Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם,

אני גר באיזור שאפשרויות החניה בו מצומצמות מאוד, אתמול בערב לא היה שום מקום חניה לישועה באיזור הבית ולכן חניתי בקרבת מעבר חציה (מדגיש, בקרבת, לא על מעבר החציה עצמו, במרחק של כמטר-שניים ממנו) כאשר הרכב חונה בחציו על אדום לבן ובחציו על אפור.

היום בבוקר גיליתי על שמשת הרכב דוח שהושאר בשעה 1 בלילה על סעיף 72 א' 6 (סמל הסעיף 5946) על סך 250 ש"ח ללא נקודות.

שאלתי, האם יש מקום לנסות לבטל את רוע הגזירה לאור מצוקת החניה באיזור והעובדה שהרכב לא חסם ממש את מעבר החציה או שעלי לקבל את הדין בהכנעה ולהזהר להבא?

תודה רבה!

פורסם

גם אם הרכב היה כולו על מדרכה אפורה, לא בטוח שהיה אפשר לבטל את הדו"ח. במקרה שלך זה גם אדום לבן, ככה שלדעתי אין מקום לביטול. המתן לעוד תגובות. יש כאן רבים שמבינים יותר ממני.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

האם הרכב שהיה קרוב אליך כלומר זה שחנה 6 מטר ממעבר החציה גם קיבל דו"ח?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לא קיבלת קנס בגלל חניה על המעבר, כך שלנסות לבטל בטענה זו זה לא ממש רלוונטי.

הדרישה לא לאחנות בסמוך למעבר חציה היא בטיחותית ונועדה להשאיר שדה ראיה גם להולך הרגל החוצה וגם לנהגים המתקרבים, לכן החניה שלך יצרה סיכון, כך שטיעוני מצוקת חניה לא עשויים לעזור.

פורסם
האם הרכב שהיה קרוב אליך כלומר זה שחנה 6 מטר ממעבר החציה גם קיבל דו"ח?

אכיפה סלקטיבית?

השאלה היא, האם הוא צילם את הרכב לידו?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

ומי יכול להוכיח שאותו רכב שצולם חנה שם באותו זמן, או שזה כבר אחד אחר שהתחלף.

הלוא נראה שאין סיבה אמיתית לביטול הדו"ח והעברה כן בוצעה, אז זה מה שבזכותו יבוטל הדו"ח?

קשה לי להאמין שזה יעבוד.

so far so good so what

פורסם

אכן אכיפה סלקטיבית

כמובן שלא קל להוכיח שזה המקרה אבל לטעון את זה ניתן .

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

זה יהיה קשה להוכיח. פותח השרשור, אם במקרה צילמת את הרכב שלך חונה עם הדו"ח על השמשה, ומאחוריו רכב שחונה גם במרחק של פחות מ12 מטרים, אך ללא דו"ח על השמשה. אולי כדאי לנסות ולבטל את הדו"ח.

פורסם

אכיפה "סלקטיבית",אינה עילה לביטול דוח.פות"ש טוען בעצמו שחלק מן הרכב עמד על אדום לבן,וכניראה הפריע לשדה הראייה,כך שעבירה בוצעה,אם עברך נקי נסה לפנות במכתב למפנ"א ובקש להמיר את הדוח לאזהרה.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

כפי שציין יניב, חלק מהתלונה היה העובדה שחניתי גם על אדום לבן, מה שלא נכון לרכב שחנה מאחוריי כך שבמקרה הזה כנראה שהעובדה שהאכיפה היתה סלקטיבית הינה מוצדקת.

לגבי הפניה למפנ"א, יש לי רשיון למעלה מעשר שנים וללא שום עבירות עד עכשיו, נראה לך ריאלי שהם יסכימו לוותר?

ובמידה וכן, איך בדיוק אני פונה אליהם, מה הנוהל?

תודה רבה לכל המגיבים!

פורסם

לגבי הפניה למפנ"א, יש לי רשיון למעלה מעשר שנים וללא שום עבירות עד עכשיו, נראה לך ריאלי שהם יסכימו לוותר?!

ימירו לך את הדו"ח לאזהרה. אתה יכול להיות רגוע.

• תוכן חדש...