Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עמידות, ויכולת.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי אר אם איקס שנת 2002 50 סמ'ק.

1.רציתי לשאול אם יש מישהו מניסיון שיכול להגיד לי אם נסיעה עם כלי כזה בשטח, זה לא קריעה עבורו ליסוע בשטח???

2. בלי קשר, בעקבות שמחקו לי את ההודעה אני יעלה את זה שוב,

הספידומטר שלי מזייף אבל ממש! משהו כמו 20 קמ'ש, דבר נוסף שהמחט שבשעון רועדת,

ממה זה יכול להיות? , אם אתם מציינים רכיב מסויים (שמעתי על מושגים כמו "שבלול") אז כמה הנזק לכיס ,הוא בערך לאופנוע הזה???

תודה!, ובבקשה לא למחוק את ההודעה.:(

http://roadmaster.pic.co.il <-- האופנוע שלי!!!
פורסם
שלום,

יש לי אר אם איקס שנת 2002 50 סמ'ק.

1.רציתי לשאול אם יש מישהו מניסיון שיכול להגיד לי אם נסיעה עם כלי כזה בשטח, זה לא קריעה עבורו ליסוע בשטח??? קריעה ? איך קריעה ? תסתכל עליו - הוא מפלצת שטח ! רד איתו מהכביש ותאכל בולדרים לארוחת בוקר !

2. בלי קשר, בעקבות שמחקו לי את ההודעה אני יעלה את זה שוב,

הספידומטר שלי מזייף אבל ממש! משהו כמו 20 קמ'ש, דבר נוסף שהמחט שבשעון רועדת,

ממה זה יכול להיות? , אם אתם מציינים רכיב מסויים (שמעתי על מושגים כמו "שבלול") אז כמה הנזק לכיס ,הוא בערך לאופנוע הזה???

אם מחקו לך את ההודעה הקודמת, ועכשיו אתה מעלה את אותה אחת בדיוק, נחש מה יקרה לזאת...:evil:

ואגב, השבלול של הציפלינג שלך יעלה בערך חצי ממה שיעלה שיפוץ של השטנגה שעל הסרן האמצעי.

תודה!, ובבקשה לא למחוק את ההודעה.:(

בבקשה :twisted:

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

תלוי כמה תשמור עליו בשטח..

אני ירדתי בעצבנות (מירוצים) אם האר אמ אקס שלי וזה עלה לי בהרבה בתיקונים.

אבל אם תרד איתו לשבילים קלילים, בעדינות בבולדרים ותשמור עליו ותסתכל טוב ותדע לפני, שאת העלייה הזאת אתה לא עולה!

אז ככה הוא ישמר יותר, כמו כל אופנוע.

זה בכל זאת 50 סמ"ק אל תשכח.

ובקשר לספידומטר... מי צריך ספידומטר באר אמ אקס..

יש מצב לגלידה?

פורסם

גרשון המשפר:אתה רציני בעניין לרדת עם האופנוע לשטח או שזה מתוך ציניות?

2.אם מישהו יכול לתת תשובה יותר נורמאלית לעניין הספידומטר?

כי אני כן צריך אחד כזה לדעתי ורציתי לדעת אם מישהו יכול אפילו לזרוק סתם משהו שיכול לגרום לתופעות אלה.

ולא תשובות כמו "מי צריך ספידומטר". כי לפי דעתי זה פורום רציני וזה שיש כמה שחושבים שהם ליצנים זה הורס את כל ההנאה מהפורום הזה!.

פורסם

אל ''תקרע'' אותה בשטח, זה כאילו אופנוע לחולות, אבל זה סח הכל אופנוע 50 סמ''ק עם פוזה שטח.

בקשר לספידומטר, הרעידות נובעות מ2 סיבות, ה1.יש צורך לגרז את השבלול ואו להחליפו.

2. קצוות הכבל ספידומטר אכולות, ואז נגרם פספוס בסיבוב הכבל(משם מגיע הזיוף).

אם זה מפריע לך, תפתח ותסדר .

אם לא, אז לא נורא.:wink:

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם

"סיני" תודה רבה! לפחות אחד רציני עזרתה לי מאוד!.

עכשיו שאלה אחרונה אם אפשר הלכתי וביררתי בקשר לכבל ספידומטר ואמרו לי שהוא עולה בערך 100 שקל. כמה אמור לעלות "השבלול" הזה במקרה שהוא נהרס או משהו כזה, כי אנשים נתנו לי מחירים מופרזים עד השמים (אנשים לא רצינים נראה לי בתחום) ,ורציתי לשאול: באמת כמה דבר כזה כבר אמור לעלות לאופנוע 50 סמק?!!?

פורסם

במקרים מסויימים מניסיוני בעבר, הידוק חזק מידי של האומים המחברים את הכבל לשעון או לגלגל עשוי להיות גורם לאי דיוק הספידומטר,

דבר נוסף שצריך לבדוק הוא את תקינות הכבל, יכול להיות שהוא פגום או מקופף דבר שיגרום לזיוף,

אם כאן הבעיה, כבל אוניברסלי חלופי יהיה זול יותר...

למרות שכבר בררת, אולי.

מה ת'אומר?!

• תוכן חדש...