Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכוכב הים האמת היה עומס וניגש אליי בחור מבוגר, בגלל זה שכחתי לשאול את שמות החברה שהם מציעים לי.

ידעתי ש250 נשמע ממש זול. לא חשבתי שעד כדי כך... אני מניח שביום חמישי אני יקפוץ שוב לכוכב הים ונראה את שם החברה וכנראה אני יקנה שם (כמו שאמרתי מאוד אהבתי איך שהחכה נראת ומרגישה בידיים. גם הרולר).

פורסם

לגבי פיתיונות-בצק/תולעים/חתיכות שרימפס (לדיג בים הפתוח)

(אלא אם כן משהו השתנה בטעמם של הדגים ב20 שנה האחרונות)

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

למרות שאני שונא להפנות אנשים לאתרים אחרים, נסה למצוא ציוד משומש באחד הפורומים של הדיג.

יש אחד בתפוז ושניים פרטיים:

http://www.israelsportfishing.co.il

http://www.israelfishingforum.co.il/index.php?action=frontpage

מעבר לזה, דייג בארץ ישראל הוא דבר דיי מתסכל.

אין הרבה אגמים שניתן לדוג בהם ובריכות הדייג זה לא באמת דייג אמיתי.

יש תרבות דייג קטנה מאוד שעיקרה דייג במי הים התיכון והיא מתרכזת במס' פורומים על הנושא.

הבעיה הגדולה היא שאין כמעט דגים שישתפו עם זה פעולה.

אם זה בשביל התחביב ואין ציפייה רצינית להוציא דגים, הדבר הכי כיף שיכול להיות זה דייג בים התיכון בעזרת פתיון על איזה שובר גלים עם סט בסיסי שלא אמור לעלות יותר מ-400 שקל.

אם תרצה להתמקצע ולהוציא דגים רציניים, זה אפשרי אבל כמו שאמרתי, יכול להיות מתסכל.

פורסם

לצערי אני מסכים עם שלומי, אל תצפה ליותר מידי מהדיג בים, יש מעט מאוד דגים לחופי ישראל.

עקב כך אני הייתי ממליץ לך לקנות את הערכה הזולה, אולי עם רולר טוב יותר.

מהניסיון שלי ושל חברי בדיג, חכה ב120 ש"ח וחכה ב700 ש"ח ירימו את אותו סרגוס של 200 גרם באותה קלות.

לכן, אלא אם אתה מתכנן לקחת את התחביב ברצינות קיצונית, תקנה את הערכה הזולה, ותתפנק על ערכת קפה מעודף. החוויה היא אותה חוויה, ואין על כוס קפה בים.

• תוכן חדש...