Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי איכות זה מורל כן האיכות טובה מאוד יחסית למחיר. אני לא שומע טרנסים וכאלה אבל לא חושב שתיהיה בעיה.

ו 300 שקל ליד שניה זה מחיר טוב רק תבדוק טוב לפני שאתה קונה.

פורסם

טוב אז הכל הסתדר ברגע האחרון ממש, התקשרתי שוב לפומפה, והפעם דיברתי עם הבנאדם הנכון!

זה שמעדכן את המחירים באתר, הסברתי לו שבידיוק אתמול ראיתי את המחיר באתר ב 554 ש''ח והיום המחיר קפץ ל 649 ש''ח..

ואמרתי לו שדיברתי אם מישהו שהיה מוכן לתת לי את זה במחיר כמו שהיה אתמול (554) למרות שהוא הסכים רק ב 600.

אבל ידעתי שהבחור ההוא כבר הלך (בשיחה הקודמת אמרו לי שהוא בידיוק הלך, והם סוגרים ב 2 והתקשרתי ב 1:30)

אז זה במעדכן את המחירים הסכים לעשות לי את זה במחיר שהיה אתמול 554 ש''ח, אבל אמר שמשלוח זה עוד 39 ש''ח,

פה התבאסתי ואמרתי לו שבאתר רשום משלוח חינם, אז הוא אומר לי כן אבל אז אין אחריות על המשלוח וזה מגיע בדואר ואין אחריות וזה.

אז אמרתי לו אבל תמיד אני מזמין בדואר וזה מגיע והכל בסדר, הוא אומר לי אתה רוצה לקחת סיכון אין בעיה, אבל אם קורה משהו אנחנו לא אחראים..

בשביל 39 שקל אתה רוצה לוקח סיכון על מוצר שעולה 554 ש''ח, אז אמרתי לו זה בגלל שהמשלוח קצת יקר לי.

הוא אומר לי, אז בכמה רציתה לשלם משלוח 20 שקל? אז אני אומר לו כן, והוא כזה יאללה קיבלתה, בסוף יצא מחיר של 564 כולל משלוח עד הבית, וכן גם אני שמתי לב לטעות של ה 10 שקל פחות לטובתי, אבל בסדר יש להם מספיק רווח הבנתי שבעבר הם עלו גם 450 ש''ח.

פורסם
טוב אז הכל הסתדר ברגע האחרון ממש, התקשרתי שוב לפומפה, והפעם דיברתי עם הבנאדם הנכון!

זה שמעדכן את המחירים באתר, הסברתי לו שבידיוק אתמול ראיתי את המחיר באתר ב 554 ש''ח והיום המחיר קפץ ל 649 ש''ח..

ואמרתי לו שדיברתי אם מישהו שהיה מוכן לתת לי את זה במחיר כמו שהיה אתמול (554) למרות שהוא הסכים רק ב 600.

אבל ידעתי שהבחור ההוא כבר הלך (בשיחה הקודמת אמרו לי שהוא בידיוק הלך, והם סוגרים ב 2 והתקשרתי ב 1:30)

אז זה במעדכן את המחירים הסכים לעשות לי את זה במחיר שהיה אתמול 554 ש''ח, אבל אמר שמשלוח זה עוד 39 ש''ח,

פה התבאסתי ואמרתי לו שבאתר רשום משלוח חינם, אז הוא אומר לי כן אבל אז אין אחריות על המשלוח וזה מגיע בדואר ואין אחריות וזה.

אז אמרתי לו אבל תמיד אני מזמין בדואר וזה מגיע והכל בסדר, הוא אומר לי אתה רוצה לקחת סיכון אין בעיה, אבל אם קורה משהו אנחנו לא אחראים..

בשביל 39 שקל אתה רוצה לוקח סיכון על מוצר שעולה 554 ש''ח, אז אמרתי לו זה בגלל שהמשלוח קצת יקר לי.

הוא אומר לי, אז בכמה רציתה לשלם משלוח 20 שקל? אז אני אומר לו כן, והוא כזה יאללה קיבלתה, בסוף יצא מחיר של 564 כולל משלוח עד הבית, וכן גם אני שמתי לב לטעות של ה 10 שקל פחות לטובתי, אבל בסדר יש להם מספיק רווח הבנתי שבעבר הם עלו גם 450 ש''ח.

שיחק אותה!

מעניין באמת מה הסיבה שהמחיר קפץ בחצי שנה ב 200 שקל, בדרך כלל המחיר יורד אחרי זמן מסויים. מה קורה פה?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה הרווחת. אני קניתי אותם לפני שבועיים ב- 650 בפומפה, משלוח חינם עד דלת הבית.

עדיין לא התקנתי אותם כי פירקתי את הדלת והתברר לי שצריך טבעות הגבהה די גבוהות שאני לא מוצא בשום מקום.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

עדיין לא התקנתי אותם כי פירקתי את הדלת והתברר לי שצריך טבעות הגבהה די גבוהות שאני לא מוצא בשום מקום.

ליפני שבועיים? אתמול רק המחיר שלהם היה 554, והם הקפיצו ל 650, מוזר.

בכל מקרה מנסיון גרוע שלי ביד 2 שקניתי קומפוננט של הרץ יד שניה, וכשהגעתי הבייתה גיליתי שרמקול אחד קרוע, כמובן שהחזרתי אותם לבנאדם, אבל אז הייתי צריך לריב איתו שיחזיר לי את הכסף והוא מאשים אותי ואני אותו, אמרתי יאללה, לא צריך להתעסק עם יד 2 בדברים האלה, הכי טוב חדש בניילון וזהו, אז משלמים עוד קצת אין מה לעשות.

פורסם

איזה אוטו יש לך? תנסה לתפוס את חבר הפורום יוסי אלפיין, אם אני לא טועה הוא מתעסק בהגבהות.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני באמת צריך למצוא זמן, כנראה אתקין אצלו הכל וזהו.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

מה שכן אל תתקרב לMOREL כולם מוכרים אותם כי הם טובים מאוד.. אבל בת'חלס הם מתאימים למוסיקה קלאסית

בטרקים טראנסים וכו' המורל הולכים צ'יק צ'ק

לסגנון המוזיקה שלך הייתי הולך על ROCKFORD מוסיף עוד קצת ונהנה מאיכות ללא פשרות

בהצלחה...

התקנת מערכות שמע ומולטימדיה לרכב

עיצוב תא המטען בMDF, ופיברגלס

www.yamin-amran.com

• תוכן חדש...