Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את המנעול הזה רכשתי לבן שלי לפני הרבה שנים. היום הוא רוצה להשמיש אותו אבל (כמובן) לא זוכר את צירוף המספרים של הקוד.

פעלתי ע"פ סרטונים ביו-טיוב ואכן ניסיתי להכניס מוביל דק ש"ירגיש" את הרגע הנכון (כאשר אני מסובב כל גליל מספרים), הוא אמור לצנוח פנימה בהדרגה, אבל לצערי הוא לא עושה זאת אפילו לא בראשון (העליון).

1. מה אני עושה לא נכון?

2. יכול להיות שהוא פשוט מקולקל ולכן אני לא יכול "לחוש" את הרגע הנכון?

yale 1.jpgyale 2.jpg

פורסם

לגבי השיטה עם הסיכה אני לא יכול לעזור אבל יש פה בסה"כ 1000 אפשרויות...

שעה עבודה וזה פתוח.. ורוב הסיכויים שפחות (או הרבה פחות אם הקוד מתחיל במספר קטן)

בהצלחה בכל מקרה (:

פורסם
כמה דקות ביוטיוב

ובכן, כפי שציינתי ביליתי הרבה דקות ביו-טיוב וכאמור מסבירים שם, אבל אצלי אין אפילו את ה"צניחה" הראשונה של הקיסם/מוביל.

איך זה יכול להיות?

פלג - תודה, אבל לא ניתן להכניס במרווח אפילו לא דף נייר.

פורסם

למה להסתבך?

כמו שמישהו רשם כאן, פחות משעה ותמצא את הקומבינציה.

פעם מצאתי מנעול בדיוק כמו שלך ועברתי מספר מספר עד שהצלחתי לפתוח אותו

אחרי זה שיניתי לצירוף אחר

Instagram:

VWPolo6R

פורסם

כמה עולה מנעול חדש?

לדעתי זה עולה פחות משעת עבודה אפילו בשכר מינימום.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

שיטה לפתיחה מנעול כזה.

תמשוך בכוח את הטבעת (לא לשבור),

ותסובב את המספרים.

תתחיל בהכי קשה לסיבוב. ואחריו שוב הכי קשה. ואז אחרון.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

כשהגעתי לבקום זה קרה לי, הקוד השתנה בספרה אחת כשנעלתי את המנעול.

לא צריך להסביר איזה סרט זה שכל הציוד שלך נעול בתוך התיק כולל פלאפון, ארנק ועוד חפצים אישיים שאתה רוצה שיהיו עליך,

בסוף ניסיתי את כל הקומבינציות האפשריות. זה עבד. זה לא לוקח הרבה זמן אם עושים את זה מהר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...