Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ברשותי סיאט איביזה 2010

עקב טיסה לחו"ל לכחמישה חודשים, הרכב יצטרך לעמוד בלי הרבה טיפול

מה חשוב לעשות כדי שהרכב לא יצבור בלאי?

דברים כמו בדיקות שמן מים לא ניראה לי שיש צורך כי הם לא יורדים אף פעם

כל כמה זמן יש להניע את האוטו כדי שלא ילך המצבר?

או שיש אפשרות לנתק את המצבר? מה עדיף?

לגבי צמיגים?

כל עצה תואיל לי

תודה רבה :)

פורסם

לנתק את המצבר ולכסות את הרכב עם כיסוי, המשקיעים גם מרימים את הרכב על בוקים כמה ס"מ :-D

Peugeot 206 Xs 1.6l 16v :lol:

Peugeot 205 Forever 1.4l 8)

Peugeot 306 1.4l - נגנבה :-(

פורסם

אם אני מנתק את המצבר לכמה זמן הוא יחזיק? ואם לא אז כמה זמן?

אני אתן אותו לקרוב שיעשה לו סיבוב מידי פעם אבל זה לא יהיה כל יום

פורסם

אני לא יכול לערוך אז אכתוב עוד שאלה

האם בניתוק המצבר, לאחר חיבורו מחדש הרכב יעשה בעיות? יהיה צריך ללמד את המחשב רכב דברים מסוימים כמו הרמת חלונות? תכנות שלט?

פורסם

אם הקרוב שלך יכול פעם בשבוע - שבועיים להניע ולעשות סיבוב עם הרכב, זהו הפתרון הכי טוב, אין צורך שיניע אותו כל יום. מה שכן, שהוא כבר מניע אותו שיצא לסיבוב של 15-30 דקות לפחות, עדיף בבינעירוני. זה בהחלט עדיף על לנתק מצבר ולצבור בלאי עמידה של חמישה חודשים.

פורסם
בנוגע למצבר יש לקנות פנל סולארי קטן שמתחבר למצית וטוען את המצבר בקצב איטי. זה אמור לשמור עליו טעון לאורך זמן.

יש לך קישור?

פורסם

לא נראה לי ששווה את ההשקעה - מקסימום תקנה מצבר חדש כשתחזור.

הטעינה דרך שמשה לא יעילה והחום בדשבורד ישבית את התאים הסולריים.

פורסם

הטעינה דרך שמשה לא יעילה והחום בדשבורד ישבית את התאים הסולריים.

מוזר לי מה שכתבת, כל פנל סולארי שראיתי היה תמיד מאחורי זכוכית, והוא חייב לעמוד בתנאים של חום רב כשהוא נמצא בקרינת שמש ישירה ובתוך כלוב זכוכית אם זה ברכב או בגג של חווה כלשהיא.

פורסם

תחסוך את ה80 שקל האלה הסולרי לא ידגדג לך את המצבר.

פשוט תנתק אותו מהרכב מתי שהוא עומד ותגיד למי שאחראי על להזיז לך את האוטו לחבר אותו לפני הנסיעה ולנתק בסיומה.

פורסם

מאור, כמו שכתבתי לך קודם, אם יש לך קרוב משפחה שיכול להניע ולנסוע עם הרכב פעם בשבועיים זה הפתרון הטוב ביותר ודורש הכי פחות השקעה.

(הצעה - כדי שישתלם לקרוב הזה לקחת את הרכב אז תן לו לנסוע איתו לעבודה או סתם לסידורים מדי פעם וכולם ירוויחו)

גם בהנחה ותמצא פאנל סולרי קסום שיחזיק את המצבר עדיין הנעה ונסיעה ברכב ישמרו על שאר המכלולים, הגומיות והנוזלים ברכב וימנעו תקלות בחזרה, זה אמנם פרק זמן לא ארוך במיוחד אבל יכול לגרום לנזק בלי שום קשר למצבר.

במידה ואתה עדיין לא מעוניין, מצא מקום מוצל ונעים לרכב, נתק את המצבר, תעלה את הרכב על בוקים ותהיה מוכן להוציא קצת מרשרשים כדי להחזיר אותו לשירות בעוד חצי שנה. אם הרכב לא נוסע עד שאתה חוזר - פרק ממנו את הצמיגים ואחסן אותם במקום קריר ויבש.

אם הרכב עומד במקום ציבורי - להעלים ממנו ג'אנטים או דברים שיכולים לבלוט גם בפנים הרכב כדי שלא יעלמו לבד.

תוכל למצוא שרשורים דומים עם מידע מועיל בתחתית העמוד הזה ובחיפוש בפורום הטכני ובפורום אספנות.

• תוכן חדש...