Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר במוצר ששוקל 3.5קג, בגודל של דף A3 בערך, ועובי של קסטת וידאו.

אני צריך לשלוח אותו לתיקון בארה"ב ולא יכול להרשות לעצמי לקחת סיכון שהוא ישבר.

מה הדרך הכי טובה ומשתלמת לשלוח אותו?

פורסם

דואר שליחים יעלה לך 200 שח לערך

כמה המוצר שביר וכמה יקר? בכל מקרה תעטוף אותו בכמה שכבות של פצפצים

יש סיכוי טוב שתצטרך לשלם מכס כשהוא יחזור מהתיקון

פורסם
דואר שליחים יעלה לך 200 שח לערך

כמה המוצר שביר וכמה יקר? בכל מקרה תעטוף אותו בכמה שכבות של פצפצים

יש סיכוי טוב שתצטרך לשלם מכס כשהוא יחזור מהתיקון

ביררתי ב DHL ובטעות אמרתי שהוא 5 קילו - אמרו לי שזה יעלה 650 שקל שזה מוגזם.

איך המשלוחים של דואר ישראל ?

אני לא חושב שהוא שביר, מדובר בכרטיס קול ממתכת שכל מה שיש בתוכו זה מעגל מודפס.

למה לשלם מכס אם אני מציג חשבונית רכישה (מלפני שנתיים) + חשבונית שמוכיחה ששלחתי אותו לחו"ל לתיקון ?

פורסם

לא השתמשתי הרבה במשלוחים של הדואר ems אבל הם "בסדר" - הבאתי את החבילה לסניף הדואר שילמתי ואחרי שבוע לערך הם הגיע ליעד. יש מחיר גבוה יותר לשרות מהבית אבל לא השתמשתי בו.

המכס בעייתי כי אחרת כל עם ישראל היה שולח קופסאות ריקות לחול וטוען שהם הכילו מכשירים יקרים לתיקון

אין לי מושג אם אפשר לעקוף את זה

ותשאל כמה עולה המוצר או מחליפו היום - יכול להיות ששווה לך כבר לקנות חדש

איזה כרטיס זה לידע כללי, פעם קניתי כרטיס של אדירול - כרטיס פצצה!

פורסם
לא השתמשתי הרבה במשלוחים של הדואר ems אבל הם "בסדר" - הבאתי את החבילה לסניף הדואר שילמתי ואחרי שבוע לערך הם הגיע ליעד. יש מחיר גבוה יותר לשרות מהבית אבל לא השתמשתי בו.

המכס בעייתי כי אחרת כל עם ישראל היה שולח קופסאות ריקות לחול וטוען שהם הכילו מכשירים יקרים לתיקון

אין לי מושג אם אפשר לעקוף את זה

ותשאל כמה עולה המוצר או מחליפו היום - יכול להיות ששווה לך כבר לקנות חדש

איזה כרטיס זה לידע כללי, פעם קניתי כרטיס של אדירול - כרטיס פצצה!

RANE SL4

3800 ש"ח בארץ אם אני לא טועה.

אני מאמין שמשלוח דו כיווני יעלה 400 ש"ח

אם הם יועילו לשלוח דרך חברת שילוח זולה או usps ולא איזה dhl שיעלה לי ים...

תקפיד להצהיר במכס על המוצר - שהוא יוצא לחו"ל למטרת תיקון ושהוא יחזור.

איך אני עושה את זה בדיוק?

פורסם

אם אתה שולח בדואר אויר של הדואר אז זה יעלה לך הכי זול מכולם. הבעיה היא שאין לך יכולת מעקב אחרי החבילה. דואר אויר של דואר ישראל, ברגע שהוא עוזב את גבולות הארץ אין לך שום שליטה עליו. אחרים כן. אני מאמין שדואר אקספרס של הדואר ה EMS ייצא יור זול מאחרים. מה שכן גם יותר נוח שהרי אתה יכול לשלוח דואר EMA מכל סניף דואר כאשר את השאר אתה צריך להביא לסניף שלהם.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לפי BUY2USA - משלוח של המוצר מאמאזון יעלה 56.5$ באוויר, או 28$ במשלוח ימי.

לרוב המחשבון שלהם די מדייק אם נותנים לו מוצר ספציפי.

(אני בספק אם מישהו יהיה מוכן לשלוח לך במשלוח ימי, משום מה אף אחד לא מוכן לקחת אחריות על משלוח כזה אפילו שיש ביטוח)

עריכה: שייסה, כל המאמץ הזה בשביל סקראצ'ר? לא עדיף לקנות מלאי של מחטים ולהשחית כל פעם תקליט אחר? :-P

פורסם
אם אתה שולח בדואר אויר של הדואר אז זה יעלה לך הכי זול מכולם. הבעיה היא שאין לך יכולת מעקב אחרי החבילה. דואר אויר של דואר ישראל, ברגע שהוא עוזב את גבולות הארץ אין לך שום שליטה עליו. אחרים כן. אני מאמין שדואר אקספרס של הדואר ה EMS ייצא יור זול מאחרים. מה שכן גם יותר נוח שהרי אתה יכול לשלוח דואר EMA מכל סניף דואר כאשר את השאר אתה צריך להביא לסניף שלהם.

אז לא הבנתי, מה זה EMA ?

זה מומלץ?

לפי BUY2USA - משלוח של המוצר מאמאזון יעלה 56.5$ באוויר, או 28$ במשלוח ימי.

לרוב המחשבון שלהם די מדייק אם נותנים לו מוצר ספציפי.

(אני בספק אם מישהו יהיה מוכן לשלוח לך במשלוח ימי, משום מה אף אחד לא מוכן לקחת אחריות על משלוח כזה אפילו שיש ביטוח)

עריכה: שייסה, כל המאמץ הזה בשביל סקראצ'ר? לא עדיף לקנות מלאי של מחטים ולהשחית כל פעם תקליט אחר? :-P

זה כרטיס קול ידידי...חדש עולה קרוב ל 4000 ש"ח, לא עדיף לשלם 56$ ?

פורסם

מה הבעיה? תארוז טוב וקשיח ותשלח בדואר אוויר רשום לארה״ב. סיפור של 100-150 שח גג (תבדוק במחשבון באתר הדואר), יש לך טרקינג כל הדרך וזה מגיע אחרי כשבועיים.

רוצה יותר מהר ? Ems בד״כ הכי טוב בתמורה לעלות.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה כרטיס קול ידידי...חדש עולה קרוב ל 4000 ש"ח, לא עדיף לשלם 56$ ?

אני צחקתי... נזכרתי שאתה עוסק למחייתך כDJ כך שברור שאין לך תחליף למכשיר הזה.

מה שכן, הייתי מנסה לברר כמו שהציעו מעלי- לנסות לתקן את זה בארץ במעבדה רצינית.

אני יודע שמדובר במוצר בוטיק, אבל כבר יצא לי לתקן דברים דומים בארץ ואפילו להשיג שיתוף פעולה של המהנדס המתכנן ששלח לי את הסכמות, שווה לך לבדוק את הנושא...

פורסם
אני צחקתי... נזכרתי שאתה עוסק למחייתך כDJ כך שברור שאין לך תחליף למכשיר הזה.

מה שכן, הייתי מנסה לברר כמו שהציעו מעלי- לנסות לתקן את זה בארץ במעבדה רצינית.

אני יודע שמדובר במוצר בוטיק, אבל כבר יצא לי לתקן דברים דומים בארץ ואפילו להשיג שיתוף פעולה של המהנדס המתכנן ששלח לי את הסכמות, שווה לך לבדוק את הנושא...

בארץ יש סך הכל שני מותגים ששולטים בקטגוריה הזאת, שניהם נשלחים לחו"ל כשיש תקלה.

למותג השני פשוט יש שירות לקוחות מעולה למי שרוכש אותו בארץ, ואם יש תקלה אתה מקבל חלופי במקום.

למותג שאני קניתי נותנים שירות על הפנים, אומרים לך שאתה יכול להביא את זה אליהם והם בזמנם הפנוי ישלחו לחו"ל, מה שיכול בכיף לקחת חודש וחצי.

בכל אופן אמא שלי תהיה בארה"ב עוד שבוע וחצי, אני אשלח את המוצר לשם - יעלה כפי שיעלה (בטח 200-250), ואבקש מהם להחזיר אותו אליה.

פורסם

טוב, זה עלה ממש זול יחסית למשלוח שיגיע תוך 3 ימים + ביטוח.

נותרה בעיה אחת - אמנם רשמתי על החבילה שזו סחורה מוחזרת, אבל מי מבטיח שלא יחייבו אותי במכס כשזה יחזור אלי לארץ ?

התקשרתי למכס ואמרו לי שהייתי צריך לפני ששלחתי לבוא ולהציג את המוצר, ולמלא "טופס ייצוא"

מוזר שבדואר בדקו ואמרו לי שהכל בסדר ואני לא אחוייב.

כרגע נראה לי טיפשי לחזור לדואר לפתוח את החבילה, לפרק אותה וללכת איתה למכס.

למישהו יש נסיון ?

• תוכן חדש...