Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שתי נקודות שאני אישית חושב שרצוי לוותר עליהן:

- הבאדג של ST, הוא מיותר וחסר טעם לחלוטין. למרות שאתה מנסה להפוך אותה להראות כמה שיותר ST חיצונית, היא עדיין לא כזאת (לצערנו...), לכן הייתי מוותר עליו - מה גם שהוא מושך תשומת לב מיותרת מצידם של חובבי הסמלים.

- הפס האדום סביב הגריל אומנם שובר את כל השחור / קרבוןן LOOK, אבל לטעמי זה צרחני מידי - אין עוד נקודות אדומות נוספות ברכב (מדבקות שהן - סטייל אבארת'), כך שזה אומנם אכן שובר שגרה, אך גם בולט מידי. הייתי מחזיר את זה למראה המקורי (ניקל) או צובע גם כן בשחור (או באפור גרפיט של החישוקים).

מעבר לזה, ללא ספק אחת הפוקוס הנאות ביותר המסתובבות בכבישי ארצנו.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נראה מעולה.גם לי יש פוקוס 2007 אצבק,אחרי דיטיילינג.

מת לעלות תמונות אך לא יודע איך.אם אפשר עזרה בפרטי להדרכה להעלת תמונות.

פורסם

עבודה מאוד יפה!

שתף אותנו מעט על הצביעה? ואם אתה עובד בפחחות אז אין איזה הנחה לחברי הפורום המעוניינים לצבוע את הג'אנטים שלהם? :wink:

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

אני יברר מחר בדרך כלל הם לא עושים עבודות כאלה ...

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

1500 שח למי שמגיע ללא פחית צבע ( יש אפשרות להכין צבע במקום לפי קוד או לפי דגם רכב)

1300 למי שמגיע עם צבע, יש להגיע עם גאנט מפורק מהצמיג צמיג לא מפורק יהרוס את העבודה .

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם

פרויקט מרגש ללא ספק!

אני מכיר כל כך טוב את הפוקוס מהדור הזה ולמרות שהוא מעט עצלן על הכביש (הכוונה לגרסת הטרנד),

ועם עיצוב מעט פחות עדכני (עקב ריבוי של משפחתיות חדשות שעלו ארצה),

יחד עם כל מה שהצגתי כאן אני מאוד אוהב את הפוקוס הזו.

היא נותנת תחושה של ביטחון רק מההסתכלות עליה, היא מכובדת ומאופקת.

מה שעשית כאן הוא פשוט שבירת כל השגרה, הרושם והמסר שיש מהרכב הזה.

מרכב משפחתי מכובד ומאופק הפכת אותו למכונית משפחתית עם לוק ספורט- אלגנטי (ואני

מתחבר יותר לאלגנטיות של הלוק החדש), מושקעת בטוב טעם ועם המון המון השראה.

לא קשה לראות את האהבה שהיא מקבלת.

נתת לי המון השראה לרכב הבא שלי.

.

שתי נקודות שאני אישית חושב שרצוי לוותר עליהן:

- הבאדג של ST, הוא מיותר וחסר טעם לחלוטין. למרות שאתה מנסה להפוך אותה להראות כמה שיותר ST חיצונית, היא עדיין לא כזאת (לצערנו...), לכן הייתי מוותר עליו - מה גם שהוא מושך תשומת לב מיותרת מצידם של חובבי הסמלים.

- הפס האדום סביב הגריל אומנם שובר את כל השחור / קרבוןן LOOK, אבל לטעמי זה צרחני מידי - אין עוד נקודות אדומות נוספות ברכב (מדבקות שהן - סטייל אבארת'), כך שזה אומנם אכן שובר שגרה, אך גם בולט מידי. הייתי מחזיר את זה למראה המקורי (ניקל) או צובע גם כן בשחור (או באפור גרפיט של החישוקים).

מעבר לזה, ללא ספק אחת הפוקוס הנאות ביותר המסתובבות בכבישי ארצנו.

אוראל, (תקן אותי אם אני טועה בשם), כמובן שטעם הוא דבר מאוד אינדיבידואלי ואי אפשר לדון בזה בצורה

אמיתית אבל אני נגד דעה אחת שלך- ''אם היא לא ST אמיתית אז אין טעם להפוך את המראה שלה לכזו''.

אני מעוניין לדעת- למה?

מרצדס שנראית AMG לכל דבר, האם היא באמת AMG אמיתית? לא שמעת על ''קיט AMG'' ואותו דבר-

''קיט M'' של -BMW?

אפשר להפוך את הפוקוס הזו לקיט ST וזה ממש לא מיותר- התוצאות כבר מוכחות על הרכב- מדהים!!!

פותח השרשור- הפכת את הרכב לסוג של סיאט לאון בריטית, הפוקוס היפה ביותר שראיתי.

נשמח לעוד תמונות, זה לא מספיק.

נ.ב אם אפשר להוסיף דעה- צביעה של המראות בכסוף מט יכול מאוד להוסיף למראה הכללי

היפייפה של הרכב.

דרך אגב, זו גירסת הטרנד X?

שלומי.

פורסם

אין מילים 8)

מה זה החומר של החידוש פלסטיק נראה כמו מקל קסמים :lol: ?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

אוראל, (תקן אותי אם אני טועה בשם), כמובן שטעם הוא דבר מאוד אינדיבידואלי ואי אפשר לדון בזה בצורה

אמיתית אבל אני נגד דעה אחת שלך- ''אם היא לא ST אמיתית אז אין טעם להפוך את המראה שלה לכזו''.

אני מעוניין לדעת- למה?

מרצדס שנראית AMG לכל דבר, האם היא באמת AMG אמיתית? לא שמעת על ''קיט AMG'' ואותו דבר-

''קיט M'' של -BMW?

אפשר להפוך את הפוקוס הזו לקיט ST וזה ממש לא מיותר- התוצאות כבר מוכחות על הרכב- מדהים!!!

מאוד פשוט - כי היא לא כזאת. הקשר בינה לבין הפוקוס המדוברת הוא מקרי בהחלט - חיצונית / פנימית (מנוע / מתלים / כיול שילדה / בלמים וכדומה). היא לא ננהגת כמו ST, לא נראית כמו ST (הן הגיעו רק ב-3 דלת'), לא נשמעת כמו ST... הבנת את קו המחשבה.

קל עד מאוד לזהות קיט AMG ו-M על רכבים שאינם כאלו ("מקוריים", ז"א M3 ו-C63 למשל). ב-M וב-AMG (בניגוד מוחלט לפורד שלא מאפשרת רכישת קיט כזה או דומה בכלל), הקיטים האלו הם יותר מקוסמטיים - יש שינויים במערכות הבלימה, שינויים בכיולי השלדה והמתלים (וכמובן את ענייני הקוסמטיקה החיצונית / פנימית). מצד שני - ניתן לרכוש קיט כזה גם בצמוד לגרסאות בסיסיות, כמו 118I או A200 :roll:

הרכב בהחלט נראה טוב (למרות אותן נקודות שלטעמי מיותרות, אבל טעם זה עניין אישי כמובן...). זה עדיין לא הופך אותו ל-ST, או דומה ל-ST (בשביל זה צריך עוד זמן מה והשקעה רבה - פגושי ST, חצאיות ST, ספויילר ST, חישוקי ST - הרבה מאוד כסף).

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

כל מה שנכתב פה מקודמיי לדעתי נכונים.יחד עם זאת גם לי יש פוקוס אצ'בק 2007

מושקעת לא פחות משל אבישי,ואני חושב שמעבר למנוע וגיר מיושנים,הרכב בטיחותי שאין דברים כאלה,לדוגמא חס וחלילה תאונה

עדיף כבר להיות בפוקוס ולא ביפניות למינהן.

פורסם
מאוד פשוט - כי היא לא כזאת. הקשר בינה לבין הפוקוס המדוברת הוא מקרי בהחלט - חיצונית / פנימית (מנוע / מתלים / כיול שילדה / בלמים וכדומה). היא לא ננהגת כמו ST, לא נראית כמו ST (הן הגיעו רק ב-3 דלת'), לא נשמעת כמו ST... הבנת את קו המחשבה.

קל עד מאוד לזהות קיט AMG ו-M על רכבים שאינם כאלו ("מקוריים", ז"א M3 ו-C63 למשל). ב-M וב-AMG (בניגוד מוחלט לפורד שלא מאפשרת רכישת קיט כזה או דומה בכלל), הקיטים האלו הם יותר מקוסמטיים - יש שינויים במערכות הבלימה, שינויים בכיולי השלדה והמתלים (וכמובן את ענייני הקוסמטיקה החיצונית / פנימית). מצד שני - ניתן לרכוש קיט כזה גם בצמוד לגרסאות בסיסיות, כמו 118I או A200 :roll:

הרכב בהחלט נראה טוב (למרות אותן נקודות שלטעמי מיותרות, אבל טעם זה עניין אישי כמובן...). זה עדיין לא הופך אותו ל-ST, או דומה ל-ST (בשביל זה צריך עוד זמן מה והשקעה רבה - פגושי ST, חצאיות ST, ספויילר ST, חישוקי ST - הרבה מאוד כסף).

ברור שאני מבין את קו המחשבה שלך, לא זו הנקודה.

הנקודה היא שלטעמי זה ממש לא רע ליימר רכב להיות דומה לגירסאות המפוארות/ הספורטיביות/ הבחירות,

בעיניך זה מיותר ואני מבין למה אבל בעיני זה מעלה את רמת הרכב, הערך הסנטימנטלי וכיו''ב,

שוב, זה גם עניין של טעם וטעם זה משהו אינדיבידואלי, לא באמת אפשר להתווכח על זה אבל

אפשר לדעתי להסכים על דבר אחד- מיותר או לא, מה שנעשה ברכב הזה נראה פשוט מצוין.

שלומי.

פורסם

מבחינתי... כל עוד אין בה את מה שיש ב-ST (המנוע, ההתנהגות, האיבזור...), זה מיותר לחלוטין לנסות ולעשות ממנה מה שהיא לא תהיה לעולמים.

שלא תבין אותי לא נכון, האוטו נראה מצויין - אין ספק שבכך. אבל ה-ST באדג' הזה כל כך מיותר עליה כי היא פשוט לא כזאת - וכמו שאמרתי, היא גם לא תהיה כזאת. לא תוכל להיות כזאת לפחות.

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...