Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

מחפש רכב בתקציב עד 20K ידני/אוטומט (מעדיף ידני לצריכת דלק כמובן אבל לא קריטי)

שנה כמובן בהתאם לתקציב.

נוסע בערך 40ק"מ ליום לעבודה + נסיעות קצרות יחסית בעיר באמצע שבוע + בסופ"ש בילויים ולבקר משפחה בתווך ה 50 ק"מ

אבל הכי הכי הכי חשוב זה רכב אמין!!!

קניתי לפני חודש שברולט אופטרה 2006 בהמלצת חבר שיש לו כבר אחד שנה+ והוא מבסוט מאוד וצערי מרבע שעה אחרי הקניה אני רק מקלל את הרגע שקניתי אותה (אולי סתם עניין של מזל נאחס + תזמון גרוע של קניית הרכב)

כמובן שאני אשמח אם הרכב גם יראה טוב (בכל מקרה האופטרה הייתה עם סאן רוף וג'אנטים ןגם בקרת אקלים דיגיטלית)

לגבי המחיר אני מוכן להשקיע מעט יותר אם באמת הרכב שווה את זה וזה מציאה

תודה רבה לכל המייעצים!

פורסם

אתה מחפש משפחתית כמו האופטרה או סופר מיני?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני מחפש רכב חסכוני יחסית ואמין לא קריטי לי באיזה "אריזה" הוא מגיע.

רק אני 1.92 אז שאני אצליח להיכנס בנוחות יחסית בפנים

פורסם

טוב לאחר חיפוש קצר בפורום ביד 2 הבנתי שאני צריך לעלות בתקציב, אז התקציב עלה ל- 30K-35K

לחדד קצת מה אני מחפש:

אמין

חסכוני

ידני/אוטומט - לא משנה אפילו ידני זה נחמד

בטיחותי

גודל קטן-בנוני (נוסע בעיקר עם לבד או עם החברה ובסופ"שים עם 3 מקס חברים באוטו)

שוב תודה!

פורסם

הייתי מחפש גרנדה פונטו,נסה למצוא אחת עם מנוע 1.4.

הייתי בודק גם את הסריון,היא מגיעה רק עם גיר אוטומטי,מאוד אמינה.

יונדאי אקסנט,מאוד אמינה,מבחינת חיסכון אלו מאט פחות חסכונית מהסריון,היא מרווחת יחסית.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...