Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

לא מזמן נכנסתי למוסך מורשה מאזדה פורד לבצע בדיקה מקיפה לרכב, לא אפרט הכל פשוט נגיע לעניין שנאמר שצריך להחליף 3 תושבות מנוע (לא ידוע לי איזה), והרכב באמת רועד מכל מקום בכל מצב ובכל הילוך.

השאלה היא, הבחור במוסך ישב על הרכב 2 שניות במצב עמידה משולב D והסתכל שניה וחצי במכסה מנוע...

האם הוא באמת יכל ככה לדעת שצריך להחליף 3 תושבות, או שפשוט אם מחליפים אז מחליפים 3 כי אחד לא יתן תוצאה מספקת?

ד"א, המחירים לתושבות מקוריות שקיבלתי הם: 1. 500 ומשהו, 2 600 ומשהו, 3 700 ומשהו - זאת אומרת בערך 1800 ל3 תושבות מקוריות.

אז איך ניתן לדעת כמה באמת צריך להחליף, והאם המחירים סבירים (ללא עבודה) למקורי?

תודה:roll:

תן לה לשתות לך ת'שוקו בתוך דירה שכורה :oops:

פורסם

ממש לא מחייב להחליף ביחד כמה תושבות. צריך להיסתכל עליהם ולראות מה מצבם. בדרך כלל במאזדה יש תושבת אחת שעושה תמיד צרות צרורות רק שאני לא זוכר איזה מהם. בכל מיקרה בגלל העלות המאוד גבוהה הייתי ניגש לשמוע חוות דעת נוספת.

פורסם

יש לי מאזדה 3, הייתה לי גם בעיה של רעידות, ואמרו שיש לי בעיה בתושבת מנוע אחת

טיפלתי גם במוסך מורשה, הוא הרים לי את הרכב, ובדק את התושבות מלמטה, לא יודע איך זה במזאדה 6

לא לקח לו יותר מידי זמן לקבוע את זה.

אבל מה שכן הוא קרא לי והראה לי את התושבת הקרועה, ממש הצביע וכיוון עם פנס, ראיתי איזה קרע שם, והראה לי את התושבות האחרות גם ושם לא היה שום דבר.

אמר לי שבדרך כלל אז עדיף להחליף הכל, אבל לא נורא אם אחליף רק את הקרועה

החלפתי והבעיה נפתרה. תושבת מקורית עלתה לי 235.

אני לא יודע בקשר למאזדה 6 איפה התושבות שם ועלויות ואם אפשר ככה להסתכל מלמעלה, אבל תבקש שיראה לך גם איך בדיוק הוא רואה את הקרע בכולם ואיפה, זה גם יכול לתת לך קצת תמונה על הבעיה.

• תוכן חדש...