Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לוקו אפיקומן לא מעניין בגילי המופלג, מה שכן סבא שלי עדיין מתעקש לתת לי דמי חג.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא סביר, אם הם לא עבדו בממשל או משהו, ובהנתן הזמן שעבר, הסיכויים קלושים. אני עוד מחכה לראות מה יקרה קודם, אזרחות ספרדית בגלל שאבא שלי ס"ט (אם הספרדים יזוזו) או אזרחות אירופאית אחרי 5 שנות מגורים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
בקרית שמונה היתה zx יפיפיה למכירה אומנם בצבע ירוק, לא רציתי לצלם לך כדי לא לזרוע מלח על הפצעים.

תודה על ההתחשבות אבל אתה מוזמן לצלם חופשי. להיפך, אם יהיו באמת יפות אני ידע איפה להתחיל לחפש

פורסם
איפה אתה גר?

התשובה הרשמית היא מערב אירופה, בשלב זה לא מעוניין לפרסם במקורות גלויים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

יש אתר של תמונות של מכוניות בסגנון נט קאר שואו?

האתר הזה הפך להיות בלתי נסבל לגלישה. איטי ונתקע המון. יש משהו דומה אבל שעובד בצורה חלקה?

פורסם
אם ההורים של אבא שלי באו ממרוקו, והיו שם תחת שלטון צרפתי, הם יכולים להוציא אזרחות של צרפת? (ואז אבא שלי יוציא, ואז אני :lol:)

ההורים של אבא שלי עלו מטוניס, אבא שלי נולד שם, ועלה איתם כשהיה בן 3. אף אחד מהוריו לא היה עובד בממשל.

לאחר תהליכים שאבא שלי עשה (אין לי מושג איזה, הוא טיפל בהכל), קיבלנו כולנו דרכון צרפתי.

את הדרכון שלי קיבלתי בפברואר 2008.

אני מאמין שליוצאי מרוקו זה אותו דבר. תנסו להתייעץ עם עורך דין שמבין בעניינים האלה.

לגבי ויזה לארה"ב לבעלי דרכון אירופאי, אין לי מושג מה התהליך, אבל אפשר לקבל ויזה ל3 חודשים בלי בעיה (מאושר אוטומטית) כאשר כעבור 3 חודשים אפשר לגשת למשרד הפנים המקומי ולקבל 3 חודשים נוספים, גם ללא יותר מידי שאלות. מעבר לחצי שנה הזאת, זה כבר הרבה יותר קשה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• חברי המעגל הראשון
פורסם
עברית קשה שפה.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4501994,00.html

[ATTACH=CONFIG]374616[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]374617[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]374618[/ATTACH]

צריך לשלוח להם בחזרה הודעות בסגנון "אם אתה תרצה לכנות יש לנו אמפרזה דורבו דיזל פול אותומת סבורט אינז'קשן נוסע אכושרמותה"

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
תראה, הכי הרבה שאני יכול להציע זה דיטיילינג.

תשפר את ההצעה שלך.

את גיל 17 כבר עברתי, שפשופים לא כל כך מרגשים אותי

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.

• תוכן חדש...