Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פשוט מאוד, מבטל את ההזמנה ומזמין במקום סיאט טולדו. גם יותר מאובזרת כסטנדרט וגם יותר יפה ( או פחות מכוערת, תלוי איך אתה מסתכל על זה).

הסקודה שהזמנתי עולה כמעט כמו הטולדו ומגיעה עם יותר דברים.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
את המבצע על הטולדו ראית?

כן, היא עולה סך הכל 4000 ש"ח פחות מהראפיד, ומגיעה עם פחות איבזור מהראפיד שהזמנתי, ועדיין יהיו בה את החסרונות שיש בראפיד שכרגע מוצעת: לנהג אין שליטה על 4 החלונות, אין נעילת חלונות מרכזית - כל אלה יתוקנו בראפיד החדשה.

פורסם

לאחר מספר שנים של פריחה בסקודה, החליטו החבר'ה לקטוף את הפירות זה בא לידי ביטוי במחירים לא סבירים בעליל, לא של הפאביה (110-115K) ולא של הרפיד (122-125K אחרי הנחה). הרפיד היא משהו בין סופר מיני למשפחתית, ובמחיר הזה אפשר למצוא משפחתית טובה.

פורסם
לאחר מספר שנים של פריחה בסקודה, החליטו החבר'ה לקטוף את הפירות זה בא לידי ביטוי במחירים לא סבירים בעליל, לא של הפאביה (110-115K) ולא של הרפיד (122-125K אחרי הנחה). הרפיד היא משהו בין סופר מיני למשפחתית, ובמחיר הזה אפשר למצוא משפחתית טובה.

אני לא חושב שתמצא במחיר הזה משפחתית טובה עם תא מטען בנפח 530 ליטר ומנוע tsi.

(עזוב את האיבזור בצד לרגע)

פורסם
הסקודה שהזמנתי עולה כמעט כמו הטולדו ומגיעה עם יותר דברים.

איזה דברים יש בראפיד שהזמנת שאין בטולדו?

בכל מקרה ראפיד בנזין הכי מפוארת (אלגנס) עולה 120K ש"ח והיא כמעט זהה לרמת הגימור של הטולדו שזולה ממנה בתור התחלה ב- 3000 ש"ח ועכשיו במבצע החדש זולה יותר ב- 11,000 ש"ח.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

קודם כל טולדו כלכלית וריאלית שווה יותר במיוחד במבצע, אל תבלבל.

ההעדפה שלך צריכה לבוא רק בעניין הטעם האישי למה אתה מתחבר אבל 10K+ לא הולך ברגל.

שנית עברתי ברפרוף על ההודעות שלך, האם אתה סגור על הרכב? אין מצב שאולי תוכל לפזול לבדיקת רכב אחר? למשל I25?

אגב היום יצא הנחות לפולקסווגן לחברי מועדון טפחות

"הנחה של 10,000 ₪ על פולו DSG 1.2 TSI - מחיר לחברי המועדון 104,900 ₪ במקום 114,900 ₪.

הנחה של 9,000 ₪ על ג'טה DSG 1.2 TSI – מחיר לחברי המועדון ב-120,900 ₪ במקום ב-129,900 ₪"

נ.ב צריך להגיע עוד כמה חודשים הראפיד החדשה עם שינויים רציניים באיכות החומרים. לשיקולך.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

לא ברור למה לקנות ראפיד ב-10K יותר. נשמע שפותח השרור מעדיף סקודה מסיבה כלשהי.

אישית הייתי קונה מה שיותר זול, זה רכב שכל מהותו היא להיות רכישה כלכלית נבונה.

פורסם
איזה דברים יש בראפיד שהזמנת שאין בטולדו?

בכל מקרה ראפיד בנזין הכי מפוארת (אלגנס) עולה 120K ש"ח והיא כמעט זהה לרמת הגימור של הטולדו שזולה ממנה בתור התחלה ב- 3000 ש"ח ועכשיו במבצע החדש זולה יותר ב- 11,000 ש"ח.

בראפיד אלגנס נותנים לך גם ערכת מולטימדיה: מסך 10", מצלמת רברס, דיבורית bt, תוספת 6 רמקולים וג'נטים.

ואני מקבל אותה בפחות מהמחיר הסופי (מחיר סופי כולל הכל = 124,880 ועל זה קבלתי הנחה מסוימת)

אגב הטולדו כולל המבצע של חבר עולה מחיר סופי 119,000 (אחרי אגרה וכו') ועדיין לא מגיעה עם כל מה שהראפיד מגיעה. (אעשה השוואה מדוייקת מחר)

סקודה נחשבת רכב יותר שכיר מסיאט.

פורסם
בראפיד אלגנס נותנים לך גם ערכת מולטימדיה: מסך 10", מצלמת רברס, דיבורית bt, תוספת 6 רמקולים וג'נטים.

ואני מקבל אותה בפחות מהמחיר הסופי (מחיר סופי כולל הכל = 124,880 ועל זה קבלתי הנחה מסוימת)

אגב הטולדו כולל המבצע של חבר עולה מחיר סופי 119,000 (אחרי אגרה וכו') ועדיין לא מגיעה עם כל מה שהראפיד מגיעה. (אעשה השוואה מדוייקת מחר)

סקודה נחשבת רכב יותר שכיר מסיאט.

עברתי שוב על המפרט של ראפיד אלגנס וההבדלים בינה לבין הטולדו מסתכמים ב:

1. לראפיד ספוילר אחורי

2. לטולדו משענת יד בין המושבים מאחור

3. 6 רמקולים בראפיד לעומת 4 בטולדו (ניתן להוסיף בטולדו)

יש עוד הבדלים לטובת הטולדו ברמת נראות תא הנוסעים שהמפרט הטכני לא מספר+ את הטולדו אפשר לקבל עם תא נוסעים בהיר.

ראפיד אלגנס עולה 120K ש"ח

איתוראן 1300 ש"ח

ערכת מולטימדיה שאני מניח שזהה לטולדו (של הוגו), סה"כ אותו יבואן- כ- 5000 ש"ח

אגרת רישוי 1400 ש"ח

הגענו ל- 127,700 ש"ח על הכביש לפני הנחה, אני מניח שהמחיר הסופי שלך אחרי הנחות לא ירד מ-120K ש"ח ולדעתי הוא באזור ה- 122K ש"ח.

טולדו עם אותו אבזור בתוספת זוג רמקולים נוספים "על הכביש" יוצא לך בערך 116K ש"ח.

בקשר לסחירות עתידית, גם אם אני חושב שאתה טועה לא אני ולא אתה יכולים לדעת כי מדובר בדגמים חדשים מאוד בארץ.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
עברתי שוב על המפרט של ראפיד אלגנס וההבדלים בינה לבין הטולדו מסתכמים ב:

1. לראפיד ספוילר אחורי

2. לטולדו משענת יד בין המושבים מאחור

3. 6 רמקולים בראפיד לעומת 4 בטולדו (ניתן להוסיף בטולדו)

יש עוד הבדלים לטובת הטולדו ברמת נראות תא הנוסעים שהמפרט הטכני לא מספר+ את הטולדו אפשר לקבל עם תא נוסעים בהיר.

ראפיד אלגנס עולה 120K ש"ח

איתוראן 1300 ש"ח

ערכת מולטימדיה שאני מניח שזהה לטולדו (של הוגו), סה"כ אותו יבואן- כ- 5000 ש"ח

אגרת רישוי 1400 ש"ח

הגענו ל- 127,700 ש"ח על הכביש לפני הנחה, אני מניח שהמחיר הסופי שלך אחרי הנחות לא ירד מ-120K ש"ח ולדעתי הוא באזור ה- 122K ש"ח.

טולדו עם אותו אבזור בתוספת זוג רמקולים נוספים "על הכביש" יוצא לך בערך 116K ש"ח.

בקשר לסחירות עתידית, גם אם אני חושב שאתה טועה לא אני ולא אתה יכולים לדעת כי מדובר בדגמים חדשים מאוד בארץ.

רק אתקן מעט:

ראפיד מגיעה עם איתורן + עלוקה והמחיר הסופי שלה "על הכביש" 124,880ש"ח לפני הנחות כאלה או אחרות.

כאמור, עקב הפירסום על הראפיד החדשה אני בטוח שסקודה יתנו עוד הנחות, כי מבחינתי לקנות היום רכב בלי נעילת חלונות זה חסרון ענק שלא בטוח שניתן לתקן (מבלי להרוס את מערכת החשמל ברכב)

פורסם
אני לא חושב שתמצא במחיר הזה משפחתית טובה עם תא מטען בנפח 530 ליטר ומנוע tsi.

(עזוב את האיבזור בצד לרגע)

במבצע חבר קיה סיד או פורטה בסביבות 120K על הכביש.

• תוכן חדש...