Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי רכב גולף 2005, 1.6 FSI, טיפטרוניק 6 הילוכים, 140,000 ק״מ. במהלך היום הגיר מתנהג מוזר.

בנסיעה לעבודה בבוקר הגיר עובד חלק וללא שום בעיות. בדרך חזרה בשעות הצהריים הגיר לא מעביר הילוכים חלק ולפעמים יש מכה בין העברות. בשעות הערב - לילה הגיר עובד כמו שעון שוויצרי!

בצ׳מפיון אמרו לי שצריך להחליף מוח גיר - מחיר הפינוק באיזור ה9000 ש״ח..

אני לא חושב שזה המוח גיר כי הוא באמת עובד טוב בשעות הבוקר, ערב ולילה.

שאלתי אם החלפת שמן גיר יעזור והם אמרו שהם לא ממליצים כי זה יכול לגרום לעוד נזק. השאלה אם לשים שמן איכותי כמו Valvoline, Castrol.. יכולה לטפל בבעיה? כי ברור שזה משהו שקשור לטמפרטורת השמן.. ברכב לא הוחלף אף פעם שמן גיר.

תודה

פורסם

אם אתה מהמרכז ממליץ לך לפנות לי.ס גירים,ספי חבר הפורום ושותפו יניב.

יש אולי סיכוי עדיין להציל את הגיר בתיקון נקודתי של החלפת/תיקון/שיפוץ בלוק שסתומים בלבד בעלות של בערך 50% ממה שנקבת.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הגיר הזה מאוד לא אוהב את הקיץ שלנו, אחד מהפתרונות היא להתקין קולר גיר גדול יותר שלפעמים פותר את הבעייה.

Peugeot 206 Xs 1.6l 16v :lol:

Peugeot 205 Forever 1.4l 8)

Peugeot 306 1.4l - נגנבה :-(

פורסם
הגיר הזה מאוד לא אוהב את הקיץ שלנו, אחד מהפתרונות היא להתקין קולר גיר גדול יותר שלפעמים פותר את הבעייה.

תיבה מסוג 09G לא סובלת מבעיות התחממות בכלל וקולר הגיר הקיים שומר על טמפ' עבודה אופטימלית של 90 מעלות גם בימים חמים.

אין צורך להוסיף שום קולר חיצוני.

מה שכתבת נכון לגבי גיר מסוג 01M שהיה מותקן בגולף דור 4.

איזה כייף לי :)

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

שמתי לב שרב הבלגן קורה במעבר מהילוך 2 ל3. לפעמים הוא עולה בטורים ואז יש מעבר הילוך בבום! וכל זה קורה בשעות הצהריים כשממש חם.

מה זה יכול להיות? סלנואיד דפוק? מחשב גיר דפוק? או מצנן סתום?

תודה

פורסם

אם בלוק השסתומים היה דפוק אז הגיר לא היה מתפקד בכל שעות היום נכון? בשעות הערב, לילה הגיר מתפקד ללא שום בעיות.

תודה

פורסם

לא נכון. תפקוד הסולונאידים והתיבה תלוי גם בטמפ' השמן של התיבה לכן ייתכן מאוד שבלילה טמפ' השמן נמוכה יותר לכן בלוק הסולונאידים מתפקדים בצורה אחרת.

ניתן לחבר סורק תקלות לרכב ובמהלך הנסיעה לנטר את טמפ' השמן אשר אמורה להיות סביב 90 מעלות צלזיוס.

פורסם

רשמת מקודם ש09g לא סובל מהתחממות ושאין צורך בקולר חיצוני. אין מצב שהמצנן נסתם והשמן לא מתקרר כמו שצריך?

תודה על העזרה.

פורסם

אם אין ערבוב של שמן עם נוזל קירור אז רוב הסיכויים שהמצנן לא נסתם. ניתן לזהות בקלות את מצב השמן על-ידי ריקון כמו קטנה ובדיקה על-ידי

בעל מקצוע.

• תוכן חדש...