Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני מספר חודשים החל לנזול פלאנג' המים ברכב.

הכנסתי את הרכב למוסך שם פירקו את הפלאנג' הקיים, ניקו שאריות סיליקון, מרחו חדש והבריגו חזרה.

כבר למחרת הפלאנג' חזר לנזול.

ביקור נוסף באותו מוסך, אותה הרוטינה ואותה התוצאה.

החלטתי להחליף מוסך והכנסתי את הרכב למוסך אחר.

במוסך השני החליטו לא להתעסק עם הפלאנג' הקיים והתרמוסטט והחליפו אותם בטענה שזה בין היתר מה שגורם לנזילות.

לאחר החלפה של הפלאנג' (בית התרמוסטט) יחד עם התרמוסטט הודבק הכל למקום ושוחררתי לדרכי.

לאחר שבוע כבר חזרת עם אותה התקלה.

סבב הדבקה חוזר (הפעם הגדיל המכונאי וגזר מחתיכת קרטון, אטם) והתוצאה לא השתנתה.

די נמאס לי מהמוסכים האלו, את ההדבקה שהם עשו אני יכול לעשות לא פחות טוב מהם.

בנוסף, הם לא פתרו את התקלה.

ולכן אני פונה לחברי הפורום בעזרה בפתרון התקלה.

ברצוני להחליף בין היתר את התרמוסטט הלא ידוע שהכניסו שם (שלפי מה שהבנתי קטן במידה ביחס לקדח).

איזה תרמוסטט אני צריך? מבחינת מידות וטמפ' פתיחה?

ושאלת השאלות איך לעזאזל אני מדביק את הפלאנג' אחת ולתמיד כך שלא ינזל?

תודה!

פורסם (נערך)

לא הבנתי מה זה "לגזור אטם מקרטון".

מה, אין כבר אטם (מקורי) שמגיע עם החלק ?! (טוב, אני מבין שמה ששמו לך כנראה לא מקורי ואף אינו מתאים, גם במידה, לפי תיאורך...)

ציין בבקשה מהיכן אתה, כדי שיהיה ניתן להמליץ לך על מוסך טוב באיזור מגוריך (אחרת הנזילה הזו תימשך).

עריכה אחרונה על ידי חולגי
איות

alfa 156 2.5.

פורסם (נערך)

ומה תהיה שיטת העבודה החדשנית של מוסך מורשה ששונה משיטת העבודה של המוסכים שביקרתי בהם?

הפלאנג׳ תואם את המידות, התרמוסטט לא.

אני מאזור הדרום, בקשתי היא לא המלצה למוסך אלא לסדר זאת בעצמי.

תודה

עריכה אחרונה על ידי stillness6
פורסם

אינני יודע באיזה מוסכים ביקרת עד עכשיו. אבל אני כן יודע שהיית צריך לקבל לפחות הצעת מחיר ממוסך מורשה יבואן, לפני ביקורך במוסכי "הדבק זאת בעצמך".

בכל מקרה ההחלפה של הפלנגי מים ברכבך היא לא כל כך מסובכת או יקרה, גם במוסך יבואן. דווקא שווה לנסות לתקן במורשה, מפני שאם יילך הראש מנוע כתוצאה מטרמוסטט או איבוד מים, אתה תהיה בבעיה גדולה יותר. תשתדל להימנע מזה.

יוסי

פורסם
ומה תהיה שיטת העבודה החדשנית של מוסך מורשה ששונה משיטת העבודה של המוסכים שביקרתי בהם?

הפלאנג׳ תואם את המידות, התרמוסטט לא.

אני מאזור הדרום, בקשתי היא לא המלצה למוסך אלא לסדר זאת בעצמי.

תודה

הקפדה על חלקים מקוריים, הקפדה פעולות נכונות לפי הוראות היצרן וסירוב להתשמש בקומבינות כגון גזירת אטמים מקרטון.

נסה למצא את הספר הטכני של הרכב או את מדריך HAYNES המתאים או דיסק עם מידע כגון AUTODATA'

או האתר http://www.alldatadiy.com/

הכי טוב לעשות לבד, עם זה אני תמיד מסכים.

פורסם (נערך)

אבדוק לגבי ספר טכני, שכחתי ממנו לגמרי.

תודה

אני לא רואה בפתרון התקלה שום אדגר שלא אצליח להתמודד איתו כך שיצדיק ביקור במורשה על פני מוסך רגיל (אין איזו עובדה שבמורשה עובדים מכונאים טובים יותר ביחס למוסכים אחרים, סיפורים לא חסר גם מרשלנויות של מורשים)

עריכה אחרונה על ידי stillness6
פורסם

תתחיל מכך שתרכיב חלקים מקוריים או oem, כנראה שמשם נובעת הבעיה.

פורסם

תודה על ההתיחסות, אשמח אם מישהו יאיר את עיני במה מוסך מורשה יודע טוב יותר להרכיב פלאנג׳ מאשר מוסך רגיל? יש איזשהו תהליך מורכב הכולל מכשירים מיוחדים?

פורסם

יש מוסכים מורשים שמקצועיים פחות ממוסכי מדרכה, בכל מקרה גש חזרה למוסך שהרכיב לך את התרמוסטט ובקש שיחליף לאחד מתאים.

אם תרצה נפנה אותך למוסך מקצועי, מהיכן אתה?

פורסם

כנראה שלא, אבל שם לא ירכיבו תרמוסטט קטן מדי(לפי מה שאמרת).

פורסם

כנראה שיש ריבקון בראש מנוע ולכן לא מצליחים לתקן את הנזילה

פרק את הפלאנג וצלם את הצד של ראש המנוע ונראה עד כמה אם בכלל העניין חמור

פורסם (נערך)

יכול להיות שיש עיוות קטן בבסיס עליו יושב הפלאנג מים ? ב 2008 העלו כאן שרשור יפה "פרוייקט החלפת פלאנג בסובארו" בגלל שהעיקרון דומה לדעתי הפוסט יכול מאוד לעזור לך. שם הגיבו הטובים והיותר טובים, אני השכלתי. בהצלחה http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?240592-%D7%A4%D7%A8%D7%95%D7%99%D7%99%D7%A7%D7%98-%D7%A7%D7%98%D7%9F-%D7%9E%D7%A6%D7%95%D7%9C%D7%9D-%D7%94%D7%97%D7%9C%D7%A4%D7%AA-%D7%A4%D7%9C%D7%90%D7%92%D7%99%D7%9D-%D7%A4%D7%9C%D7%90%D7%A0%D7%92-%D7%9E%D7%99%D7%9D-%D7%A2%D7%9C%D7%99%D7%95%D7%9F-%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%9E%D7%95%D7%A1%D7%98%D7%98-%D7%91%D7%9E%D7%A0%D7%95%D7%A2-%D7%A1%D7%95%D7%91%D7%90%D7%A8%D7%95-EA71

עריכה אחרונה על ידי marlboro-Hd
  • תוכן חדש...