Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם! יש לי פיג'ו 205 שנת 96 1400 סמ"ק.

רציתי לדעת אולי אם מישהו יוכל להדריך אותי (עדיפות בתמונות או סרטון-אפשר גם באנגלית מיטיוב)

כיצד לנקות בית מצערת של הרכב. אשמח אם תסבירו לי הכל כולל

דברים שיש לשים לב אליהם כדי לא לפגוע ברכב.

תודה רבה רבה רבה לעוזרים!

פורסם

למה לנקות בית מצערת? בפג'ו 205 באם אין תקלה, עדיף שלא לגעת, שכן, ייצוב הסבובים, ופעולת מע' ההזרקה הכי לא מושפעת מבית מצערת לא נקייה, כאשר בית המצערת בפיג'ו זה סובלת הרבה פחות מכלל סוגי טינופות ש"נדבקים" אליה.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
למה לנקות בית מצערת? בפג'ו 205 באם אין תקלה, עדיף שלא לגעת, שכן, ייצוב הסבובים, ופעולת מע' ההזרקה הכי לא מושפעת מבית מצערת לא נקייה, כאשר בית המצערת בפיג'ו זה סובלת הרבה פחות מכלל סוגי טינופות ש"נדבקים" אליה.

קודם כל תודה רבה רבה על תגובתך!

הסיבה שאני רוצה לנקות אותה היא טורים עולים ויורדים לפעמים בהנעה (אחת ל 3 הנעות לערך)

הסיבה השניה היא שהמנוע לא עובד רצוף אלא מגמגם מידי פעם גמגומים קטנים שנשמעים לי כמו

בית מצערת מפוייח.

התקלה של הטורים עולים ויורדים לא נובעת מתקלה במנוע צעדים כי זה הוחלף לפני

יומיים בשל תקלה אחרת.

תודה רבה!

פורסם

ברכב מסוג זה טורים שאינם יציבים מתבטאים בכך שמייצב הסיבובים שאינו אלא מנוע עם פין דוחף את פרפר המצערת חיצונית לבית המצערת ואשר אינו מושפע מפיח, מקבל הוראה כזו מיחידת הבקרה. הוראה שגויה, אך הוראה.

אינני נגד ניקיון ואף אינפוזיה, ההפך, זה אף רצוי (ויש להחליף שמן ופילטר שמן לאחר ביצוע כזה) אך נראה שבמקרה שלך לא זה מה שיפתור את הבעיה.

מע' ההזרקה החד נקודתית של "בוש" כמו שמותקנת ברכב שלך מגיבה שונה ממערכת הזרקה רב נקודתית וביחס למע' רב נקודתית היא מגיבה ממש שונה, לתופעות ודרכי תיקון.

גש לחיישן החמצן. יש לו שני מחברים. לפני שאכתוב מה לעשות, זהירות. שים לב: אם תנתק את שני המחברים, ניתן לחברם חזרה שלא בסדר הנכון. למיטב זכרוני.

אם כך, סמן את המחברים כאשר הם מחוברים כך שלאחר הניתוק תדע בדיוק את מי לחבר למי שהיה מחובר טרם הניתוק.

לאחר שסימנתי בדיוק את אופן החיבורים המקורי לפני שבצעת ניתוק כלשהו, נתק את שני המחברים.

בדוק במצב מנוע קר לחלוטין לאחר חניה האם הבעיה נפתרה לכאורה. חזור לדווח.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
כנס ללינק

[]h ttp://ww w.cars forum.c o.il/vb/showthread.php?t=444252[/L]

האם דבר כזה הוא בטוח?כי שמעתי מכמה אנשים שתרסיסים למינהם כולל

ספריי לניקוי קרבורטורים עלול לפגוע בחיישן החמצן שבמצערת....ספריי זה הוא שונה?מאיפה אני יכול

להשיגו?

פורסם
קודם כל תודה רבה רבה על תגובתך!

הסיבה שאני רוצה לנקות אותה היא טורים עולים ויורדים לפעמים בהנעה (אחת ל 3 הנעות לערך)

הסיבה השניה היא שהמנוע לא עובד רצוף אלא מגמגם מידי פעם גמגומים קטנים שנשמעים לי כמו

בית מצערת מפוייח.

התקלה של הטורים עולים ויורדים לא נובעת מתקלה במנוע צעדים כי זה הוחלף לפני

יומיים בשל תקלה אחרת.

תודה רבה!

התקלה בבית מצערת אינה מפיח אלא מחישן מצב מצערת שצמוד לבית מצערת מהצד ואינו ניתן להחלפה [ חלק מהבית מצערת ].

מגעיו שחוקים כתוצאה מעבודה רבת שנים. יש צורך בהחלפת כל הבית מצערת.

I LOVE PEUGEOT CITROEN CARS

• תוכן חדש...