Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מרפרפוף בכתבה, הם מתבססים על הקביעה שרק ב 1.2% מסך התאונות עם הנפגעים בארה"ב היא מעורב מכשיר סלולרי.

אולי זה גם נכון אצלנו, אבל מי שצריך להתנגד לשינוי התקנות האלו אלו חברות הביטוח,

כי מה שבטוח שיהיו יותר תאונות (באופן כללי) משמע יותר תשלומים, וחברות הביטוח לא אוהבות תשלומים.

פורסם
שאתה מדבר (בניגוד להקשבה למוזיקה) הדעת יותר מוסחת, אין פה שאלה בכלל.

כמובן שאתה מדבר, אתה יכול לבצע את פעולת הנהיגה באופן אוטומטי.

אבל זאת עדיין ירידת באיכות הנהיגה.

כמובן אנשים שונים מושפעים באופן שונה. יש אנשים שהם מומחים במולטי טסקינג ופחות מושפעים.

ויש אנשים שגם במצב סטרילי ושקט מוחלט הם לא קולטים מה הולך סביבם (ולא חסר כאלה בכביש).

זה לא משנה לדעתי אם האדם השני הוא בתוך הרכב או בתוך הטלפון.

פשוט זה אבסורד לאסור על אנשים לדבר עם הנוסעים האחרים.

באותה מידה זה אבסורד לאסור על אנשים לא לדבר בטלפון בזמן הנהיגה.

אז אוסרים לגעת בטלפון, נו באמת. לפי חוקי הנהיגה גם אסור לעשן או לשתות בזמן הנהיגה.

אסור להחליף תחנה ברדיו. זאת פעולה שאינה נדרשת לשם תפעול הרכב.

כסת"חים בקיצור.

אלה אולי כסת"חים מבחינת החוק אבל בתכל'ס, הכסת"חים לכאורה האלה די מוצדקים ונועדו להגן עליך ומתכוון לזה בלי טיפת ציניות.

לאחרונה יצא לי לנהוג ברכב עם איווקס וזה צפצפף כשבסה"כ הסתכלתי לשניה מי מתקשר וכמעט נכנסתי ברכב שלצידי. הרכב השני אפילו לא הספיק לצפצף לי. הקיצור, זה היה קרוב מדי לתאונה וקלטתי שכל הסחת דעת כזאת יכולה להביא לתאונה.

בחייאת, תחשבו כמה פעמים דעתכם הוסחה בגלל שהרמתם פחית שתיה או פתחתם בקבוק וכשהורדתם לרגע עין לשנות תחנה או שרבתם עם האישה ואם נתייחס ספציפית לסלולרי - תחשבו באמת על כל הוואטסאפ שעוזר יפה אבל כל אישורי המפגעים למיניהם תוך כדי נסיעה, לא מוסיפים ריכוז ובטחון ובטח לא להסתכל מי המתקשר וללחוץ על השב וזה עוד בלי להתעסק בתוכן השיחה שיכול להסיח את הדעת לגמרי.

אז מצטער על הטון הדידקטי ואולי לא אצליח ליישם את כל מה שאני מטיף לו כאן, אבל בכביש צריך להיות מפוקס ומרוכז בלי להתעסק בדברים אחרים. נקודה.

פורסם

זה לא משנה לדעתי אם האדם השני הוא בתוך הרכב או בתוך הטלפון.

עם כל הכבוד, דעתך לא משנה.

מחקרים שמראים שיש בעיה בשיחות טלפון לעומת אנשים בתוך הרכב.

אין ספק שעדת ילדים מרעישים במושב האחורי גם תורמת לחוסר ריכוז.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

היכונו לחוקים נגד שמיעת מוזיקה בזמן נהיגה. רדיו יישאר חוקי, כי צריך לשלם עליו אגרה, אבל מוזיקה בכל אמצעי אחר כולל דיסק או MP3, ייאסר לשימוש. גאוני.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...