Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לטוס למירוץ עם אבא ומנסה למצוא דיל טוב כלומר חבילה שלמה כולל מלון וכו'. ניסיתי כל מיני אתרים רשמיים ובאמת שלא מובן כל כך , הפירוט קצת בעייתי לפחות למי שטס פעם ראשונה וכו' יש המון המון אפשרויות כמו לגבי מיקום/סוג מלון/שעות ימים ועוד ועוד, ולא מצאתי שום דבר קומפלט, די מבלבל העניין

Grandstand Gold 2 - GP2

General Admission - Bronze

Grandstand Gold 4 - Eau Rouge

Grandstand Silver 3 - Combes

Grandstand Gold 6 - Chicane La Source

ובכלל צריך אותכם אם תוכלו לעזור דחוף אין עוד הרבה זמן, למצוא איזשהו דיל טוב שיתן חוויה סבבה שיהיה מסודר והכול.

תודה רבה

פורסם

הייתי שם שנה שעברה, בגדול קנה את הברונז (הכי זול יציע עמידה). לא צריך יותר מזה כי יציעיי העמידה הם מסביב לכל המסלול כולל כמה מיקומים מעולים לראות עקיפות ואת שאר המירוץ על מסכים. אני קניתי ישירות מהאתר הרשמי של הf1, הכרטיסים נשלחים למייל, ואתם אתה אוסף מפאתי המסלול את כרטיסי הכניסה ה"אמיתיים" שאתם אתה נכנס למסלול- לא בעיה בכלל. זה אחד המסלולים הכי טובים בסבב (ממה שאני בדקתי) ליהנות מהכרטיס הכי זול מבלי להתפשר על הנאה בכלל. כמובן ששווה להגיע לימים שלפני לראות אימונים, לעשות סיבוב מסביב למסלול, לצפות ברכבים בפניית האו רוז' המדהימה, לקנות מזכרות (יקרות) ולספוג אווירה. אם באווירה עסקינן, היכן שישבתי שזה בקצה הישורת הראשונה היכן שמותר לפתוח את ה drs ועקב כך, היכן שמתרחשות רוב העקיפות. התמקמתי כאשר אני צופה על סוף הישורת, בכניסה לסיבוב הראשון שבסופה, ראיתי כמה "דו קרבים" נהדרים (בעיקר בין רייקונן לשומאכר), וההרגשה הייתה כמו לשבת ביציע של ה"שרופים" של... (בחר איזו קבוצת כדורגל שתירצה). קללות בצרפתית ואנגלית, בירה שעוברת בין זרים, אנשים יושבים על ענפיי העצים (שם אני וחברתי ישבנו) ויציעים מאולתרים, ופגישת אוהדים אמיתיים שעוקבים לאורך כל אירופה אחרי הסבב.

בנוגע לspa עצמה, אם תמצא חדר באחד המלונות שם- "שיחקת אותה", אני מצאתי במזל אדיר חדר יום לפני שהגעתי לspa- שלושה ימים לפני המירוץ, כאשר הייתי כבר בבריסל. המלון היה משפחתי על גבעה מרחק חמש דקות הליכה ממרכז העיירה ורבע שעה נסיעה מהמסלול עצמו, (וזה כי סלובני אחד ביטל בתשע בערב...). לדעתי כבר אין חדרים בשלב זה אבל שווה לשבת על האינטרנט 24/7. העיירה נחמדה מאוד עם כמה מסעדות טובות, פאבים וקזינו. כייף להעביר שם את הערבים בין כל אוהדי הפורמולה שממלאים את העיירה היוקרתית. אתה מוזמן לדבר איתי בפרטי ולשאול כל דבר גם בטלפון אם צריך. תהנה, זו השנה האחרונה למנועים האטמוספריים שהצלילי המדהים שלהם הוא חלק בלתי נפרד (ואולי העיקרי) מהריגוש הגדול.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

• תוכן חדש...