Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כיום עובד בתל אביב ולא תמיד יוצא לי להביא אוכל מהבית וכל פעם אני עוצר במסעדה אחרת לצהריים.

השבוע ביקרתי במסעת שוקא ברחוב מנחם בגין 55. אני רוצה להגיד מילה טובה על המקום...

המסעדה קטנה עם מספר מצומצם של מקומות ישיבה אך המחירים זולים, האוכל מאוד מאוד טעים וטרי, המקום סופר נקי ויש אווירה מעולה. ממש ממליץ לכל מי שבאזור לעצור שם.

פורסם

שמר, כל פעם שאניי רואה את הפרסומת הזו אני נזכר בסוכן ביטוח מקומי פה שנוסע באודי A8.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

סוכני ביטוח שהחלו לעבוד לפני שנים רבות, אכן עשו ערימות של כסף.

מי שעוסק במקצוע הזה רק בחמש השנים האחרונות, לא כזה להיט. לא רעבים ללחם, חלילה, אבל לא יתעשרו בגדול.

פורסם
מה אופי התפריט של המסעדה הזו ?

מדובר במסעדה מאוד מעניינת זה בסגנון מסעדת פועלים אך לא לפועלים, נראה שקהל היעד הוא אנשי עסקים ועורכי דין.

התפריט משתנה כל יום אבל מתבסס סביב שניצל, חזה עוף, פסטות, בולונז, חומוס וכו'.

• תוכן חדש...