Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חבר'ה,

אני מתכוון להחליף בעז"ה 4 צמיגים במידה 195/65 15R ולאחר כמה בדיקות והתייעצויות אני חושב להרכיב קונטיננטל פרמיום קונטקט 5 (או איך שלא כותבים את זה...)

ואז הציעו לי בפנצ'ריה שבתוספת קטנה אני כבר יכול להרכיב מישלין אנרג'י סייבר 1. מצד שני ממקום אחר הבנתי שהקונטיננטל האלה עדיפים על צמיג המישלין (ספציפית השוואה בין שני הדגמים הללו).

לי חשוב הפרמטרים הבאים לפי הסדר:

1.אחיזה בטוחה.

2.נוחות.

3.אורך חיים.

איזה צמיגים לדעתכם מתאימים לי יותר?

תודה,

דור

פורסם

משום מה אורי ביצעתי חיפוש בגוגל לגבי החברה אותה אתה מייצג ולא מצאתי שום חוות דעת בחו"ל למעט אתר החברה. אשמח אם תביא לנו חברי הפורום חוות דעת לגבי איכות הצמיגים, ניסויים שנערכו לגביהם, וREVIEW שערכו אנשים במספר תנאי מז"א.

התענוג שמוביל אותך

פורסם
משום מה אורי ביצעתי חיפוש בגוגל לגבי החברה אותה אתה מייצג ולא מצאתי שום חוות דעת בחו"ל למעט אתר החברה. אשמח אם תביא לנו חברי הפורום חוות דעת לגבי איכות הצמיגים, ניסויים שנערכו לגביהם, וREVIEW שערכו אנשים במספר תנאי מז"א.

שלום agent_amos,

אתה צודק, יש אכן מחסור במידע ברשת על צמיגי Nitto. הסיבה לכך היא שהמותג פעיל כיום בעיקר ביפן ובמדינות אסיה, ולכן המידע עליו באנגלית מועט מאוד. ישראל היא המדינה הראשונה באירופה (בחלוקה העולמית של יצרני הרכב והצמיגים אנחנו נחשבים אירופה) אליה נכנסו צמיגי Nitto. המותג פעיל גם בארה"ב, אך שם מרבית הדגמים שונים מאלה שאנחנו מביאים לארץ בשל ההתאמה לדגמי רכב שונים ולהנחיות התקינה האירופאית לגבי צמיגים שמחייבות אותנו כיבואנים.

בכל מקרה, Nitto הוא מותג מבית Toyo, יצרנית צמיגים יפנית גדולה שאני מעריך שרוב חברי הפורום מכירים ומעריכים. צמיגי Nitto מתוכננים ומיוצרים ביפן, ומהנסיון שלנו איתם מאז תחילת הייבוא לארץ הם זוכים לחוות דעת מצויינות ולשביעות רצון גבוהה של הלקוחות. גם מחיר הצמיג הוגן ומשתלם.

ניתן לקרוא חוות דעת אמריקאית על דגם Invo בקישור הזה - בשקלול של 31 חוות דעת הצמיג קיבל ציון ממוצע מצויין של 4.16 מתוך 5.

אשמח לעמוד לרשות חברי הפורום בשאלות נוספות.

להתראות,

פורסם

אני יכול להגיד לך שאצלי יש 4 מישלין מהסוג שאתה מדבר עליו לאחר ששמתי בהתחלה משהו סיני בשם TRAXMAN והיו לי רעידות בהגה מעל 120 קמ"ש,הבעיה ניפתרה לי לאחר הרכבת המישלין ונסיעה של אלף קילומטר,הבלימה,הנוחות,והתגובה של ההגה שווים כל שקל ששמתי על הצמיגים האלה,אני מתקשה לחשוב על צמיג אחר שיהיה עבורי תחליף בעתיד,באמת שאני מרוצה עד הגג,העניין הוא כזה,צמיגים אלו עולים כל אחד 450 שקל,באחד מהם יש לי כבר תיקון של תקר,אמרו לי שאם יהיה עוד תקר באיזור התקר הקודם אני יצטרך לזרוק את הצמיג והוא יהיה פסול לשימוש,פה ניכנס גם שיקול כלכלי,לך תדע מה יהיה לך ב4 שנים הקרובות,זה כבר שיקול שלך,אבל לדעתי,רק מישלין.

m7kj.jpg
פורסם

אין מה להשוות את המישלין אנרג'י לקונטי פרו 5.

המישלין אנרג'י רועש, אוחז פחות טוב מהקונטי, אבל אורך החיים שלו גבוה בהרבה.

את המישלין אנרג'י היו לי על ההונדה במשך יותר משנתיים, ועכשיו יש לי את הקונטי על המאזדה (שהחליפו רבעיית GT חדשה שקיבלתי "במתנה" מבאדג'ט כשקניתי את הרכב, ועליהם ממש חבל להרחיב את הדיבור, כשאפשר פשוט לסכם במילה אחת- ח*א)

הקונטי צמיג מעולה, הצמיגאי (האמין) שהתקין לי אותם הזהיר אותי מאורך חייהם המוגבל.

אבל תמיד אחיזה טובה יותר באה יחד עם שחיקה גבוהה יותר. חוקי הפיזיקה...

ולא שהמישלין היו צמיגים גרועים. ממש לא. אבל אם אתה משתעשע עם הרכב מידי פעם, הם עלולים לאכזב אותך.

(אלא אם היגוי יתר הוא-הוא השעשוע החביב עליך:twisted:)

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

תודה על התשובות!

דור-ל, זה בדיוק מה שאני חושש ממנו, אני נוסע הרבה בשנה (בערך 30,000) והבנתי שהמישלין יותר רכים ופגיעים.

אני נוטה לכיוון הקונטי והמלצת natco מוסיפה לכך. אך האם אתה מתכוון לקונטי פרמיום קונטקט או לקונטי ספורט קונטקט?

פשוט הבנתי שהספורט נשחקים מהר והפרמיום קצת יותר עמידים...

פורסם

לא יודע איך הספורטיביים.

התקנתי את הפרימיום לפני 4 חודשים. זה מה שאמר לי הצמיגאי (שאני סומך עליו).

כ-3500 ק"מ שנסעתי עליהם, אין סימני שחיקה.

דא"ג- גם לקונטי יש סדררה "חסכונית" נקראת אקו קונטקט.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

אז זהו,

בלב לא שלם, בסופו של דבר הורכבו קונטי אקו 3.

התקשרתי לצמיגייה, לבדוק שיש להם קונטי פרימיום כפי שנכתב בהזמנה, אישרו שהצמיגים קיימים, כשהגעתי הבוקר להרכיב, אני רואה שמדובר בקונטי אקו 3, לאחר ההתעצבנות המבוקשת של 'למה אמרתם שקיים' וכו וכו', החלטתי לנסות את הקונטי אקו 3, בגלל אילוצים של חוסר זמן ודחיפות ההחלפה. המחיר היה סביר - 395 ש"ח לצמיג עם תאריך ייצור של לפני חצי שנה.

מקווה שלא אתאכזב מבחינת אחיזת הכביש :(

יום מקסים חברים

דור

פורסם

לדעתי ולדעת הרבה בפורום הם טובים, לי אישית יש גם את ה5, תבדוק פרונט אוויר נכון ויהיה בסדר, כמובן שזה לא צמיגים לתקיפת פניות אבל לדעתי היתרון שלהם הוא מרחק בלימה קצר+אורך חיים.

פורסם

עשיתי בדיקה במכון פרונט שאני הולך אליו - אקרמן בבני ברק (נותן אחריות לשנה ללא תשלום נוסף!)

הפרונט בסדר גמור, בצמיגים כרגע הלחץ של 30 PSI אולי צריך למלא יותר...

גם לדעתי הם צמיגים מצויינים, אישית אני העדפתי את הפרמיום שהם ממוצעים בין 'הספורט' ל'אקו', ונותנים שילוב של אחיזה ואורך חיים. ניתן להם קצת להשתפשף ואז אדע יותר אם הם מספקים אחיזה טובה.

אושריקו ראיתי שפתחת שרשור על האחיזה, אך בסוף הסתדר, מרוצה?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לאחר כמה מאות ק"מ (בערך 700) חוזר לעדכן:

הקונטי אקו 3 נותנים אחיזה מעולה (נבדק גם ביבש וגם ברטוב) הרכב מרגיש אחרת לגמרי וכעת בניגוד לצמיגים הקודמים, אין תחושה שהרכב מגיע למגבלות אחיזה.

אם יש שיפור בצריכת דלק - טרם נבדק.

בקיצור, ממליץ :)

בהצלחה,

דור

פורסם
עשיתי בדיקה במכון פרונט שאני הולך אליו - אקרמן בבני ברק (נותן אחריות לשנה ללא תשלום נוסף!)

הפרונט בסדר גמור, בצמיגים כרגע הלחץ של 30 PSI אולי צריך למלא יותר...

גם לדעתי הם צמיגים מצויינים, אישית אני העדפתי את הפרמיום שהם ממוצעים בין 'הספורט' ל'אקו', ונותנים שילוב של אחיזה ואורך חיים. ניתן להם קצת להשתפשף ואז אדע יותר אם הם מספקים אחיזה טובה.

אושריקו ראיתי שפתחת שרשור על האחיזה, אך בסוף הסתדר, מרוצה?

תשמע, בסופו של דבר זה צמיגים ירוקים, אבל באופן כללי הם סבבה, עדיפים על סיניים, פשוט זה לא צמיג ללקיחת פניות במהירויות גבוהות, אבל לפעמים בכל זאת יש תחושה שהם אוחזים יפה:). אני משער שהפרונט שלי לא מכוון מי יודע מה על הדרך.

• תוכן חדש...