Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת רכב לסטודנט עד 40K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תקציב לרכישה -עד 40,000 אלף

ידני/אוטומט -עדיפות לידני

נפח מנוע -1,200~1,500

קטגוריה (לרכבים: סופר מיני, ואן, מנהלים וכו') - מיני

תת דגם.(מומלץ, לא חובה) -

רמת אבזור(מומלץ, לא חובה) -

שנתון(מאיזה שנה הכלי) -רצוי 2009+

חדש/משומש - מן הסתם משומש

מספר מקומות ישיבה - 5

קילומטראז'(רק אם ידוע, בקנייה/חוות דעת על רכב משומש) -תלוי בשנתון, רצוי בממוצע כ-15,000 ק"מ שעבר רכב בשנה

דרישות של צריכת דלק -כמה שיותר חיסכונית

כמה ק"מ הרכב צפוי לנסוע בשנה(כדי שנדע האם לבחור מנוע דיזל או בנזין) -עד 1,000 ק"מ בחודש

מה הצרכים מהרכב -נסיעה מהמרכז לחיפה פעם בשבוע, ומספר קטן של נסיעות במהלך השבוע בחיפה,

רצוי רכב שיסחוב בעליות, בנוסף שלא ישמיע רעשי מנוע כשהרכב נמצא על 100-120.

מעדיף מיני עקב החיסכון אך גם רוצה להרגיש טיפה מהירות

רכבים שנזרקו לעין:

פיאט גרנדה - חשש מהתיבה

פיאט איבו - מעדיף ידני אבל רואה שהידני נמצא מחוץ לטווח המחיר שלי

דייטסו סיריון - ממש מכוערת אבל מומלצת על ידי רבים

מיצובישי לנסר 1,500 נפח מנוע - לא חיסכונית כמו השלישיה למעלה

פורסם

אתה כנראה חושש מהתיבה הרובוטית של הגרנדה אבל כתבת בדרישות שאתה רוצה ידני...

הגרנדה ידנית מעולה ויש לה שוק טוב,הרכב הזה תפור לדרישות שלך.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

שלושת הראשונות טובות,כאשר האיבו והגרנדה יהיו הכי חסכוניות,אבל למה שלא תבדוק גם את המיני כמו ,פיאט פנדה שיעשה צריכה דלק מצוינת,אמינה עם אחזקה.

זולה.

עוד נקודה למחשבה,האם באמת אתה זקוק ל5 מקומות? אם לא ,הייתי מכניס גם את הפיגו 107,מאוד חסכונית גם כן,אחזקה לא יקרה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
שלושת הראשונות טובות,כאשר האיבו והגרנדה יהיו הכי חסכוניות,אבל למה שלא תבדוק גם את המיני כמו ,פיאט פנדה שיעשה צריכה דלק מצוינת,אמינה עם אחזקה.

זולה.

עוד נקודה למחשבה,האם באמת אתה זקוק ל5 מקומות? אם לא ,הייתי מכניס גם את הפיגו 107,מאוד חסכונית גם כן,אחזקה לא יקרה.

עקב שאני שנה שניה כסטודנט, אז עכשיו מתחיל לחפש עבודה בתחום.

במידה וזה יקרה, אסיע מספר אנשים איתי לעבודה.

וגם בסופי שבוע אני יוצא עם כמה חברים ותמיד יש רכב מלא אז רצוי 5 מקומות

• תוכן חדש...