Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שעה ההורים שלי עברו תאונה ברכב שלי ,הם נסעו בכיכר [היו כבר במעגל] ומאחת היציאות בא רכב במהירות גבוהה לתוך המעגל ונכנס בהם בצד ימין ונגרם נזק גדול ל2 דלתות והקורה התחתונה ,הבנאדם מודה באשמה ובמקום היו מד"א ומשטרה והחלפנו פרטים וההורים שלי פונו באמבולנס.

יש לי ביטוח על כל נהג ב9 מיליון אבל אני לא מבין כל כך בכל העניינים לגבי טיפול הרכב.

כרגע הרכב במצב נסיעה אבל שתי הדלתות מצד ימין לא ננעלות וגם כשהם סגורות החלונות בזווית גדולה מאוד כלפי חוץ והכל עקום.

את הדאבל דין ,סאב מגבר וכל השאר הוצאתי מהרכב וכרגע חונה בחנייה מתועדת במצלמות.

אשמח אם תוכלו לעזור ב"מה לעשות" מחר לגבי התיקונים שמאי מוסכים וכו' ,האם כדאי ללכת למוסך מורשה שאני סומך עליו או בכלל על מוסך שהביטוח ממליץ ? להביא שמאי פרטי או להשתמש בשמאי מטעם המוסך ?

מה לגבי המשטרה צריך ללכת לקחת העתק דוח תאונה וכו' ?

תודה.

פורסם

מאחר והוריך אינם אשמים בתאונה, אינך אמור לתבוע את הפוליסה שלך כלל.

ומאחר וכך- אין משמעות ל"מוסכי הסדר" או שמאים מטעם המבטחת שלך.

לך להיכן שנוח לך, ולהיכן שאתה יודע שתקבל טיפול טוב. הנהג הפוגע (או המבטחת שלו) יפרעו את החשבון ממילא.

את דו"ח המשטרה לא ידרשו בשלב זה (יש חברות שדורשות מס' יומן של הדווח על התאונה, אבל ממש לא קריטי כרגע אם אין לך. רק תודיע להם מיד שהיתה משטרה,אמבולנס ושהיו נפגעים.).

והכי חשוב- בריאות שלמה להוריך. כל השאר זה רק פח.

לדעתי, מהתיאור שלך, יש מצב שהרכב יוכרז כאובדן גמור (או לכל הםחות אבדן להלכה). איזה רכב זה?

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

הרכב שבתמונה - יונדאי I30.

השמאי לפני כמה דק היה במוסך שליד הבית שלי שזה חבר טוב של אבא שלי הוא אמר שיש פגיעה בקורה תחתונה ואמצעית [בין הדלתות]

יש להחליף 2 דלתות צד ימין + תיקוני פח וצבע לקורה התחתונה.

אחרי שחפרתי לו קצת הבנתי ממנו שתהיה ירידת ערך של אולי 3 עד 5 אחוז ומן הסתם שאת הסכום הזה אני יקבל מהביטוח - מעבר לכך אני מעוניין לדעת האם אני גם אמור לקבל פיצויים מהתאונה [הכוונה ההורים שלי] מהביטוח או שאני חייב לטבוע את הצד השני ולהגיע לבית משפט ? איך זה עובד ?

פורסם

"קורה אמצעית" (עמוד B בלשון מקצועית) וקורת אורך ("תחתונה") זו פגיעה מאד משמעותית.

אני מציע לך להתייעץ עם שמאי הפורום - אלי אמרן. ירידת הערך המוצעת לך נשמעת לי נמוכה (אבל אני ממש לא שמאי, ולא מתיימר להיות).

יהיה מאד קשה למכור רכב כזה בעתיד, ואתה אמור להיות מפוצה על כך.

מפתיע שלא נפתחו כריות צד (וילון) בתאונה כזו.

על נזקי גוף, ממילא אתה תובע את הפוליסה שלך. אל תתבע מיד, והתייעץ עם עו"ד.

תקרא את הכתבה שהעלה קומנדר. היא מצויינת.

הביטוח ירצה "לסגור אתכם" כמה שיותר מהר.

האינטרס שלכם, זה לחכות ולראות מה בדיוק חומרת הפגיעה, או אפילו אם יש, חלילה, פגיעה קבועה.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם
"קורה אמצעית" (עמוד B בלשון מקצועית) וקורת אורך ("תחתונה") זו פגיעה מאד משמעותית.

אני מציע לך להתייעץ עם שמאי הפורום - אלי אמרן. ירידת הערך המוצעת לך נשמעת לי נמוכה (אבל אני ממש לא שמאי, ולא מתיימר להיות).

יהיה מאד קשה למכור רכב כזה בעתיד, ואתה אמור להיות מפוצה על כך.

מפתיע שלא נפתחו כריות צד (וילון) בתאונה כזו.

על נזקי גוף, ממילא אתה תובע את הפוליסה שלך. אל תתבע מיד, והתייעץ עם עו"ד.

תקרא את הכתבה שהעלה קומנדר. היא מצויינת.

הביטוח ירצה "לסגור אתכם" כמה שיותר מהר.

האינטרס שלכם, זה לחכות ולראות מה בדיוק חומרת הפגיעה, או אפילו אם יש, חלילה, פגיעה קבועה.

השמאי טוען שבקורה התחתונה יש שפשוף ועיקום קל של הפח בלבד ,בקורה שנמצאת בין שתי הדלתות ישנו כיפוף קל כלפי פנים שהוא טוען שנגרם כתוצאה מניסיון צוות האמבולנס לפתוח את הדלת בכוח מה שגם לפח להתעקם בגלל שהדלת הייתה תקועה והשקע הקטן שיש שם לא קרה מהתאונה עצמה מה שגם נראה דיי הגיוני ואני הייתי נוכח במקום כשהצוות ניסה לחלץ את אמא שלי ובאמת היה מאוד קשה לפתוח את הדלת היה צריך ממש למשוך אותה מאוד חזק.

אני אישית עברתי תאונה חזיתית לפני כשנתיים שבה יצאתי זכאי והפעלתי עורך דין פרטי לנזקי גוף והמשפט עדיין בתהליכים אחרי שנתיים !

פורסם

מה זה משנה אם הכיפוף בקורה B נגרם מהתאונה עצמה או מתוצאות התאונה (חילוץ)?

יש נזק, שייתכן מאוד שיש לו משמעות עמוקה מאוד.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...