Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה בכותרת,

אני יודע בוודאות שקיים דבר כזה לקטבים "רגילים" המתחברים למצבר מלמעלה אך מעולם לא ראיתי דבר כזה המתאים לקוטביי צד אמריקאים.

במידה ואכן קיים דבר כזה אשמח מאוד למקום/חנות באיזור המרכז (עדיפות לחולון)שניתן לרכוש שם את המוצר הזה.

או קישור למכירה באיביי בו אוכל להזמין בעצמי.

תודה רבה מראש והמשך שבת נעימה לכל חבריי הפורום.

בברכה, יוסי

פורסם
השאלה בכותרת,

אני יודע בוודאות שקיים דבר כזה לקטבים "רגילים" המתחברים למצבר מלמעלה אך מעולם לא ראיתי דבר כזה המתאים לקוטביי צד אמריקאים.

במידה ואכן קיים דבר כזה אשמח מאוד למקום/חנות באיזור המרכז (עדיפות לחולון)שניתן לרכוש שם את המוצר הזה.

או קישור למכירה באיביי בו אוכל להזמין בעצמי.

תודה רבה מראש והמשך שבת נעימה לכל חבריי הפורום.

בברכה, יוסי

הי מה נישמע מישתמשים במנתק רגיל מחברים את המנתק למצבר בעזרת פחית מתכת

פורסם

עופר, אתה יכול לתת בבקשה הסבר קצת יותר מפורט כיצד מתבצעת ההתקנה של המנתק הרגיל על הקוטב של המצבר "האמריקאי"?

אם תוכל להעלות תמונה/שרטוט להמחשה של החיבור זה יהיה ממש מעולה והכי פשוט להבנה ויישום.

פורסם

לאחר שיטוט מעמיק ברשת מצאתי את הפריט הנ"ל, האם זה הפריט שמיועד לניתוק מהיר של הקוטב השלילי ברכבים בעליי מצבר עם קוטביי צד אמריקאים?

האם ניתן להשיג את הדבר הזה בארץ טרם ההזמנה מאיביי?

במידה וכן,אשמח מאוד להכוונה למקום/חנות שבה ניתן למצוא את המוצר הזה בוודאות.

Mouse here to zoom in

Image not available Photos not available for this variation $T2eC16d,!)sE9swm,vStBRe-!B6u!Q~~60_1.JP

Mouse over image to zoom

spacer.gif

CHEVROLET BATTERY CUT/OFF DISCONNECT SWITCH FOR ALL SIDE MOUNT BATTERIES

| Add to Watch list

פורסם

עופר, אתה מנתק בעזרת ניתוק מהיר של הקוטב השלילי את המצבר במשך השבוע שהרכב "במנוחה"?

אוקיי הבנתי,תעדכן אותי בבקשה (אפילו בפרטי)אם תמצא אחד כזה אצלך ואני אגיע אליך כדיי להבין כיצד להתקינו.

פורסם

מצאתי סירטון ביוטיוב המסביר/ממחיש בדיוק כיצד לבצע את ההתקנה על מצבר אמריקאי עם קוטביי צד.

אכן נראה פשוט מאוד ולא מסובך ליישום,עכשיו כל שנשאר לי זה להשיג מנתק מהיר מהדגם הזה.

עופר, במידה ויש ברשותך אחד כזה מיותר אני אשמח לרכוש אותו ממך, רק תעדכן אותי בבקשה בהקדם לפניי שאני מזמין אחד חדש מאיביי.

פורסם

אכן ההתקנה מאוד פשוטה כפי שעופר ציין, גם אצלי בקמארו התקנתי את הניתוק המהיר הזה על הקוטב השלילי(-)שבמצבר מאחר והרכב נוסע כפעם-פעמיים בשבוע בלבד ובשאר הזמן אני מנתק את המצבר ע"מ שלא התרוקן.

אם יהיה לך בעיה/קושי בהתקנה תקפוץ אליי ואני אעזור לך להתקין את זה.

אגב,אני את שלי הזמנתי מאיביי מאחר ולא הצלחתי למצוא את זה אצל חשמלאיי רכב במרכז.

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

אוקיי, תודה רבה חברים(עופר ומשה),אני אזמין היום מנתק מהיר אחד מאיביי וכשיגיע לארץ אתקין אותו ברכב, במידה ואתקל בבעיות/קשיים בהתקנה אצור איתכם קשר בפרטי.

פורסם

יוסי,אם אתה עדיין מעוניין יש לי אחד ספייר(הזמנתי בעבר 2 מאיביי והשתמשתי רק באחד)אתה מוזמן לקפוץ אליי ולקחת אותו ללא תשלום כמובן.

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

משה תודה רבה,הזמנתי השבוע כבר אחד חדש מאיביי, אם יהיו לי שאלות נוספות בקשר להתקנה כשיגיע לארץ(עוד כשלושה שבועות) אני אצור איתך קשר בפרטי.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

עדכון:

בשעה טובה הפריט הגיע מחו"ל (סין)והורכב השבוע על המצבר ברכב,אכן פתרון מצוין,מהיר ופשוט ובעיקר זול עבור רכבים שאינם בשימוש יומיומי, בקיצור מומלץ.

• תוכן חדש...