Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברי הפורום וחג שמח לכולם ! :) זאת הפעם הראשונה שאני קונה רכב יד שניה ואני רוצה להתייעץ איתכם מה השיטה הכי טובה לשלם עבור הרכב שאני קונה ? ואשמח אם תסבירו לי איך עושים את זה / היכן משיגים את הטפסים ומה אני צריך בעצם.. תודה רבה מראש

פורסם

פעם היו משלמים במטבעות זהב, אבל היום הכי טוב לשלם עם כסף.

או שלא הבנתי את השאלה שלך...

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם (נערך)
פעם היו משלמים במטבעות זהב, אבל היום הכי טוב לשלם עם כסף.

או שלא הבנתי את השאלה שלך...

אני מכיר שתי דרכים לשלם : 1 ) העברה בנקאית

2) צ'ק בנקאי

3) מזומן שלרגע שחכתי ( תודה רועי )

לדעתי יש עוד שיטות . איזו שיטה הכי עדיפה ומומלצת לשלם בה למוכר הרכב ?

עריכה אחרונה על ידי liberfarb
פורסם

50 אלף ש"ח זה לא מעט כסף כדי לסחוב אותו במזומן. עדיף לעשות העברה בנקאית או צ'ק בנקאי, אם כי כבר שמעתי על מקרים בהם אנשים הגיעו עם יותר מ-50 אלף ש"ח במזומן כדי לסגור עסקה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בתור מוכר אני מוכן לקבל מזומן שאותו אני בודק בדואר ( סכום וזיופים ) ומפקיד ישר בחשבון דרך הדואר.

בתור קונה אני גם קונה במזומן בלבד כי ככה תמיד יש אפשרות להתמקח על המחיר גם במעמד הקניה.

פורסם
בתור מוכר אני מוכן לקבל מזומן שאותו אני בודק בדואר ( סכום וזיופים ) ומפקיד ישר בחשבון דרך הדואר.

בתור קונה אני גם קונה במזומן בלבד כי ככה תמיד יש אפשרות להתמקח על המחיר גם במעמד הקניה.

את רכבי האחרון קניתי ( מעל 50 K ) במזומן, שאני מוכר אני גם מוכן לקבל רק מזומן, שום דבר אחר לא!

היום כבר אפשר לזייף ולבטל הכל!

מזומן בדואר משם עמלה של כמה זוזים, שמופקדת ישר לחשבון בנק, בעולם שאנחנו חיים עדיף לא לסמוך על כל אחד :) !

פורסם
את רכבי האחרון קניתי ( מעל 50 K ) במזומן, שאני מוכר אני גם מוכן לקבל רק מזומן, שום דבר אחר לא!

היום כבר אפשר לזייף ולבטל הכל!

מזומן בדואר משם עמלה של כמה זוזים, שמופקדת ישר לחשבון בנק, בעולם שאנחנו חיים עדיף לא לסמוך על כל אחד :) !

יש אפשרות להפקיד סכום גדול של מזומנים בחשבון של מוכר הרכב דרך הדואר ? לא ידעתי , תודה על המידע :)

פורסם

אני הצעתי לך העברת זה"ב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...