Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אילו טיפולים גדולים (יקרים) צריך לעבור הרכב ?

הבנתי שהטיפולים הם כל 30000 ק"מ.

כרגע הרכב נמצא ב65000 ואני חושב לקנות אותו.

אני רוצה לבדוק שאכן נעשו כל הטיפולים שהיו צריכים ב60000.

העבודה אותה אתה עושה בזמן שאתה דוחה את העבודה שאתה אמור לעשות- היא העבודה בה אתה צריך לעבוד על סוף חייך.

פורסם

קפוץ עם הבחור למוסך שהוא טיפל בו עד היום ושיציג בפניך היסטוריית טיפולים.

עצתי אליך, אם הבחור "לא יודע" או המוסך "איבד" ברח ממנו כמו מאש, 65 אלף קילומטר זה אומר 2 טיפולים ואם הוא מהמחמירים אזי שלושה.

פורסם

אם אחליט שאני הולך על קניה הרכב יעבור בדיקת קנייה במכון.

השאלה אם אפשר לסמוך על זה והם בודקים הכל כולל הכל ?

העבודה אותה אתה עושה בזמן שאתה דוחה את העבודה שאתה אמור לעשות- היא העבודה בה אתה צריך לעבוד על סוף חייך.

פורסם
אם אחליט שאני הולך על קניה הרכב יעבור בדיקת קנייה במכון.

השאלה אם אפשר לסמוך על זה והם בודקים הכל כולל הכל ?

קודם - תעשה "מה שבחינם" - כדברי לירוי - גש והוצא הסטוריית טיפולים. תעלה גם לפה התייחסות אם אתה רואה משהו חשוד ו/או יש לך שאלות.

ממליץ לך לבדוק מכאנית את הרכב במוסך (שמתמחה בדגם) ושלדה אצל פחח (ייתכן שבמוסך יידעו להעריך לך אולי מצב שלדה לפחות בצורה כללית ו"ראשונית", או להפנותך לפחח).

במכון תקבל בדר"כ ערב-רב של רג'קטים שלא תמיד מייצגים את מצב הרכב לאשורו או ברורים מספיק (כסת"חים למיניהם) ויקשה עליך לכן לדעת מה נכון וזקוק לטיפול ומה לא (אחרי בדיקה במכון - סביר להניח שתצטרך לגשת למוסך בכל מקרה להערכת עלויות תיקונים, אז כדאי אולי לחסוך את זה).

alfa 156 2.5.

פורסם

עצה שלי תבדוק את הדשבורד גם , האם יש נפיחות באזור הכרית אוויר מה שמעיד על כיוון להתפוצצות הדשבורד.

גם במקום אתה יכול לבדוק את היסטוריית הטיפולים , מי שמסודר שומר הכל , בעיקר ברכב חדש.

• תוכן חדש...