Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכב ה"ישן" שהיה בבעלותי היה קיים כבל גז וברכב ש כיום נוהג עליו יש מצערת אלקטרונית ואני מרגיש שהיא לא עושה עבודה כמו כבל גז. השאלה שלי היא כזאת האם יש דרך/מקום בארץ שיכול לסדר את "הבעיה".

הרכב הוא שברולט אפיקה 2009.

פורסם

אם שום דבר לא מקולקל, הפוזיציה של הדוושה תפתח את המצערת בהתאם ללחיצה בדיוק כמו עם כבל. אם משהו מקולקל מתקנים.

אף אחד לא יעשה לך כזאתי קומבינה מגוכחת ברכב.

פורסם

אני לא אמרתי שזה מקולקל, אני אמרתי שמצערת חשמלית לדעתי לא נוחה ואני רציתי לדעת אם אפשרי להחליף לכבל גז.

פורסם

אפשר. תקדח חור בקיר האש ליד פדל הגז, תעביר כבל נחושת ותקשור לפדל. בצד השני, תנתק את הסולנואיד של המצערת האלקטרונית, ותקשור את הכבל לקצה הנכון של המצערת, בכך שהכבל ימשוך את המצעת בכיוון הנכון כשצריך. :lol:

אני מבטיח לך שתקבל מצערת פי אלף יותר גרועה מהאלקטרונית הכביכול לא בסדר שלך.

פורסם

באופן כללי, אפשר לחדד תגובת מצערת אלקטרונית ע"י שינוי ערכים במחשב ניהול ("צ'יפ").

באופן ספציפי - אין לי מושג לגבי שברולט אפיקה.

פורסם

הכל אפשרי. השאלה היא אם אתה באמת רוצה להתחיל לתכנן מחדש את כל הרכב. פעולת המצערת ההחשמלית קשורה לא רק למצערת עצמה, אלא גם לסיבובי הסרק של המנוע, למזגן, לפעולת המנוע בהתנעה קרה, למערכת ABS, ואולי עוד כמה דברים.

אתה מוכן להתמודד עם כל אלו, כדי שאולי יהיה לך שיפור בתגובת הדוושה?

דני

פורסם

קיימות "קופסאות דוושה" למינהן, כלומר סוג של שיפור - מקצר מהלך דוושת מצערת אלקטרונית.

קופסה שמתחברת לצמה של חיישן דוושה, ומשדרת למחשב עקומה חדה ותלולה יותר ממה שמודד חיישן דוושה בפועל.

בדרך כלל ניתן לתכנת מספר מצבי תגובה, "עצבניים" יותר או פחות.

לא יודע אם קיים לשברולט אפיקה.

פורסם

תודה לעונים הרציניים מבנכם. זה רכב שכמעט אין "שיפורים" כאלו או אחרים בשוק העולמי (לפחות זה שאני שמעתי עליו) ככה שחיפוש קופסאות לדוושה/מנוע יהיה קשה למצוא.

פורסם (נערך)

שני אתרים שמצאתי בהם את הרכב שלך (בהתייחס לPedal Box):

1) http://www.pedalbox.com/en

2) http://www.swiss-chiptech.com/tuning-pedal-vehicle-list.html

ויש עוד אתרים שמוכרים מוצר שנראה דומה אם לא זהה. תריץ חיפוש 'pedal box chevrolet epica 2.5'.

- אין לי נסיון עם אף אחד מהם ולא יודע מה טיב המוצרים שלהם.

- שווה אולי לפנות לחנויות השיפורים למיניהן ולראות אם ניתן לרכוש דרכם מוצר כזה.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
  • תוכן חדש...