Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שבועיים יצאתי מחניה והיה רוכב אופנוע בנתיב שיצאתי אליו כתוצאה מכך הוא נבהל והתנגש ברכב שעמד בנתיב ממול כך שהרכב שלי לא היה מעורב פיזית בתאונה, היה לי חקירה במשטרה לפני כמה ימים והשוטר חקר אותי על המקרה ואמר לי שבבית משפט אני יצא אשם ורשם בחקירה את כל פרטי המקרה, אך החליט כיון שיש לי עבר נקי לגמרי שאני לא ייענש בכלל, צילמתי לו את הרישיון רכב ביטוח חובה ורישיון נהיגה ושחרר אותי, ואמר שיכול להיות שבעוד מלא זמן אם בכלל יהיה לי זימון לבית משפט אך לא נראה לו כיון שזה תאונה קלה ובית המשפט עמוס מאוד.

יש לציין שלא אמרתי בשום שלב של החקירה שאני אשם או לא אשם, אך השוטר אמר לי שבבית משפט אני וודאי יצא אשם כי יצאתי מחניה לנתיב של רוכב האופנוע.

השאלה שלי כרגע היא: שכנראה בימים הקרובים יתקשרו אלי מחברת הביטוח שלי שיש תביעה נגדי בתאונה, תכנית אין לי בעיה להודות כיון שיש לי ביטוח לעובדי מדינה והפרמיה שלי לא תתייקר ומדובר בהשתתפות עצמית של 650 ש"ח, השאלה אם זה לא יכול להיות נגדי אם אגיד לחברת ביטוח שאני "אשם"? מכנגד אם אני יגיד שאני לא אשם אז בטוח יהיה משפט לברר מי האשם ואז יכול להיות שאני יקבל שלילה וקנסות...

בקיצור, מה להגיד לחברת ביטוח ברגע שאקבל שיחת טלפון מהם?

ואהבת לרעך כמוך

פורסם

אתה לא אומר שאתה אשם. אתה אומר שיצאת מהחניה. האופנוען שבחור לסטות במקום לבלום זה בעיה שלו. או שהוא נסע מהר, או שהוא לא מיומן, או שהוא סתם התעצל, לא יודע. אם אני לא טועה, בבית משפט לתביעות קטנות (ששם ידרשו ממך עלות נזקים כספיים) השופט לא מטיל קנסות או שלילות, אלא את הסכום הכספי בעקבות הנזק שנגרם לרכבים המעורבים.

לפני שאתה פועל, חכה לעצות נוספות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

ברגע שיצא מחנייה הוא אשם אלא אם כן נהג הקטנוע נהג במהירות גבוהה משמעותית מהמתאים לתנאי הדרך (כלומר במהירות שהקטנוע נהג לא יכל פות"ש להבחין בקטנוע), או שהבעיה היא בתשתיות (אין שדה ראייה).

מכיוון שהוא יצא מחנייה לתוך נתיב נטל ההוכחה עליו

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

כרגיל סלט

יש אשם פלילי בזה מתעסקת המשטרה שתחליט אם יש מקום להגיש כתב תביעה נגדך לבית המשפט לתעבורה.

יש נזק לרכוש לאופנוען ? לרכב שהוא פגע? אולי יבקשו את הנזק ממך , לכן יש לך ביטוח .

תודיע לחברת הביטוח שלך אודות המקרה אל תאמר אשמתי פשעתי רצחתי.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אוקי, אבל אם אני לא יגיד לחברת ביטוח שאני אשם אז היא לא תרצה לשלם ובעלי הרכב והאופנוע יגישו תביעה.

תקנו אותי אם אני תועה פה במשהו...

יש אפשרות לשלם את ההשתתפות העצמית ושהחברת ביטוח תשלם לניזוקים את הכסף בלי להגיד שאני אשם?

ואהבת לרעך כמוך

פורסם

כן, ואז יתנהל מו"מ בין חברת הביטוח שלך לחברת הביטוח של האופנוען ושל הרכב השני.

אם יגיעו ביניהם להסדר או שילכו לבית משפט שיקבע אשמה - אותך זה כבר לא כ"כ מעניין, את ההשתתפות העצמית שילמת.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...