Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים,

מאחר וברכב שלנו (פנדה רובוטית 2007) יש רדיו דיסק ש"לא זוכר" תחנות : דהיינו, אני מגדיר כי כפתור "1" יהיה 107.5FM נניח, וזה יכול להחזיק יומיים וזה יכול להחזיק כמה שעות - חיפשתי קצת בגוגל, ראיתי שיש משהו שקוראים לו "כבל זיכרון" או "כבל צהוב" או "כבלים הפוכים" ועוד שאר עניינים. ניגשתי היום לחנות שאת הבעלים שלה אני מכיר, הוציא את הרדיו, בדק עם מודד מתח (נדמה לי) ובדק את הכבלים - כולם עובדים וכולם מחוברים בסדר ולא הפוך.

הוא החליט שהבעיה היא בוודאות ברדיו.

עכשיו מאחר והרכב אצלנו כחודש וחצי, ואכן ה"בעיה" כך מההתחלה אני לא שולל זאת לגמרי, אבל קצת לא נראה לי סביר.

תמיד חשבתי שאם תהיה ברדיו דיסק הוא לא יפעל, או שתהיה בעיה ברמקולים וכו' - ולא בעית "זיכרון".

אם למישהו יש עוד רעיונות לגבי מה זה יכול להיות, או תמיכה בכך שאכן הבעיה ברדיו - אשמח לשמוע לפני שאני זורק כמה מאות שקלים (שאין לי) על חדש

תודה!

פורסם

יכול להיות שיש לך בעיית מגעים בפיוז של הכבל הצהוב, או נקודת המתח שלו לא יציבה מכל מיני סיבות.

העניין הוא שלתפוס ארוע רגעי שקורה פעם ב.... הוא לא פשוט.

הכי פשוט אבל לא בהכרך זול, להחליף רדיו אחר מפירוק.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

דן,

אני מניח שהבחור שבדק יודע מה הוא עושה, ומדבריך אני מבין שאכן זה אפשרי שהבעיה ברדיו עצמו וזה לא משהו שתלוש מהמציאות.

וזה מסתדר לך גם עם העובדה שהתחנות נשמרות אבל אחר כך "נעלמות"?

פורסם

כדי לשלול בעית של מגע לא תקין לחוט פלוס קבוע הייתי מחבר אותו ישירות למצבר לבדיקה של כמה ימים כמובן לחבר אותו דרך פיוז

פורסם

תביא רדיו אחר, תחבר אותו, ותראה אם זה ממשיך לקרות.

לא קרה שוב? הבעיה הייתה ברדיו. קרה שוב? הבעיה במקום אחר ועליך להמשיך לחפש.

לא תוכל לטפל בבעיה עד שתגלה מה היא. בהיעדר דרך לגלות ישירות מה הבעיה, תיאלץ לפעול בשיטת האלימיניציה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

ראשית, חבל שלא רשמת ואף צלמת את מכשיר הרדיו, אלא אם הוא מאחת היצרניות המוכרות אז לא נדרש צילום כזה.

יש לבדוק אפשרות שהרדיו לא תקין ו/או לפני שמחליפים אותו לבדיקה ניתן לחבר מד מתח לחוט ההזנה הקבוע של הרדיו ולנעול את האוטו מבחוץ (כאילו הולכים הביתה) במצב שניתן לראות את מד המתח ולבדוק האם לא נעלם הפלוס לאחר זמן מה.

יתכן וחובר לחוט מתח שמתוזמן בצורה כלשהי ואינו מספק באמת פלוס קבוע ללא הגבלת זמן.

לחילופין, ניתן לנסות לחבר פלוס קבוע אחר ממקור מתח וודאי קבוע. ממקור מתח וודאי.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...