Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה חברות מטפלות במורשה?

אולי ביום ראשון אעשה סיבוב...

אשמח להמלצות ( על סוכנות, נציג או סתם איזה דגמים לבדוק ) - איזור חולון והסביבה.

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם הפער לטובת רכבי הליסינג הוא 25 אלף אז אני מסכים עם שאר המגיבים שזה כנראה יותר מדי לשלם עבור הבעלות הפרטית והק"מ הנמוך מאוד.

עם זאת, 15 אלף הייתי שוקל לחיוב.

בערך 5 תקבל עליו בחזרה כשתמכור (הכוונה ל 5 מעבר למה שתקבל על רכב הליסינג המתחרה) ולשלם 10,000 ש"ח ל 4 שנים של בעלות זה מתקבל על הדעת. יש פער אדיר בין מזדה שעברה 16,000 ק"מ לבין אחת שעברה 80,000 ק"מ. בנוחות ובעלויות תחזוקה.

מה שכן, נסה לסחוב עוד עם הסוזוקי ותראה האם הוא מתגמש. אני לא יודע האם המחיר שלו ריאלי (מה המחירון?) אבל ייתכן שיתגמש בהמשך.

פורסם

תודה רבה.

אגב, אחרי בירור נוסף, מדובר עם גירסת קומפורט ( השליטה מההגה, חישוקי מגנזיום... )

משנה משהו מבחינת ההערכה?

פורסם

כלל וכלל לא.

ק"מ נמוך לא מבטל את זה שהרכב מוזנח.

הבעלים חושב שיש לו זהב ביד כי זה יד ראשונה פרטית, אז שיחשוב.

לגבי איזה חברה מטפלת במורשה - אני אישית לא זוכר (נראה לי אוויס, או אלדן, לא זוכר בדיוק..) יש כאן כמה חבר'ה שעובדים בחברות ליסינג ויוכלו לשפוך קצת אור על הנושא.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

גם זאת גירסה הגירסה המאובזרת,עדיין זאת תוספת מאוד גדולה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
כלל וכלל לא.

מוזנח?

הבודק במכון בדיקה אמר לי שאי אפשר למצוא רכבים יד שנייה במצב הזה... הוא קצת צחק על הבעלים שהוא שכח לנהוג ברכב.

אשמח לדעת למה מוזנח ( אני מפספס משהו? )

לגבי חברות הליסינג - תודה, אולי מישהו מהם יענה...

פורסם
כלל וכלל לא.

לגבי איזה חברה מטפלת במורשה - אני אישית לא זוכר (נראה לי אוויס, או אלדן, לא זוכר בדיוק..) יש כאן כמה חבר'ה שעובדים בחברות ליסינג ויוכלו לשפוך קצת אור על הנושא.

אוויס ואלדן בוודאות ואם אני זוכר טוב גם באדג'ט.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

1) טיפול ראשון במוסך מורשה, ואחריו כולם (אפילו בתקופת האחריות!) במוסכים כלליים כדי לחסוך שני שקל. (ולך תדע אם בכלל טופל לפי הוראות יצרן, או שסתם החליפו שמן ופילטר תחליפי בלי לבדוק אי פעם את שאר המכלולים)

2) "עודף שמן מנוע" בחיים שלי לא ראיתי בדיקה שזה רשום בה, כמה חאפר צריך להיות מוסך כדי למלא יותר שמן ממה שצריך? או שהרכב אוכל שמן והבעלים מילא יותר מדי?

3) לכוון פרונט - כואב לבעלים לשלם ₪150 על כיוון כדי שהאוטו לא ימשוך ימינה\שמאלה ויאכל צמיגים?

4) נוסע על צמיגים יבשים וסדוקים(!!!), מן הסתם לא אכפת לו ורוצה לגלגל את ההוצאה הזאת לקונה

5) פנסים עכורים \ נורות שרופות זה לא מצב שאנשים עם רכב שאכפת ממנו מגיעים אליו

הרכב הזה הוזנח יותר מאשר רכב ליסינג ממוצע.

בשורה התחתונה משחק לטובתו ק"מ נמוך ורמת אבזור קצת יותר גבוהה. זה הכל.

על זה לשלם 25K יותר? :nono:

הייתי מוכן לקנות ממנו בדיוק באותו הסכום שעולה רכב מקביל אצל SIXT, וגם זה בתנאי שיתקן על חשבונו את כל הליקויים.

אחרת העסקה הזאת שווה לעכוז.

עריכה אחרונה על ידי NINJMNKY

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

NINJMNKY, אתה מגזים.

אתה יודע שהמכונים האלה מגזימים בכול דבר. ועד שאתה לא רואה את הרכב בפועל אין פה למה להתייחס.

1. יש פה הרבה שמטפלים במוסך כללי ולא מורשה, ולא רק בשביל לחסוך כסף, אלא בגלל שהמוסך הכללי מבין לפעמים יותר טוב מהמורשה.

3. המשיכה יכולה להיות מזערית ולא שמים לב אליה. זה רק המכון יכול להשוות בין הצמיגים לאחר 4 שנים של שימוש ולקבוע שיש צורך בכיוון.

4. שוב, צריך לראות את הרכב. מבטיח לך שצמיגים חדשים, לאחר חצי שנה של שימוש יקבלו גם את ההגדרה של "יבשים וסדוקים"

פורסם (נערך)

אולי אם הגזימו, אני נתתי את הפרשנות שלי לדברים שנכתבו שם.

זווית אחרת אף אחד מאיתנו לא יכול לתת כי לא ראינו את הרכב (לטוב או לרע) יכול להיות שהמצב יותר טוב, ויכול להיות שיש דברים שהמכון אפילו פספס.

לך תדע.

בכל מקרה דוגמה טובה לרכב שמור שראוי לכמה אלפים מעל המחירון זה הגולף ש shayy מכר לאחרונה, שעברה טיפול גדול במורשה דקה לפני שהוא מכר אותה במצב מושלם.

כמה הוא מכר אותה בסוף? 6 מעל? 7 מעל?

פה סחבק רוצה 25K מעל רכב שקיבל את אותו היחס בדיוק מחברת ליסינג. ואפשר להגיד שאפילו יחס יותר גרוע.

כי יש לו כפתורים על ההגה וקילומטרז' קצת נמוך.

יופי באמת.

עריכה:

לגבי הטענה שלך על מוסכים - אני מוכן לאכול את הכובע אם אני אראה חשבוניות על טיפולים רציפים לפי מפרט יצרן ובחלקים מקוריים \ תואמי מקור OEM.

מתערב אתך על חצי פחית XL שזה לא המצב כאן והרכב הזה טופל במוסך הכי זול שהיה פתוח באותה שעה באזור התעשייה.

עריכה אחרונה על ידי NINJMNKY

פורסם

לפותח השרשור, גש למספר סוכנויות ליסינג ותרכוש לעצמך I30 סטיישן שנת 2011.

אחרי שתעשה בה סיבוב אתה תכניס לעצמך כאפה למה בכלל שקלת לקנות מאזדה3.

יש לי מספר חברים שהיו במצבך (ואחד גם היה בעלים של ג'ימיני, רק אחד שראה הרבה שטח), לכולם המלצתי על הרכב הזה וכולם מברכים אותי עד היום (רק זוג אחד רכש את הגרסא הרגילה ולא סטיישן בגלל שיקולי חניה ובשנתון/תקציב שלהם לא היו הרבה סטיישנים).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

ב80 אלף ש"ח גם אפשר למצוא פלואנס דיזל או פלואנס 2.0.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)
NINJMNKY, אתה מגזים.

אתה יודע שהמכונים האלה מגזימים בכול דבר. ועד שאתה לא רואה את הרכב בפועל אין פה למה להתייחס.

1. יש פה הרבה שמטפלים במוסך כללי ולא מורשה, ולא רק בשביל לחסוך כסף, אלא בגלל שהמוסך הכללי מבין לפעמים יותר טוב מהמורשה.

3. המשיכה יכולה להיות מזערית ולא שמים לב אליה. זה רק המכון יכול להשוות בין הצמיגים לאחר 4 שנים של שימוש ולקבוע שיש צורך בכיוון.

4. שוב, צריך לראות את הרכב. מבטיח לך שצמיגים חדשים, לאחר חצי שנה של שימוש יקבלו גם את ההגדרה של "יבשים וסדוקים"

מסכים לגמרי.

דווקא הטיפול הראשון שעשיתי היה במורשה כי היתה לי הנחה אבל לא הבנתי כלום לגבי מה עושים שם וגם לא בקרה.

את הטיפול השני כבר עשיתי במוסך שקיבל המלצות בפורום ועשה עלי רושם טוב (גבע) : דרשתי שמן יותר טוב ושילמתי יותר על רפידות מקוריות. הם מצידם היו סבלניים לכל הגחמות שלי והעובדה שהייתי ליד הרכב כל הטיפול.

לעניין של פותח השרשור : אמרו כאן מבינים יותר ממני שההפרש בכל מקרה לא שווה את המצב המצויין (נניח) של הרכב.- במיוחד אם אתה לא נעול דווקא על הדגם הזה. תגיד לבחור שזה יקר לך מדי ולפני שהוא סוגר עם מישהו שיגיד לך בכמה הוא עתיד לסגור את העסקה - אולי תוכל להשוות. סביר להניח שזה יהיה פחות ממה שהוא מבקש כעת.

עריכה אחרונה על ידי eitanm
פורסם
או פורד פוקוס סטיישן דור קודם 2010-2011.

3 חסרונות עיקריים יש לפורד יחסית ליונדאי:

1. רצועת טיימינג בפורד לעומת שרשרת ביונדאי.

2. צריכת דלק גבוהה יותר בפורד.

3. הפורד חלשה יותר.

מנגד היתרונות של הפורד הם תא מטען גדול יותר, יושבת יותר טוב על הכביש, הגה עדיף ועיצוב פנים עם הרגשה מעט פחות פלסטיקית לעומת היונדאי.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...