Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורס ריענון נהיגה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

היום קיבלתי בדואר זימון לקורס ריענון נהיגה.

לפי מה שרשום במכתב כל נהג שיש ברשותו רישיון נהיגה 5 שנים חייב לעשות את הקורס אחרת הרישיון לא יחודש.

תוקף הרישיון שלי יפוג בינואר 2016, האם אני צריך למהר ולעשות את הקורס או שאני יכול לדחות את זה לפחות בעוד שנה?

יש אפשרות ללמוד לקורס בצורה עצמאית (נניח דרך אתר כלשהו) ורק לגשת למבחן (בדומה לתאוריה רגילה), או שחייב להיות נוכח בשיעורים?

אגב מישהו יודע מה העלויות של הקורס פחות או יותר?

תודה.

פורסם

משרד הרישוי יכול לעשות לך התליה ברישיון אם אתה לא ניגש. העלות בערך 250 ש"ח לשני מפגשים משעממים ביום שישי.

עשיתי את הקורס בחודש מאי האחרון, המרצה לא הבין מאיפה נפלתי עליו, בסוף ביקש שאתן לאחרים לדבר.

המבחן ממש מטופש.

פורסם

מאוד מטופש, בדיוק סיימתי את הקורס בשישי בשבוע שעבר. מתוך 20 שאלות צריך לענות על 12 נכונה, שאלות ברמה נמוכה כמובן.

בעיקר הייתי עסוק בלא להירדם בשני המפגשים

פורסם

לי שלחו אזהרה אחרי חצי שנה שלא התיחסתי למכתב הראשון, שיבטלו לי את הרישיון בלי קשר למתי הוא פג תוקף.

התקשרתי ואמרו שאין בעיה ולא יבטלו, רק עליי לבצע את רענון הנהיגה בזמן הקרוב.

ממליץ לך לא לדחות את זה, זה יהיה יותר מעצבן עוד כמה זמן.

אם זה היה תלוי בי - מתקשר עכשיו וקובע לחודש הקרוב, עדיף לסיים עם זה וזהו.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

• תוכן חדש...