Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בדרך כלל שם רשימות השמעה של שירים ושוכח מהמחשב. היום התחילה תופעה חדשה: יוטיוב עוצרת את ההשמעה ומעלה שאלה "Are you still here?" ואני צריך להקליק כדי להמשיך לשמוע.

איך מבטלים את הפיצ'ר המופלא הזה?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

לא מכיר את הפיצ'ר הזה (למרות שאני יכול להבין את ההגיון מאחוריו, אותו ההגיון שגורם לבתי מלון לכבות את המזגן בחדר כל כל כמה שעות באופן אוטומטי ומכריח אותך להדליקו שוב).

לגבי השטויות של גוגל, מאז שהתקנתי את youtube center, עולם אחר.

פורסם

זה משהו חדש, התוכן היחידי בגוגל זו שאלה דומה בפורום בחו'ל מהיום.

מה הבעיה שלהם, אני שם פלייליסט כמוזיקת רקע, למה לקפוץ למחשב להגיד שאני חי?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

מפני שהם מרוויחים מפרסומות שאתה נחשף אליהם דרכם, אם אתה לא שם, אתה לא נחשף לפרסומות דרכם והם לא צריכים לבזבז את רוחב הפס שלהם עליך.

הגיוני, לא?

משפט ששמעתי לא מזמן, "אם אתה מקבל שירות בחינם, תבין שאתה לא הלקוח, אתה המוצר".

פורסם

כי כשיש המון אנשים כמוך, זה מעמיס בסופו של דבר, ואם אתה סתם משאיר את המחשב דלוק והרשימה רצה לחינם...

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

נהגוס,

לא מכירה את הפיצ'ר המופלא, אבל הוא ללא ספק ממש ממש ממש חדש.

בינתיים מצאתי סקריפט שלמעשה בודק כל 2 שניות אם הכפתור הזה מופיע אצלך, ואם כן- אמור ללחוץ על OK אוטומטית עבורך.

הוא נמצא להורדה כאן : http://userscripts.org/scripts/show/183897

מצד ימין יש גם כפתור הורדה וגם קישור להסבר איך מתקינים.

אני התקנתי על כרום ומריצה עכשיו רשימת השמעה ב YouPoop, אבל בינתיים עוד לא קפץ לי הכפתור, אז לא בדקתי אישית.

אם בא לך לנסות...

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

גם נטפליקס עושים את השטיק הזה. מעצבן מאוד.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

חברים את ההגיון אני מכיר מצוין, מה שחיפשתי זה דרך לעקוף את התכונה.

מיכל תודה רבה, אנסה ואדווח.

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...