Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמיטב הידוע לי כרגע אין כלי מסחרי שעושה את זה, אבל מצד שני עניין ה-Notes כל כך זניח גם מבחינת המשתמשים שאף אחד לא משקיע אנרגיה בניסיון אפילו להעביר את זה.

אנחנו למשל תומכים באנשי קשר הודעות SMS, MMS, Messaging, אירועי לוח שנה, קבצי אודיו, וידאו, מיילים

אבל אף אחד לא בדק אפילו אופציה של גיבוי Notes כי זה כל כך זניח

פתרון אחד יכול להיות צירוף של ה-Notes כ-Attachments למייל ושליחה לעצמך (אפילו לג'ימייל וזה יאפשר לך להוריד ישירות מהגלקסי)

יכול להיות שיש אולי אפליקציה שתייצא לך את כל ה-Notes לענן גנרי (גוגל דרייב אולי?), אבל זה לא כל כך התחום שלי

גילוי נאות: אני עובד בחברה שזה אחד מתפקידיה - העברת נתונים ממכשיר סלולרי אחד לשני

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

פתח את הרשומה המסויימת שאתה רוצה לשלוח במייל או בסמס ולמטה יש לך אפשרות בחירה באיזה צורה את רוצה להעביר את הרשומה.

iphone_4s_dictionary_app.jpg

איזה כייף לי :)

פורסם

מהיכן קנית את המכשיר?

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם
רוצה להעביר כמה שיותר נתונים מהאייפון לגלקסי, חלק מהם זה ה notes.

יש אפשרות כזו ?

כמיטב הידוע לי כרגע אין כלי מסחרי שעושה את זה, אבל מצד שני עניין ה-Notes כל כך זניח גם מבחינת המשתמשים שאף אחד לא משקיע אנרגיה בניסיון אפילו להעביר את זה.

אנחנו למשל תומכים באנשי קשר הודעות SMS, MMS, Messaging, אירועי לוח שנה, קבצי אודיו, וידאו, מיילים

אבל אף אחד לא בדק אפילו אופציה של גיבוי Notes כי זה כל כך זניח.

לי אישית זה ממש לא זניח מכיוון שיש לי עשרות פתקים שבהם רשמתי מידע חשוב וקניות.

לא מצאתי עדיין תוכנה שמעבירה בצורה טובה הודעות MMS,IMESSEGE כולל קבצים מצורפים לנקסוס 4.

כול תוכנה יש לה את הבאג הקטן שלה.

על איזה תוכנה אתה ממליץ ?

פתרון אחד יכול להיות צירוף של ה-Notes כ-Attachments למייל ושליחה לעצמך (אפילו לג'ימייל וזה יאפשר לך להוריד ישירות מהגלקסי)

יכול להיות שיש אולי אפליקציה שתייצא לך את כל ה-Notes לענן גנרי (גוגל דרייב אולי?), אבל זה לא כל כך התחום שלי

גילוי נאות: אני עובד בחברה שזה אחד מתפקידיה - העברת נתונים ממכשיר סלולרי אחד לשני

לידיעה !

קיימת אפשרות קלה ופשוטה להעברת הפתקים מאייפון לאווטלוק. פשוט מסמנים באייטונס "וי" לסנכרן פתקים עם אווטלוק.

לאחר שהפתקים עברו לאווטלוק ניתן לייצא אותם בפורמטים שונים כגון: אקסל, PST, קובץ טקסט.

אני פשוט השארתי אותם באווטלוק.

רק באג קטן העברית לא מיושרת לימין בפתקים שמיובאים.

untitled.JPG

איזה כייף לי :)

פורסם

המוצרים שמפתחים בחברה שבה אני עובד לא זמינים לקהל הרחב באופן ישיר.

מצד שני זה גם לא תחום העיסוק שלי בחברה ואני לא מכיר מוצרים מתחרים.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
רק באג קטן העברית לא מיושרת לימין בפתקים שמיובאים.

עכשיו תפסתי אותך (יש מצב שאתה המרגל האיראני?):

באייפון אין באגים.

• תוכן חדש...