Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיר מחליק 407 2005

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה רכשתי. עם 167 אלף קילומטר במד.

הבעיה בגיר היא שהוא מחליק מידי פעם החלקה קטנה בין הילוכים וכשהוא מתחמם נשמעת מכה חזקה בזמן השתלבות, תזוזה מהמקום.

הבוחן בקומפיוטסט טען שרוב הסיכויים שמדובר בשסתומים.

בירור לא מעמיק בפורום, העלה שיפוץ גיר.

אני מתכוון להכניס את הרכב למוסך פיגו' של חבר הפורום ששכחתי את שמו.

לאיזו הוצאה עליי להכין את עצמי לדעתם?

תודה למגיבים.

לנטרה 96' 138 כ"ס

אשה חונה = אשה הורסת

פורסם

בשלב ראשון אני ממליץ לבצע את הפעולות הנל:

1. לבדוק מפלס שמן גיר (אתה צריך לגשת למוסך או למכון גירים שיעזור לך בזה).

2. במידה והנ"ל תקין (או שהוספת שמן וזה עדיין לא עזר) אני ממליץ לפרק את הבלוק ההידראולי של הגיר (ראה בחתימה שלי לינק להחלפת שסתומים בגיר AL4) ולוודא שכל הברגים שמחברים אותו כיחידה אחת, מחוזקים היטב. יש לוודא גם שהגומיות בין הבלוק ההידראולי לגיר עצמו תקינות (2 גומיות O-RING פשוטות שניתן להשיג בכל מוסך מורשה).

החלקה בגיר ברוב ההילוכים מאופיינת בבלאי של הגיר ולא שסתומים, לכן אני מוריד מהפרק את עניין השסתומים וכרגע מעדיף לכוון אותך לבדיקת מפלס שמן ולוודא שהבלוק ההידראולי לא מאבד לחצים כתוצאה מברגים שהשתחררו.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אם אתה מאיזור המרכז ממליץ לך בחום לפנות ל י.ס גירים - ספי ויניב בפתח תקוה. 2 מקצוענים, לא שרלטנים, קולעים בול בבעיה והמחירים סבירים מינוס.

יובל

פורסם

מנוע 2000. תודה על ההמלצה, קיבלתי אחת קודמת על חבר פורום אחר. וכנראה שהרכב יגיע לשם ביום שני.

לנטרה 96' 138 כ"ס

אשה חונה = אשה הורסת

פורסם

קפוץ לאורן שירותי רכב בחולון מקצוען אמיתי בפיגו והוא לא לוקח כסף לבדיקה. גם לי הייתה בעיה זהה ובסוף זה היה רק שסתומים.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אז ככה. ניגשתי לאחד מיקירי הפורום, יוסי ממוסך גבע שעשה לי טיפול טיימינג ופתר הרבה בעיות קטנות שהיו ברכב. המחיר היה מעולה. ואבא שלי, ציניקן לא קטן שנשלח לבצע את המשימה, חזר מרוצה. שאפו.

צצה בעיה חדשה, בהנעה ראשונה, כשהמנוע קר, אם אני לא מחזיק את הטורים ברמה גבוהה מאוד, מעל 4k המנוע כבה. אם אני מתחיל נסיעה כשהמנוע קר, הוא נכבה גם תוך כדי נסיעה. שוחחתי עם יוסי, שמפאת המרחק אני לא יכול להגיע אליו על בסיס יותר תכוף, המליץ להחליף פלגים ופילטר דלק. העניין בוצע התקלה לא חלפה. יש למישהו רעיון?

לנטרה 96' 138 כ"ס

אשה חונה = אשה הורסת

פורסם

אתה יודע איזה עוד בעיות סודרו על הדרך? אם התופעה החלה מאז שהרכב יצא מהמוסך אז כניראה שתצטרך לחזור שיעברו על מה שעשו כולל על הטיימינג לוודא שלא קפץ שן.

פורסם

אני יודע והבעיות לא קשורות אפילו למנוע. אני לא זוכר אם העניין התחיל לפני או אחרי הטיפול.

לנטרה 96' 138 כ"ס

אשה חונה = אשה הורסת

פורסם

בנוסף, בעיקר בזמן שהמנוע קר, הטורים עולים ויורדים גם אם אני לוחץ על הדוושה באופן רציף.

לנטרה 96' 138 כ"ס

אשה חונה = אשה הורסת

• תוכן חדש...