Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום

ברצוני לרכוש רכב משומש, אשר ישתמש עבור נסיעות ארוכות מהצפון למרכז פעם שבועיים ובמהלך השבוע ממעין ברוך עד לאזור הכנרת.

פרטים על הרכב שראיתי:

שנה: 2010

רכב יד 2 מליסינג

הצעת מחיר: 45,000

מחירון:50800

קמ"ש:40000

אשמח לשמוע את דעתכם בנוגע לתוצאות הבדיקה,

תודה רבה

תוצאות בדיקת רכ.pdf

עריכה אחרונה על ידי דורית.ר
פורסם

נראה טוב מידי, אני מניח שזאת הבדיקה שאלדן הזמינה כאשר מכרה את הרכב לבעלים הנוכחי וזה מסביר למה היא טובה כ"כ.

כדאי לקחת את הרכב לבדיקה בעצמך, אם לא במכון אז במוסך שאתה יכול לסמוך עליו.

פורסם (נערך)

הבדיקה הזאת לא שווה את הנייר עליו היא כתובה.

אם ברצונך לקבל אינדיקציה רצינית לגבי מצב הרכב - קחי את הרכב לבדיקה במכון מטעמך.

תתפלאי כמה שונה היא תהיה מהבדיקה שקיבלת.

עריכה אחרונה על ידי Aino
פורסם

מה זה שלוחות שילדה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

1. תבדקי שלא עומד מולך סוחר מדופלם.

2.עניין הק"מ חשוד מאוד בעיני,האם הוצגה לך היסטוריית טיפולים של הרכב ?

תאריך הבדיקה הזו היה לפני שנה ארבעה חודשים,היא לא משקפת בוודאות את מצבו הנוכחי של הרכב ובכל מקרה קחי את הרכב לבדיקה משלך אם את מעוניינת בו.

3. חוששני שהמונח "שלוחות שילדה" הוא הסוואה ומכבסת מילים לעובדה,שלרכב יש פגיעת קצוות שילדה ..

לא נעים לא נורא אבל זה גם יהיה רכב,שיהיה קשה מאוד למכור אותו.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אין שום סיבה לשלם על רכב בן 4.5 שנים מחיר כזה גבוה.

אני מניח שאפשר כבר להשיג במחירים זולים מאלה סיריון ישירות מחברות השכרה, שיהיו במצב טוב ובלי תאונות כלל.

יש עוד רכבים טובים בתקציב, כמו סוזוקי ספלאש, יונדאי I10 או I20 וכו' וכו'.

פורסם (נערך)

יש כאן מישהו בפורום שמוכר סיריון מאותו השנתון, יד 2 אחרי ההשכרה ועם קילומטראז' לא גבוה במחיר יותר נמוך ולטענתו ללא תאונות.

הרכב המדובר כאן בשרשור , לפי הבדיקה, אחרי תאונה בחזית ועם פגיעות לא מבוטלות.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...