Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מדובר בתייר שביקר בעבר בארץ וקנה כבר 2 כרטיסי סים של סלקום במסלול טוקמן.

האם יש משהו משתלם וזול יותר מהתעריף של מסלול הטוקמן. שהוא 1.15 ש"ח לדקה בתוך הרשת ו1.19 ש"ח לדקה מחוץ לרשת.

תודה

טוב, בדיקה קצרה העלתה שYOUPHONE כנראה הכי זולים במסלולי הפריפייד.

אשמח לעוד תובנות.

עריכה אחרונה על ידי samg
פורסם

פריפייד של יופון או אחד ה-MVNO's.

אם הוא מעוניין גם בשיחות לחו"ל - תוכנית 59 ש"ח של גולן ולבטל לפני היציאה מהארץ.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אין יותר התחייבויות - אפשר להצטרף גם ליום אחד, ונדמה לי שאפילו עם כרטיס אשראי זר. הדבר היחיד שצריך לזכור הוא לבטל את המנוי לפני היציאה מהארץ (או, אם הוא נוהג לחזור לארץ לעבור לתוכנית ה-9.90 ש"ח לחודש וכך לשמר את המספר).

שים לב שאני לא עשיתי את התרגיל - היו לי שלושה קוים בגולן שנותקו על ידי ניוד. לפחות לשני בנים שלי נשארו מספרי טלפון מהסוג שנמכר לאינסטלטורים תמורת 10,000 ש"ח.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם הוא באמת נשאר בארץ רק שבוע אז יש תוכנית של סלקום טוקמן עם שיחות + הודעות (1500 דקות ו 1500 הודעות) + 250MB גישה ב 49 ש"ח.

רק לוודא מראש שהיתרה בסים שלו היא חיובית (מחייגים כוכבית 777).

פורסם

גם לאורנג' יש מבחר גדול של כרטיסי "ביג טוק בונוס" - צריך לבדוק באתר. אהדואר מוכרים כרטיסי סים של כמה חברות, מה שמקל על הרכישה הראשונית.

פורסם
אם הוא באמת נשאר בארץ רק שבוע אז יש תוכנית של סלקום טוקמן עם שיחות + הודעות (1500 דקות ו 1500 הודעות) + 250MB גישה ב 49 ש"ח.

רק לוודא מראש שהיתרה בסים שלו היא חיובית (מחייגים כוכבית 777).

זה מבצע קיים? זאת אומרת אם אני מתקשר דרך הסים של סלקום הנמצא במסלול טוקמן, יוצע לי המסלול הנ"ל?

פורסם
מדובר בתייר שביקר בעבר בארץ וקנה כבר 2 כרטיסי סים של סלקום במסלול טוקמן.

האם יש משהו משתלם וזול יותר מהתעריף של מסלול הטוקמן. שהוא 1.15 ש"ח לדקה בתוך הרשת ו1.19 ש"ח לדקה מחוץ לרשת.

תודה

ישנה תוכנית מיוחדת של טוקמן/ביג טוק: 50 ש"ח לשבוע, שכוללת שיחות ואס אמ אס ללא הגבלה בישראל.

לשבוע, זה הכי זול.

פורסם
זה מבצע קיים? זאת אומרת אם אני מתקשר דרך הסים של סלקום הנמצא במסלול טוקמן, יוצע לי המסלול הנ"ל?

פשוט תיכנס לכל חנות שמבצעת טעינה אלקטרונית (חנויות נוחות, קיוסקים, פיצוציות, חנויות סלולר וכו') ותגיד שאתה מעוניין להטעין קו סלקום טוקמן בחבילה ללא הגבלה לשבוע. אתה צריך את מספר הטלפון וזהו. רק תוודא מראש שהקו נמצא ביתרה חיובית.

אסף

פורסם

ג'וקר - גם לסים יש עלות. אם מחליטים לרכוש כרטיס צריך לבדוק את עלותו, שכן החברות נבדלות גם במחיר הכרטיס. צריך לבחור את השילוב הזול ביותר של מחיר כרטיס ומחיר חבילה מתאימה לצרכים.

פורסם

נצל"ש - אבל הפוך.

אני יוצא לשבוע לגרמניה (ברלין), מה הדרך המועדפת כיום לשיחות+אינטרנט? סים מקומי כמו O2 למשל?

אני בסלקום.

פורסם
נצל"ש - אבל הפוך.

אני יוצא לשבוע לגרמניה (ברלין), מה הדרך המועדפת כיום לשיחות+אינטרנט? סים מקומי כמו O2 למשל?

אני בסלקום.

נסה כאן. כיון שהאתר בדרך כלל לא לגמרי מעודכן נסה להעלות שאלה בפורומים שלו - יש שם כמה גרמנים פעילים מאד שישמחו לענות לך.

אם אתה זקוק בעקר לשיחות בארץ - סים של גולן יתן את הפתרון הזול ביותר לסוג זה של שיחות, אבל לא לשיחות מקומיות או גלישה.

בד"כ באירופה אני רוכש כרטיס סים מקומי המשמש בעקר לשיחות נכנסות ובמידת הצורך ל-data. שיחות יוצאות אני מבצע בעקר בסקייפ אם יש WiFi חופשי, או שולח SMS ומבקש שיחזרו אלי מהבית (עדיפות לשיחות למלון משום ששיחות לקו נייח יותר זולות, אבל אם יש צורך - שיחזרו אלי לנייד המקומי).

לפי מה שאני מבין מההודעה הראשונה כבר יש 2 כרטיסי סים של סלקום טוקמן מביקור קודם. לא צריך לקנות סים.

זה מחייב אותו לחבילה של סלקום. סביר מאד שזה אכן הפתרון הזול ביותר אבל מחייב בדיקה ובחינת שאר האשרפויות.

פורסם

א'. מאוד משנה כמה הוא מדבר ולאן. (יש הבדל אם הוא מתקשר למדינת המוצא או רק בתוך ישראל.

ב', גולש באינטרנט? כן/לא? כמה?

לבחור שטס לגרמניה, חברים שלי היו לפני שבועיים, רכשו בכל חנות סים מקומי בעלות של 10 יורו עבור 10 GB גלישה, בדוק אם האופציה הזו מתאימה לך. החסרון הוא שאי אפשר להתקשר או לסמס, היתרון הוא שניתן לנהל שיחות בסקייפ/וייבר ולהתכתב בוואטסאפ.

• תוכן חדש...