Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתית +- בתקציב של 20,000 (2001-5)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש רכב בתקציב של עד 20,000 שקל,אפשר לחרוג טיפה,משהו בסגנון של משפחתיות ממוצעת (אימפרזה,לנסר,סיוויק)

נכון להיום מחזיק סופר לאנסר 97,מרוצה ממנה מאד

עדיפות לגיר ידני

מעוניין במשהו חדש יותר,לא חובה,תלוי בכמה האפשרות טובה,רכב אפשרי שראיתי זה אימפרזה 2005 ,הבן אדם רצה עליה מחיר ראשוני 22,000

צריך עזרה,חשבתי הרבה,אני צעיר,ראש פתוח.מחפש גם הצעות מעניינות.

תודה רבה לכל העוזרים

שולל מאזדות,פשוט לא אוהב אותן.

וקיה ויונדאי גם לא בעד...

פורסם

שאלה קטנה,

האם שווה לקנות אוטו ממורה נהיגה

מצאתי אימפרזה ידנית 2006 ,174 קמ ידנית., אבל ממורה.

לא מומלץ?

פורסם

לרכבים ששימשו ללימוד נהיגה יש בלאי גדול יותר, עדיף לרדת בשנתון אחד (אם הבנתי נכון את המצב) ולרכוש רכב ללא עבר בעייתי.

פורסם

כמה דברים:

1. עדיף לך לקנות בפחות ממה שיש לך, ולא ביותר, שכן סביר מאוד שיהיה מה לעשות ברכב.

2. מה עם צרפתית/אינגלית (רנו/סיטרואן/פוקוס...?)

3. בכל זאת, תן קצת צרכים, מה יהיה השימוש העיקרי - עירוני? איזה גודל רכב יתאים ואיזו תיצורה (צריך תא מטען? יתאים רכב 3 דלתות?)

בגדול, עדיף לרדת בשנת יצור ולקחת רכב מטופל רק במוסכי רשת היבואן.

דב

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

דב זה לא נכון שרק במוסכי הרשת יודעים לעשות את הטיפולים, זאת שטות גמורה להגיד דבר כזה, אתה אומר שאין בעלי מקצוע למעט המוסכים המורשים ביודעים לטפל ברכבים של אותו יצרן.

אני יכול להגיד לך שיש מספר בעלי מקצוע שעולים על עובדי הרשת של היבואן בכמה עשרות מונים, מבחינת ניסיון, מבחינת יחס, ובחינת איכות עבודה.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

בתור בעלים של אלנטרה 2005 האופציה הטובה ביותר עבורך (לפי דעתי כמובן)היא למצוא הונדה סיויק עם קמ יחסית נמוך .

פורסם

כשאני ממליץ לאתר מכונית שטופלה במוסכי רשת, השיקול שלי הוא בכלל לא "מיומנות בעל המקצוע". השיקול שלי הוא אחר לגמרי, ונראה אם תמשיך לחשוב שדברי הם שטות:

במוסכי הרשת מטפלים ברכב "לפי הספר", לרוב מבלי להתפשר, או שאם מומלץ לעשות משהו והלקוח מסרב, הדברים נכתבים בהיסטוריה של הרכב.

עכשיו, כשאני מדבר על טיפול "לפי הספר", אני מדבר על כך שמחליפים, למשל, את דסקת האטימה של בורג ניקוז השמן כל פעם שמחליפים שמן. או את אום ציר הגלגל, כאשר מורידים גלגל מצירו. ובמוסכי רשת נהוג להוסיף תוסף, לשים נוזל קירור איכותי...

אין לזה קשר למיומנות העובדים או המנהלים. יש לזה קשר לכך שמי שטיפל במוסכי רשת, לא חסך על הרכב (לרוב, לרוב, אבל, כאמור, אפשר לראות את הדברים).

אני לא אומר לאף אחד לטפל במוסכי רשת, אני אומר - מצא מכונית שככה טיפלו בה.

שטות?

דב זה לא נכון שרק במוסכי הרשת יודעים לעשות את הטיפולים, זאת שטות גמורה להגיד דבר כזה, אתה אומר שאין בעלי מקצוע למעט המוסכים המורשים ביודעים לטפל ברכבים של אותו יצרן.

אני יכול להגיד לך שיש מספר בעלי מקצוע שעולים על עובדי הרשת של היבואן בכמה עשרות מונים, מבחינת ניסיון, מבחינת יחס, ובחינת איכות עבודה.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

אני מטפל לפי הספר ולא מטפל במוסכי הרשת של לובינסקי, אלא קונה את החלפים בעצמי ומביא אותם למוסך בד"כ. אז האוטו שלי פחות מטופל מאחרים? זה מצחיק כי אני מטפל בצורה מחמירה יותר מהוראות יצרן ובחלפים מקוריים בלבד.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

לא משנה,לא יכול לערוך.

האוטו ישמש בעיקר לנסיעות בכבישים בין עירוניים כ 15 ק"מ בממוצע ביום,ופעם בשבועיים נסיעה קצת יותר ארוכה בטווח של 50-100 ק"מ.

על פורד פוקוס דווקא חשבתי די ברצינות,הפחד היחיד שלי הוא שאני ארגיש שהאוטו לא יחסוב,זאת אומרת שתיהיה הרגשה של כבדות כמו באימפרזה.

צרפתיות אני לא אוהב,חשבתי אולי על איביזה,למרות שהיא קטנה ,אבל השמורות יקרות לי מידי

• תוכן חדש...