Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עידן ראשית תודה רבה על האוביקטיביות, לעומת אנשים אחרים כאן שמפחדים מהמילה בורג ברכב.

הרכב במצב מכני מצויין להפליא, הוא טופל בפדנטיות מטומטמת במוסך מורשה, כאשר אתה מקבל אחריות על המנוע ועל הגיר למשך שנה. בדקתי את רצפת הרכב ואין סימני עבודות. ממה שראיתי בדו"ח השמאי היה רשום:

ישור כנף אחורית, החלפת טמבון וגשר אחורי מחוברים בברגים, כיוון מתלה אחורי שמאל.

כל הטיפולים האלה בוצעו כהלכה במוסך מורשה ועלו כ 8,000 ש"ח.

לא היה נגיעה ברצפת תא מטען אך הוחלפה הדלת תא מטען.

חשוב להוסיף: כמה מכונים ואנשים בדקו את הרכב. השלדה עצמה נקייה נקייה.. כולל הקצוות שלה..

אם כן המשמעות כפי שהערכתי- מסחרית לחלוטין.

אתה צריך לעשות רשימה של כמה אקזמפלרים שפוטנציאלים מבחינת מצבם ומחירם, לשקלל את הכל ולקבל החלטה.

הערה,

אני לא יודע אם כיוון המתלה האחורי קשור לתאונה, שווה רק לבדוק את זה שנית כדי לוודא שהכל תקין.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

שילדה ישרה זה חשוב מאוד, כך גם לגבי המתלים- חשוב שהם יהיו מאוזנים כי ברגע שיש שינוי בין מיקום המתלה בצד אחד זה עשוי להשפיע על ההתנהגות ו\או שחיקת צמיגים.

בקיצור, צריך שמישהו מבין עניין יבדוק ויראה שהכל תקין שם ושלא נוצר מצב שלמרות שהשילדה נקיה בית הבולם ספג חבטה\זעזוע שפגע בו בצורה זו או אחרת.

יכול להיות שזה "כלום" ויכול להיות שנותרה שם "צלקת" שעשויה להוריד מאטרקטיביות הרכב הספציפי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

מדבריך אני מסיק שיכול ליהיות שהנזק מסתיים הבולם פגום משהו שיעלה לי בסביבות ה 1000 שקל להחליף שני בולמים.

ויכול להסתיים אף בשלדה שזזה מהצורה הטבעעת שלה בעקבות המכה, מדברי מכון הבדיקה, ובדול השמאי דובר על כיוון מתלה אחורי, נאמר לי שהשלדה נקייה, זה לא מקיף את הנושא של צורת השלדה כאשר נאמר שהשלדה נקייה? ואם הייתה פגיעה במתלה והוא כוון זה לא מחזיר אותנו למצב הסטנדרטי?

פורסם

ברכב הקודם נכנסו בי מאחורה(לאחר התאונה היה נראה כמו נזק של צבע לטמבון וזהו).

הנזק נגמר ב-8 אלף שקל,דלת תא מטען,יישור אמבטיה ומתיחת השלדה (קצה שלדה) ונקבע ירידת ערך של 1.5%.

כמה שנים עוד נסעתי על הרכב ואף פעם לא הרגשתי משהו שונה.

לבסוף הרכב נמכר במחיר מחירון.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

• תוכן חדש...