Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שאמרת יש לך 3 מדפסות

תשתמש תסיים את הדיו גם במדפסת סיכות ותזרוק לפח. !!!

אחרת חבל על הכסף. יש שם דיו.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם (נערך)

טוב, הבנתי. שכנעתם אותי.

מה דעתכם על המדפסת הספציפית הזאת?

http://www.brother.co.il/%E0%E9%F9%E9%E5%FA-%EC%E1%E9%FA-%E5%EC%EE%F9%F8%E3-%EE%E3%F4%F1%E5%FA-%EC%E9%E9%E6%F8-HL-2240

ואת הפנאסוניק פרסמתי באתר אגורה. מי שרוצה אותה מוזמן לשלוח ה"פ, אין לי עצבים לטכנולוגיה ששלטה כאן עוד לפני שנולדתי.

http://www.agora.co.il/cache/2014-05/1085458_o.asp?src=shareWithFriend

עריכה אחרונה על ידי stio
פורסם

עכשיו עברנו לפורום ייעוץ בבחירת רכב\מדפסת.

כמה שאלות:

1. מה התקציב.

2. האם יש צורך בפונקציות סורק\מכונת צילום\פקס. אם אין לך בבית מכשיר הממלא פונקציות אלה, ויש לך כמה מאות ש"ח לצורך זה - מדובר בהשקעה כדאית.

3. האם יש צורך במדפסת המחוברת ישירות לרשת או שאפשר לשתף אותה דרך אחד המחשבים. שוב, תוספת פונקצית רשת (קוית או אלחוטית) מיקרת את המכשיר, מצד שני הופכת אותו ליותר גמיש בשימוש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

1. התקציב עד 500 ש"ח.

2. הדרישות הם אך ורק הדפסה בדו צדדי, שחור לבן בלבד, וטונר זול שיחזיק הרבה. צילום, סורק, הדפסה וצבע וכ' יש לי בקנון.

3. המחשב מחובר דרך רשת אלחוטית, אני גם כך משתף את כל המדפסות על הרשת, לדוגמא מהמחשב שלי אני יכול לשלוח להדפסה לHP וההפך.

מה יתרום לי במצב כזה חיבור קבוע לרשת?

פורסם
טוב, הבנתי. שכנעתם אותי.

מה דעתכם על המדפסת הספציפית הזאת?

http://www.brother.co.il/%E0%E9%F9%E9%E5%FA-%EC%E1%E9%FA-%E5%EC%EE%F9%F8%E3-%EE%E3%F4%F1%E5%FA-%EC%E9%E9%E6%F8-HL-2240

ואת הפנאסוניק פרסמתי באתר אגורה. מי שרוצה אותה מוזמן לשלוח ה"פ, אין לי עצבים לטכנולוגיה ששלטה כאן עוד לפני שנולדתי.

http://www.agora.co.il/cache/2014-05/1085458_o.asp?src=shareWithFriend

למה דווקא את הבראדר הזאת?

יש לך צורך בהדפסה דופלקס (שני צידי הדף)?

פורסם

ענין של נוחות, אין לזה הרבה משמעות אם המחשב דולק באופן קבוע, יש משמעות אם, למשל, מדובר במחשבים ניידים שנלקחים ממקומם ואז אובדת הגישה למדפסת ממחשבים אחרים.

איני מכיר את המדפסת שציינת, והרכיב של הזנה דו צדדית מייקר את המדפסת, אם כי איני יודע בכמה. מכל מקום - יש לי נסיון טוב עם מדפסות בראדר לא רק בבית, אלא גם בעבודה, שם הן מחזיקות מעמד שנים רבות גם עם התעללות של משתמשים רבים. וטונרים יש תחליפיים (אם זה חשוב לך בדוק באתרי אספקת הדיו אם יש להם חלופיים לדגם שאתה מתכוון לרכוש).

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אפשרות נוספת להמשך שימוש בענתיקות היא למלא דיו לבד. לא מסובך לא קשה.

קונים בקבוק (או כמה אם יש צבעים) ובדרך כלל מקבלים בערכה גם מזרקים, בשימוש זהיר לא צריך כפפות (אבל ההתחלה כדאי כפפות כי קשה להוריד דיו מהעור).

את השיעור קבלתי לפני כמה שנים בשיחת טלפון ארוכה וסבלנית (מצידו...) עם חנות מתי פרינט ברחוב המסגר בת"א.

לגבי הסרטים, רק בשביל חוויית שימוש בטרקטור, ברר אם כחילה ברמת גן עדיין בתחום ואם כן אולי תתייעץ איתם, פעם הם היו מומחי המיחזור וההשמשה של סרטים ומחסניות (עוד לפני שמיחזור היה באזוורד אופנתי).

לגבי בחירת חדשות - חלק מהשיקולים שלי הוא האם יש דיו חליפי איכותי וקל להשגה, ובמחיר מופחת מאוד. אפשר לחפש ולמצוא דעות ברשת, בארץ וגם בחו"ל.

מנסיוני הלא רב, ברדר משתלבות טוב עם דיו חליפי. HP נוחות עם מילוי מוזרק מחדש. כמובן שיהיה איכותי אחרת לא כדאי. קנון נותנות איכות הדפסה מהיותר טובות, אבל לא נוח איתן בתחום התחליפי.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

תודה על התגובה.

הפאנסוניק סיכות נמסרה היום לבעליה החדשים דרך אתר אגורה. עכשיו נשארתי עם הHP והקנון.

אתה יודע מהיכן אוכל לרכוש בקבוק מילוי דיו מחנות באזור עמק יזרעאל או אפילו חיפה? חנות מכיוון שאגש עם מחסנית הדיו הריקה כדי שיסביר לי פעם אחת. יש כפפות ויש רצון וסבלנות.

בקשר למדפסת לייזר, לא מצאתי את הבראדר או מדפסת אחרת נורמלית באזור מגוריי.

פורסם

המדפסות נמכרות בכל אופיס דיפו\קרביץ\חנות למחשבים. כמובן שבכל חנות יש מבחר מוגבל של דגמים, אבל סה"כ מדובר במדפסות די דומות זו לזו.

• תוכן חדש...