600 זה לסט של רביעיה גם קדמי וגם אחורי

דעתכם?

פורסם

אגב, הזמנתי את הערכה לצביעה שהמלצתם. אפשר לקבל מדריך לצביעה? אני צריך לפרק את הגלגלים לפני? מה עושים בתהליך הצביעה?

• תוכן חדש...