Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אף פעם לא הבנתי את הלדים החלונות המושחרים והוילונות.

וילונות.. בינינו אין לך מאיזה שמש להגן. לי הרכב הגיע במקור עם וילון אחורי והוא לא יצא לעולם עפ"י הידוע לי.

השחרות - אתה מסיע איזה בכיר שרצוי שלא ייראה? מעביר סחורה יקרה? אם לא אז מאיזו סיבה?

לדים - כמו להלביש את אבא שלך בבגדים של ילד בן 10. לקחת את המבוגר ולהלביש אותו בבגדי צעיר. זה מגוכח.

כנס לפורום דיטיילינג. תעשה לרכב קצת פלסטלינה. תבריק אותו. שיח ג'נטים אלגנטיים וסע לשלום. השיפורי כלום האלה לא מתאימים לשום רכב אף פעם.

המלצה נוספת (בין אם צחקת או לא) מוזיקה ברכב נועדה עבורך ועבור שאר יושבי הרכב. תן למשתמשי הדרך האחרים להנות ממוזיקה שיבחרו בעצמם ואם אין להם כזאת תן להם לסבול מהיעדרה.

אתה לא צריך להבין.

זה היופי בבני אדם, לכל אחד הדעה שלו.

אם בא לי לשים וילון וזה חוקי, אני שם אותו. אם השוטר חושב שוילון = ערס, זו בעיה אחרת.

האינדיבידואליזם עוד לא הגיע למדינת ישראל וכך גם הפרטיות.

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש אינדיבידואליזם אבל מה שזה משדר לפי המוסכמות החברתיות זה לא מה שהוא מבין שזה משדר.

בסוציולוגיה זה נחשב לסטיה, לעשות משהו שיש עליו סנקציות חברתיות והוא נחשב מחוץ לנורמה.

במקרה הזה הוא פשוט משלם את הסנקציה החברתית בזה שבודקים לו את האוטו.

פורסם

חבל ש-99% מהאנשים ששמים לדים ווילונות ברכב עושים שם רע לאחוז האחד שהוא בסדר :roflmao:

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
ואני לא ילד, אני בן 20.

אמרת הכל... :roll:

אז איך אתם מסבירים את זה לפי התיאוריה המעניינת שלכם?

תגיד, אתה לא יודע מה זה ציניות?

אתה תופס כל אחד במלה, לפעמים ברמות חולניות :shock: אל תיקח כל דבר שאומרים לך כל כך ברצינות. זה עלול לפגוע בך

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
אתה לא צריך להבין.

זה היופי בבני אדם, לכל אחד הדעה שלו.

אם בא לי לשים וילון וזה חוקי, אני שם אותו. אם השוטר חושב שוילון = ערס, זו בעיה אחרת.

האינדיבידואליזם עוד לא הגיע למדינת ישראל וכך גם הפרטיות.

להלן חלק מתופעת הלוואי של האינדיבידואליזם והדעות:

1. לדים וקסנונים - לדעתך זה יפה, לדעתי והרגשתי אני לא יכול להסתכל במראות כי מישהו החליט להשתיל פרוג'קטור של מגרש כדורגל בשם הייחודיות.

2. חלונות מושחרים (מקדימה. אם זה רק מאחור אז בסדר. זה אף פעם לא רק מאחור) לדעתך זה יפה. לדעתי ממש לא מעניין אותך מה הולך בשאר הכביש אז אתה משחיר את האמא של החלונות עד שהבחוץ לא נראה ונוסע לך כנהג יחיד בכביש.

כל הנאמר פה לא מתייחס אליך ספציפית וגם לא לכל ההשחרות והלדים. רק למצבים בהם היופי של האחד גובל בבטיחותם של שאר משתמשי הדרך.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

אתה קצת מגזים עם ההצהרות שלך, אני מבין שזה פעם ראשונה שכנראה נעצרת\עוכבת לבדיקת סמים,

זו זכותם המלאה להפוך לך את הרכב אפילו אם יש להם חשד כלשהו במיוחד כשאתה אומר שחבר שלך נראה חשוד

אולי יישמע לך מוזר, אבל אם היה קיים אצלהם חשד כלשהו הם גם היו יכולים לעשות לחבר שלך בדיקה פולשנית בלי בעיה

(לדוגמא, פי הטבעת שלו).

צא מזה לא קרה לך כלום אף אחד לא מת ואף אחד לא יושב היום בכלא בגלל שכולה עיכבו אותך.

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

• תוכן חדש...