Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שמכרתי את הרכב הישן שבו הייתה מערכת מעולה נשבעתי שברכב החדש אני לא יתקין שום דבר, שבועת הצופים הזו החזיקה בידיוק חודש והנה אני כאן .

הרעיון הוא ללכת על משהו צנוע שייתן את המירב .

מה שיש כרגע זה דאבל דין פיוניר 4600

מגבר JBL 1004 (נפל לידי במצב מצויין ולא מתחשק לי להשקיע יותר מידי חוץ מזה שלפי דעתי זה מגבר מצויין אז כנראה אני אשאר איתו)

ומפה מתחילים להתלבט

טויטרים כנראה אלך על ה MT22

מידים הרץ היי אנרג'י

קרוסים וסאב ?

שתי אפשרויות, אחת ללכת על הקרוסים של ההרץ ולהגביר כל ערוץ בשיטה המינסיונרית, להביא איזה סאב 10 יחסית טוב ולסגור את הסיפור

השנייה להביא קרוסים 3 חלקים ולהביא זוג וופרים 8 ולעבוד בצורה של סט 3 חלקים עם הגברה בגישור של כל ערוץ כשהוופרים 8 יושבים מאחור בתצורת סאבים. משהו בסגנון הMOREL 3WAY ADMW (אם מישהו ישפוך אור על זה יהיה מצויין)

מה אתם אומרים כמובן ששום דבר לא סופי, התקציב עד 2000 בלי התקנה, הרכב זה איביזה FR חדשה .

תודה לעוזרים

פורסם

רעיון לקנות קרוסים שתוכננו לוופרים או טוויטרים אחרים לא הכי מוצלך. זה סלט שלם ולא ממש ידוע איך תהייה חלוקת הספק ותדרים של כל זה. כל רמקול הוא בהתנגדות והשראות שונה וזה ישפיע על ניקודות חיתוך.

כמו שקינג אמר,בתקציב הזה תקנה סט פסיבי שלם וסאב חביב 10 או זוג 8 לפי בחירתך ותסגור את הסיפור עם התקנה טובה.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

אני עובד בתצורה ארבעה חלקים, בדלתות מותקנים אלמנטים מסוג hat l8, ככל שיהיו אגרסיביים וירדו נמוך הם עדיין לא מתקרבים לתוצאה של סאב.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

אוקיי נפלה ההחלטה על הייבריד אודיו קלארוס או ההיבריד אוביישן שניהם נשמעים מעולה לטעמי, העדיפות להייבריד פשוט כי אפשר למצוא אותו במחיר יותר נוח,

טוויטרים במידה ואלך על הקלארוס שווה אולי לחפש רק וופרים של קלארוס ולהשקיע ב MT23 אם כן לאיזה קרוסים עדיף לשדך את הסט לקרוס של מורל או לקרוס של HAT ?

דבר נוסף מבחינת ההתקנה אין בעיה בסיאט (נשמע מצחיק) להתקין קומפוננט בכל מה שקשור לעומק של הוופר ? שניהם יכנסו ולא יתקעו בפח הדלת או החלון או כל דבר אחר ?

חומר איטום הבנתי שיש תחלופות זולות יותר לדינאמייט, מישהו יודע איפה ניתן לרכוש בצפון ?

והסאב ככל הנראה יהיה ID 12 V3 או ההרטץ ES250 מה עדיף ?

מה אתם אומרים ? אני מזכיר שמה שיגביר את הכל יהיה ה 1004 :/

עריכה אחרונה על ידי ely89
פורסם

מנהלים מצטער אך כבר לא ניתן לערוך .

אתם יכולים להרגיש חופשי גם להמליץ שידוך אחר לסט קדמי, ובנימה זאת פתוח לקנייה לקלארוס או להייבריד אוביישן ואולי גם להיי אנרג'י עדיין חושב על זה .

פורסם

אני לא הייתי מפרק סט, אם ללכת ל HAT,אז כט שלם. אתה הרי לא עובד אקטיבי,לכן תלוי בקרוס אובר ופה הבעייה. אתה יכול לשאר רק איפה תהייה נקודת חיתוך אם תרכיב סלט שסטים שנים.

לכן החלטה היא שלך ,לפי אוזניים שלך בלבד,מה נשמע לך טוב יותר.

לגבי סאב,גם כן. תתקין מגבר ולך לשמוע אותם לפני קנייה באותו שלך. כך תקבל רפרנס טוב יותר. ברכב אחר,בגז' שונה,מגבר שונה וגם סט קדמי ו HU אחרים,סאב ישמע אחרת.

פורסם

רק הערה:

להייבריד אוביישן יש מחליף, הייבריד 602. מבחינת המידבאס, אין לי מושג, אך ויזואלית מדובר באותו אלמנט בדיוק רק בצבע קצת שונה. לגבי הטוויטר, ישנו הבדל שמיע מאוד לדעתי. הMT230 מפורט יותר ופחות מה שנקרא "Laid back" מהMT22 הותיק. אם יש אפשרות, לדעתי מדובר בטוויטר טוב יותר מכל בחינה.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

יעודי לרכב או כל חומר איטום?

האמת ראיתי את הgtmat באיביי מחירים טובים מאוד, במחיר של באלק של דינמאט בארץ, אתה רוכש כמעט פי 3 חומר, 36 sqft לעומת 100sqft, והחומר עצמו יותר עבה מהדינמאט.

כמות כזו מספיקה לאיטום רכב מהרצפה ועד הגג.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם (נערך)

עדיפות ייעודי אם הוא במחיר טוב, אין לי רצון להתחיל לאטום את כל הרכב אלא רק דלתות קדמיות בלבד, אגב כמה פיט אני צריך לזוג דלתות של איביזה קופה?

תוכל לצרף לינק של מה שראית ?

עריכה : מצאתי אתר שמתעסק איתם והמחירים נראים ממש טובים, יש להם כמה סוגים יריעות רגילות בעובי 50 80 110 ובוטליות ב70

באיזה עובי אני אסתפק ?

עריכה אחרונה על ידי ely89
פורסם

יש להם חומר ממש מעניין שהוא GTMAT Quadro

אדי לא מזמן נתן אחלה הסבר לחומר ולכל שכמה שלו

זה החנות באיביי

http://stores.ebay.com/GT-Sound-Control

כמה צריך ל 2 דלתות? ב פז'ו 306 שלי הלך לי 4 דפים של 75X45 לשתי דלתות,בלי להשתמש לדיפונים. בשביל דיפונים דף,דף וחצי יספיק

אתה יכול למדוד את הדלת ולהעריך כמה אתה צריך חומר.

אני אם הייתי מזמין,הייתי הולך על GTMAT Quadro , משהו כמו 16 SQFT אני חושב שיספיק ל2 דלתות בלי דיפונים

פורסם

זאת בידיוק החנות שמצאתי רק שמיד עברתי לחנות הרגילה (בדרך כלל המחירים זולים יותר) מה שכן הם לא שולחים לארץ, ננסה לבדוק כמה ייצא עם שיפיטו או דילטס

פורסם

לפי בדיקה עם DLS הייתי שולח להם מייל,כי ראיתי שחלק מהמוצרים הם כן שולחים והייה גם רשום שיש משלוח לישראל ולצור קשק עם מוכר.

לנסות לא עולה כסף

• תוכן חדש...