Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

בזמן האחרון שמתי לב שכשאני מעביר הילוכים מהר- מעלה סל״ד ל-3-3.3k, זורק גז + מכניס קלאצ׳ + משלב הילוך וטיפה זורק קלאצ׳ (באמת טיפה. כמעט ולא מורגשת קפיצה) הרכב מרגיש כבד מאוד (בהילוך חמישי). אני עוזב את הגז והרכב מתחיל להאיט בצורה מהירה מאוד (כאילו שאני באמצע עליה- כשבמציאות אני בנסיעה רגילה במישור) ולעומת זאת כשאני מעביר בעדינות (משחרר בהדרגה גז- מכניס קלאצ׳- משלב- עוזב הכי בעדינות שאפשר את הקלאצ׳- נותן קצת גז- מתחיל להתדרדר אחורה- נרדם) אז הרכב מרגיש הרבה יותר חי בחמישי, וכשאני משחרר את הגז לוקח לו הרבה זמן עד שהוא מאבד מהירות.

השאלה הראשונה שלי- למה זה ככה?

שאלה שניה- חוץ מסכנה למוט הילוכים ומה שהוא משחק בו (לא יודע איך קוראים לזה), מה יכול לההרס מהעברת הילוכים אגרסיבית? אני רוצה לציין שאני לא נותן גז על ניוטרל כדי לשמור סל״ד, לא זורק קלאצ׳ (זורק גז ומכניס מהר קלאצ׳ אבל לא זורק אותו) ולא מאיץ עם הפדאל עד הסוף (די הדרגתי האמת. אין טעם ללחוץ יותר ממה שהרכב יודע להאיץ)

חברים (שנוסעים שנים בכל מיני מפלצות RS/GTI. ישנות למיניהן... עכשו שאני חושב על זה- ״חברים״ זה קצת מוגזם :roll: ) באמת אמרו לי שאני מעביר הילוכים באופן אגרסיבי אבל זה לא משהו שאני עושה בכוונה, אני פשוט רגיל לזה (לא מנסה לצאת ערס מתלהב, אני רוצה להבין אם באמת אני צריך ללמוד להיות עדין יותר או שאני בסדר וצריך לסדר רק כמה פינות)

תודה מראש לעוזרים.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

• תוכן חדש...