Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יכל לפרסם לינקים כי אין לי מספיק הודעות אז תעתיקו את זה ותרשמו WWW

.calcalist.co.il/local/articles/1,7340,L-3611891,00.html

אני לפני גיוס ויש לי כמה אלפים בבנק מה אתם אומרים כדאי לי לקנות כבר מעכשיו איזה חמישה רכבים ישנים שיש להם טסט למכור בנובמבר לגרוטאות ? או שכל השטויות של העברת הבעלות והסיכון שזה בכלל יגמר עד שאני אסיע את כל הרכבים למגרש גרוטאות גדול מדי ?

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עקרונית אם אתה הולך לעשות מזה ביזנס את עלול להיות מחוייב במס על הרווח.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

סתם לשם עניין בדקתי ביד 2, כמות הרכבים עם טסט שעולים מתחת ל3000 שקל היא אפסית, אלו שכן לא משאירים לך מספיק מרווח כדי להרוויח משהו (צריך ביטוח רק כדי להגיע למגרש והביתה או גרר, העברת בעלות, נסיעות לקניית הרכבים וכ"ו).

לקנות רכב עובד לחודש חודשיים בידיעה שיש מי שישלם לך 3000 שקל עליו יכול להיות נחמד, אם חלמת להתנייד בZX 1992

Audi S3 8P - APR Stage 2+

פורסם

בכל מקרה מדובר על מכוניות שיוצרו עד 93', וכאלו הולכות ונעלמות גם בלי תוכנית הגריטה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

מה שלא מופיע בהודעה לעיתונות זה שהתקציב יספיק בערך עד דצמבר-ינואר ואז יפתח שוב שרשור "הממשלה מקפיאה את תכנית הגריטה", אחד המנהלים יחליט לעשות גיבוב גריטה וכל שלושה חודשים הגריטה תחזור ושוב תיעלם אחרי חודשיים וחוזר חלילה.

בקיצור, אין חדש תחת השמש, גריטה באה וגריטה הולכת רק הגרוטאות נשארות.

פורסם

פותח שירשור יקר, קח בחשבון שאחד מהתנאים החדשים לגריטה הוא שהרכב היה בשימוש במשך שנה לפני הגריטה. כלומר, לא צריך באמת להשתמש בו בכדי להוכיח שימוש ברכב אבל צריך שיהיה לו טסט ושהניירת שלו תהיה מופשרת במשך שנה.

במילים אחרות, למשרד התחבורה לא באמת איכפת באם תשתמש ברכב או לא, מבחינתם רק צריך שיהיה לרכב טסט, אגרת רישיון רכב תהיה משולמת ופעילה. זה כבר מוריד לך את "הבונוס" מ 3,000 שקל ל 2,000 שקלים.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בידיעה שהתכנית חוזרת, אף אחד לא ימכור לך רכב נוסע עם טסט עד נובמבר בפחות מ3000 ש"ח.

כשהייתי חייל משוחרר ומשועמם חשבתי על זה כהכנסה צדדית. לא יצא לפועל.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תוותר על הרעיון למה עם התקציב המגוחך הזה תוך חודש גג (פחות אפילו) יגמר כרגיל התקציב.

ובסוף תתקע עם רכב טרנטה

audi - מדברת אל השכל שלך

פורסם
תוותר על הרעיון למה עם התקציב המגוחך הזה תוך חודש גג (פחות אפילו) יגמר כרגיל התקציב.

ובסוף תתקע עם רכב טרנטה

כן אבל הכוונה שלי היא לקנות רכבים כבר מעכשיו , הגריטה היא ביום שאני ניגש לשם או שזה תהליך שדורש זמן ?

פורסם
כן אבל הכוונה שלי היא לקנות רכבים כבר מעכשיו , הגריטה היא ביום שאני ניגש לשם או שזה תהליך שדורש זמן ?

בכתבה כתוב שתקבל כסף לחשבון תוך 45 ימים

Audi S3 8P - APR Stage 2+

פורסם
תמיד אפשר "להעביר" את הרכב טסט עם 200 ש"ח ואחרי הגריטה מקבלים גם החזר על האגרה השנתית.

כאשר אתה מקבל זיכוי על האגרה אתה מאבד חודש אחד מרישיון הרכב. מה הכוונה? משרד התחבורה מזכה אותך על חודשים שלמים בלבד. כלומר שילמת את רישיון הרכב, נשארו לך עוד 11 חודשים ו 29 ימים על לטסט הבא, תקבל זיכוי על רישיון הרכב בעבור 11 חודשים בלבד. ה 29 ימים הללו הלכו פייאפן.

הכי טוב זה לגרוט את הרכב כמה ימים לפני שנגמר לו הטסט.ככה אתה נפטר מהרכב, לא משלם אגרה ולא מאבד ימים מהזיכוי של האגרה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

במשרד התחבורה יושבים או עומדים אנשים שליימזלים שמטרתם אחת להיתעלל באזרחי מדינת ישראל.

התנאים הבסיסיים מקובלים רכב מעל 20 שנה מקובל

רכב עם טסט ובמצב נסיעה -מקובל.

בכל שנה מחמירים עם הגריטה כאילו מחלקים מליון דולר לרכב.

השנה יש להם תנאי חדש רכב שעבר לפחות 2 טסטים ...מה הטמטום הזה?

האם המטרה שלכם להקטין את כמות כלי הרכב או היתעללות באזרחי ישראל?

אני קורא למשרד לאיכות הסביבה ולאנשי משרד התחבורה לנסות לחשוב בצורה הגיונית.מה שאתם עושים שגורמים לכלי רכב ישנים לנסוע בכבישי הארץ עוד שנה נוספת מיותרת...אז מה הועילו חכמים בתקנתם?

למי שיש רעיון איך להגיע לאנשים האלה ולנסות לשנות את התקנה המרושעת.... אשמח

בברכה חיים

• תוכן חדש...