Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למי שמעונין יש אירגון שניקרא ידידים.

זה בדיוק אותו רעיון רק שצריך להיתקשר וזה לא בתור אפליקציה,

עונה מוקדן והוא בודק לך אם יש מישהו קרוב.

המס הוא 0573131310

הבנתי שמי שרוצה להתנדב הם נותנים לו ערכה.

פורסם

קרה לי בעבר שנתקעתי ללא כבלים ב3 לפנות בוקר. צלצלתי לארגון ידידים, למרות הסקפטיות ענה לי מוקדן נחמד -מרענן בלי קשר- אך לבסוף הוא לא מצא מישהו באזור שיסייע. שווה להרים טלפון.

הרוב טוב.

פורסם

מה לגביי להתקשר לשרות מוניות ולבקש שתגיע מונית עם קבלים 20 שח על השירות ונגמר הסיפור. לפחות זה מה שהיה במקרה שלי.

פורסם
יש רכבים שבהם התנעה עם כבלים יכולה להשבית מחשב רכב

תוכל להרחיב בבקשה? איזה סוג ולמה?

הרוב טוב.

פורסם

תוכל להרחיב בנושא כאוות נפשך ע"י חיפוש פשוט בפורום.

הדרך הנכונה לתת מצבר עזר היא מפתח מחוץ לסוויץ' ברכב התורם לאורך כל התהליך+ כבלים איכותיים.

מחשב רכב ומחשב גיר יכול להינזק מקפיצות מתח.

פורסם

חוק שיחייב כל רכב אוטומט בנשיאת כבלים לרכב יהיה כבר עדיף.

משקל ומקום זניחים, יעילות גבוהה.

כבר יצא לי פעמיים לעזור למישהו עם כבלים כשלי בכלל יש ידני. אני מתפלא שאנשים עם אוטומט לא נושאים איתם כבלים. כבר שמעתי על התירוץ "אוטו חדש" לא פעם (2-4 שנים על הכביש).

פורסם
למישהו פה יצא להיתקע באמצע הלילה עם סיגריה ובלי אש?

לי יצא, לא כיף גדול, במיוחד שחיפוש אש רגיל עלול להסתיים בזה שמישהו יבקש ממך סיגריה.

בסוף אחרי כמעט 5 דקות הצלחתי לאתר איש נחמד שנתן לי אש.

זה גרם לי לחשוב שיכול להיות נחמד אם הייתה אפליקציה שבה אני יכול לשדר "אות מצוקה", וכל מי שיש לו מצית ברדיוס 5 ק"מ ממני יקבל את ההתראה.

טוב חלאס.

הבעיה פשוטה, למה לסבך אותה יתר על המידה? אפליקציה? באמת?? זה כבר נהיה מגוחך :?

כמה עולים כבלים? 50 ש"ח? קונים כבלים וכשנתקעים עוצרים מישהו אקראי. אם הראשון לא ירצה לעזור אז השני ירצה. Problem solved.

:lol:

לא באמת, משקיעים קצת כסף וקונים כבלים.

או שאתה רוצה לממן פיתוח אפליקציה ל-iOS ואנדרויד + שרת?

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
  • תוכן חדש...