Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיית גיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מה עושים שהמוסך המרכזי מתנער מאחריות של החלפת גיר

כאשר הרכב עדיין בתחום מסגרת 3 שנים של האחריות ?

המצב:

גיר אוטומטי, החלפת ההילוך מראשון לשני מתבצעת לא בצורה חלקה, נשמעת דפיקה בגיר,

מצב זה קורה בד"כ כשהרכב קר ולא תמיד קורה... אבל הבעיה ישנה ומרגשים זאת בניסיעה לא חלקה,

לפעמיים המכה דיי קשה.

הגעתי למוסך המרכזי לבדיקה, עלה איתי לסיבוב בתחילה חשמלאי רכב ולא הורגשה בעיה באותה נסיעה קצרה בדיוק. (חוק מרפי לא תמיד הבעיה צצה כשאתה מעוניין שתופיע)...

במוסך טענו שעידכון תוכנה יכול לעזור,

עידכון התוכנה לא עזר,

השאלה שלי מה אני יכול לעשות מול המוסך המרכזי שמתנער מהחלפת הגיר ?

להביא דו"ח מבוחן רכב פרטי ?

אופציות אחרות שניתן להביא מול המוסך המרכזי ?

תודה לעונים !

פורסם
שלום

מה עושים שהמוסך המרכזי מתנער מאחריות של החלפת גיר

כאשר הרכב עדיין בתחום מסגרת 3 שנים של האחריות ?

המצב:

גיר אוטומטי, החלפת ההילוך מראשון לשני מתבצעת לא בצורה חלקה, נשמעת דפיקה בגיר,

מצב זה קורה בד"כ כשהרכב קר ולא תמיד קורה... אבל הבעיה ישנה ומרגשים זאת בניסיעה לא חלקה,

לפעמיים המכה דיי קשה.

הגעתי למוסך המרכזי לבדיקה, עלה איתי לסיבוב בתחילה חשמלאי רכב ולא הורגשה בעיה באותה נסיעה קצרה בדיוק. (חוק מרפי לא תמיד הבעיה צצה כשאתה מעוניין שתופיע)...

במוסך טענו שעידכון תוכנה יכול לעזור,

עידכון התוכנה לא עזר,

השאלה שלי מה אני יכול לעשות מול המוסך המרכזי שמתנער מהחלפת הגיר ?

להביא דו"ח מבוחן רכב פרטי ?

אופציות אחרות שניתן להביא מול המוסך המרכזי ?

תודה לעונים !

תרים טלפון לאיגוד המוסכים וספר להם על המיקרה אני מאמין ומקווה שיעזרו לך בעניין.

פורסם

אתה ממש לא חייב לטפל שם... יש ועדה של משרד המסחר והתעשייה שנקראת "הוועדה להגברת התחרותיות בענף הרכב", היא הוציאה חוק חדש, שאומר, שכל בעל רכב יכול להחליט היכן לטפל ברכב שלו, בכל מוסך מורשה ולא תישלל לו האחריות על הרכב.

אם אתה רוצה תשובה, גם על הדפיקה בגיר וגם על מה ניתן לעשות עם המוסך שמתנער מאחריות, דבר עם ארז הוא תותח בגירים אוטומטיים, אין לי ספק שתהיה במקום אחר אחרי שיחה איתו - בחינם תקליד ארז גירים אוטומטיים בגוגל

פורסם
אתה ממש לא חייב לטפל שם... יש ועדה של משרד המסחר והתעשייה שנקראת "הוועדה להגברת התחרותיות בענף הרכב", היא הוציאה חוק חדש, שאומר, שכל בעל רכב יכול להחליט היכן לטפל ברכב שלו, בכל מוסך מורשה ולא תישלל לו האחריות על הרכב.

אם אתה רוצה תשובה, גם על הדפיקה בגיר וגם על מה ניתן לעשות עם המוסך שמתנער מאחריות, דבר עם ארז הוא תותח בגירים אוטומטיים, אין לי ספק שתהיה במקום אחר אחרי שיחה איתו - בחינם תקליד ארז גירים אוטומטיים בגוגל

תודה דיויד על המידע הרב, אני בהחלט יעזר בו. :wave:

פורסם
תרים טלפון לאיגוד המוסכים וספר להם על המיקרה אני מאמין ומקווה שיעזרו לך בעניין.

תודה לך מאור על הכוונה

• תוכן חדש...