Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין להדביק תוספת לספוילר מקרבון באיזה דבק עדיף לי להשתמש?

זה ייעודי לרכב שלי וזה יושב בול .

אפשרי דבק 3 שניות ?

סיליקון?

או שיש משהו מיוחד?

על השם משתמש הזה יש כ4 אנשים שונים ו4 מכוניות שונות.

פורסם

דבק 3 שניות זה לא דבק חזק, בטח שלא בשביל עבודות כאלו. אם זה יעודי אמורים להיות ברגים

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

ברכב הקודם הדבקתי עם דבק שנקרא סופר 7.

זה לא דבק מהיר אבל הוא מאד חזק, מה שעשיתי ניקיתי היטב את שני המשטחים, שייפתי קצת ע"מ להגדיל את שטח המגע, הצבתי את הספווילר במקומו ולחצתי אותו בעזרת רצועת ראצ'ר שחבקה אותו והפעילה לחץ על כל אזור ההדבקה (לא רק בקצוות, ע"י שימוש בקרטון עבה וחזק במרכז הספויילר.

הדבק הושאר לייבוש (תוך כדי לחיצה) במשך 24 שעות, לאחריהם ניסיתי לפרק את הספוילר (לקחתי בחשבון שאני עלול לשבור אותו), לא זז, הרכב הספיק להגנב ואני משוכנע שאת הספוילר הזה לא יצליחו לפרק מהדלת, אלא אם ישברו אותו.

קח בחשבון שספווילר שייתפרק תוך כדי נסיעה זה פתח לצרות צרורות, ואם אתה לא בטוח שתצליח לתפוס אותו כמו שצריך גש לפחח.

מצטרף להמלצה לברגים, לא רואים אותם, ואין מה לחשוש.

SCANSPEAK

• תוכן חדש...