Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אתמול בערב אחד מהשכנים פגע לי באוטו כשיצא מהחנייה, הוא לא השאיר פרטים או הודיע לי אבל ראיתי על האוטו שלו סימני פגיעה שמתאימים לפגיעה על האוטו שלי, השארתי לו פתק על האוטו והיום בבוקר הוא התקשר אליי ואמר שהוא רוצה להפעיל ביטוח ושאני אבוא אליו בערב כדי להחליף פרטים.

הנזק לאוטו שלי הוא שפשופים בפגוש, חיישן רוורס שנכנס פנימה וסדק של כמה סנטימטרים בפגוש.

יש לי ביטוח מקיף וגם לשכן יש (אוטו חברה), האם כדאי לי להחתים אותו על זה שהוא מודה באשמה?

איך עובד התהליך מול הביטוח?

תודה לעונים

פורסם

גם תחתים אותו וגם תחליף פרטים מלאים

אולי כאשר הוא יפנה את זה לחברה הם יגיעו איתך לאיזה הסכם של תיקון, בכול מקרה אל תערב את הביטוח שלך כי אתה לא אשם.

יכול להיות שיש להם הסדר עם מוסך כל שהוא והם יסדרו לך את זה לשביעות רצונך והכול יבוא על מקומו בשלום

שיהיה בהצלחה ויום טוב.

פורסם

להקליט כל שיחה איתו.

עדיף להקליט אותו מודה באשמה לפני שמבקשים ממנו לחתום, עצם הבקשה עלולה לגרום לו לשנות את דעתו.

פורסם

גם לא טורח להשאיר פרטים וגם "תבוא אליו בערב להחליף פרטים"? WTF

אנשים מעצבנים :evil:

• ספונסר פורום
פורסם

אם יש אפשרות שיחתום שהוא פגע לך ברכב זה הכי טוב .

וכמובן להחליף פרטים .

לפי התאור שלך אין נזק גדול לרכב שלך .

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

פורסם
גם לא טורח להשאיר פרטים וגם "תבוא אליו בערב להחליף פרטים"? WTF

אנשים מעצבנים :evil:

מה מעצבן בזה? אולי הוא בעבודה או משהו. באותה מיידה הוא יכל לומר לו "אין לי מושג על מה אתה מדבר, לך חפש את החברים שלך".

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

שום דבר הוא לא תירוץ לא להשאיר פרטים. בכל אופן בשני המקרים הוא פושע וגנב

פורסם

אבל הוא לא אמר שלא ישאיר פרטים. הוא אמר שייעשה זאת בערב. אני חושב שזה לגיטימי לחלוטין.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

קרא שוב את הודעת פותש. הוא מצא את רכבו פגוע ואף אחד לא פנה אליו. רק לאחר שזיהה סימנים על הרכב הפוגע והשאיר לו פתק על השמשה הואיל בטובו הצדיק למסור פרטים. כלומר אם לא היה מוצא את הרכב לא היו לו פרטים לא בערב ולא בשנה הבאה

פורסם

תודה לכל העוזרים, בסופו של דבר השכן דיווח לחברת הליסינג שלו על הפגיעה והם חזרו אליי למחרת.

הרכב תוקן במוסך הסדר, הפגוש נצבע והוחלפו החיישני רוורס (למרות שהם לא נראים לי חדשים לגמרי).

פורסם

בדוק שהכול עובד כמו שצריך, יופי שנגמר כך

• תוכן חדש...