Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לחוות דעתכם לכדאיות ההצעה שקיבלתי מאחת מחברות הליסינג -

סיטרואן C4

שנת 2009

95,000 ק"מ

אחריות על המכלולים העיקריים לשנה

מחיר - 45,000 ש"ח.

האם מדובר בעסקה כדאית...?

איך תא המטען של הרכב? עגלה נכנסת שם?

תודה רבה ושבת שלום.

פורסם

מדובר ברכב מפנק מאוד ומאובזר ברמה גבוהה.

עגלה נכנסת בתא נמטען.

תהיה מודע לזה שהרכב לא נשכר במחירים גבוהים אפילו בשוק הפרטי.

תעשה השוואה קצרה, וגם אם אתה הולך על הצעה זו לא לוותר על בדיקה.

פורסם

אני לא כ"כ מסכים עם קודמי שהמליץ לחפש דיל טוב יותר בפרטי - מתוך ניסיון בימים האחרונים (מחפש מסחרית משומשת), הלקוחות הפרטיים חושבים שיש להם זהב ביד והם תוקעים מחירים ו"יושבים על הסחורה" במשך חודשים (או - עד שמגיע פראייר).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

כתוב פה על ה- C4 הרבה בפורום. יש מקום לכל עגלה כמעט, פתח טעינה גדול, ואפשר לפרק את הלוח בתא המטען לקבלת נפח גדול. המחיר נשמע סביר, אבל אחרי שקניתי פעם סיטרואן מליסינג אני ממליץ לא לגעת - זוכות לטיפול גרוע כמעט תמיד, ומהוות סוס מת בשוק אחר כך. האחריות נחמדה, אבל לא שווה הרבה - לובינסקי מוכרים כזו אחריות "שנה רביעית" ב- 600 עד 1000 שקלים. פשוט כי תקלה במנוע או גיר זה כואב, אבל גם נדיר שבשנה אחרי בדיקה נורמלית מכלול כזה הולך. והאחריות לא באמת מכסה כל מה שיקרה למנוע. תקראו פעם תקנון כזה ותראו שלא נשארות הרבה תקלות שבאמת מכוסות באחריות.

באותו עניין, שאלה פתוחה עבור כולם, ובפרט עבור איציק המתרעם על בעלי הידיים הפרטיות - אני מוכר את ה- C4 שלי שהיא 2010 פרטית, דגם טורבו מפואר ומושקע. מחירון לוי יצחק 70 אלף. כמה לדעתכם "מגיע לי"?

פורסם

לא חושב שכדאי לך לרדת מתחת ל60,

הרכב מעולה ומי שבאמת מחפש אחד כזה ישלם.

אל תתפתה ל"40אלף אני שם מזומן ולוקח בלי בדיקה".

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
לא חושב שכדאי לך לרדת מתחת ל60,

הרכב מעולה ומי שבאמת מחפש אחד כזה ישלם.

אל תתפתה ל"40אלף אני שם מזומן ולוקח בלי בדיקה".

ברור. גם ככה מעצבן שהרכב מאבד אצל לוי יצחק הרבה מערכו, ואז עוד אומרים שבגלל שהוא מאבד הרבה אז תוריד עוד.

דוגמה: כשקניתי את הסיטרואן המחירון היה 140 לעומת 129 לקורולה מאובזרת. היום, אחרי 3.5 שנים בלבד, בהשוואה ביניהן כמשומשות הקורולה "שווה" 22 יותר! ידעתי את זה מראש, קניתי בדעה צלולה, ואני לא מצטער לרגע. ה- C4 טורבו עולה על הקורולה בכל פרמטר אפשרי. ובכל זאת מבאס קצת.

פורסם
ברור. גם ככה מעצבן שהרכב מאבד אצל לוי יצחק הרבה מערכו, ואז עוד אומרים שבגלל שהוא מאבד הרבה אז תוריד עוד.

דוגמה: כשקניתי את הסיטרואן המחירון היה 140 לעומת 129 לקורולה מאובזרת. היום, אחרי 3.5 שנים בלבד, בהשוואה ביניהן כמשומשות הקורולה "שווה" 22 יותר! ידעתי את זה מראש, קניתי בדעה צלולה, ואני לא מצטער לרגע. ה- C4 טורבו עולה על הקורולה בכל פרמטר אפשרי. ובכל זאת מבאס קצת.

נסעת,נהנת?

אם אתה יכול לאפשר את זה לעצמך אז למה לא?

לסוע ברכב ממוצע ובסיסי אבל "ששומר על הערך" שולל את הערך המוסף שלפעמים גם מחפשים.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

חכה עוד כמה שנים ואז קורולה לא תעלה 30% יותר, אלא פי 3-4.

כמה שווה היום פיז'ו 306 או רנו מגאן שנת 2000-2001? נניח 5000-7000 ש"ח.

וכמה קורולה מאותם שנים ? 20-25 אלף. כחדשות עולו אותו דבר.

• תוכן חדש...