Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
סלורייד, בדואים לא נכנסים אלי. הם מתים מפחד מכלבים.

תפוחיז, רשמתי לעצמי. תזכור שהתחייבת.

ערב טוב,

אחרי יום שלם בספארי אני בוודאות אומר שהם מפחדים מכל דבר זז שלא נראה כמו גמל וכבש.

אני שומר כשרות בפסח ויחד עם זאת שונא את החג הזה. זה שבוע שבהם אני רעב, עצבני ומתוסכל.

החיים הם כמו....

פורסם

משעמם אה... אני עוזר לחבר להעביר דירה עם הוואן של אחי, אני מספר לו שאני שבוז כבר שבוע וחצי, החלטנו לעשות רואד טריפ ליומולדת שלי

haters will hate

פורסם
משעמם אה... אני עוזר לחבר להעביר דירה עם הוואן של אחי, אני מספר לו שאני שבוז כבר שבוע וחצי, החלטנו לעשות רואד טריפ ליומולדת שלי

אני חושב שזה רעיון מעולה ליום הולדת.

במיוחד עם זה חבר מבין ועל אותו גל. אצלנו לעשות נסיעה של שעה וחצי לכיוון נחשב לחצות מדינה ודורש תכנון של חודשיים.

החיים הם כמו....

פורסם
החלטנו לעשות רואד טריפ ליומולדת שלי

יפה לך,תגשים את החלום שלי מאז הצבא :) (חוף לחוף)

משהו כזה,אבל מן הסתם ארוך יותר (לא מצאתי)

http://www.gulliver.co.il/OrganizedTours/Content/TripDealDetails.aspx?productId=8204&numOfDays=23

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

כבר עשיתי חוף לחוף ואפילו שיתפתי בפורום. היה כייף, עם האינפיניטי.

היומולדת שלי בשלישי למאי, כמו גולדה. dady2yra.jpg

haters will hate

פורסם

בחיי, לקח לי שעות להשלים את החומר הגיבובי שנכתב פה ביממה וחצי האחרונה.

אתם לא נורמליים.

לוקו ותפוחי, הרגתם אותי מצחוק על ענייני ממון, אוליגרכים ועבדים.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

לאחרונה הגיבוב יוצא מכלל שליטה... מי שרוצה תקציר שיפנה ללוקו - התשלום בכבשים וגמלים בלבד.

עוד שבוע מתחיל, עוד שבוע שאני רק אחכה שיגיע לסופו, העבודה המשעממת לא תורמת למצב... לפחות זה זמני עד אוקטובר.

פורסם

אצלכם יוצאת השבת ואצלי מתחיל הסופ"ש.

העלתי את התמונה של הקאדילק כי כשאני והחבר חנינו לידה - זה היה טבעי, זה צריך להיות רכב מושלם לטיול מחוף לחוף של גברים, השארתי לו פתק על החלון, מתאים לי להתנייד בבהמה כזאת מדי פעם.

אכלתי איזה 20 בורקסים ואין לי כוח לזוז.

אני עובר פה על המחשב, תמונות ישנות, בא לי להיות ילד, בא לי תמימות וממש בא לי להיות אבא.

האקסית שלחה לי הודעה אתמול בלילה, ישנתי, בבוקר שלחתי לה בנימוס שזה לא במקום ושהיא צריכה להפסיק, בתגובה קיבלתי תירוץ של "זה בטעות", ממש.

בקיצר, שעה מנוחה והיא שלחה לי הודעה, שאלה אם אני מישהו אחר, משחקת אותה אהבלה.

אמרה לי שהיא החליפה טלפון והמספרים נדפקו, יש לי מספר כ"כ קל היא לא יכולה לשקר, כתבה לי שהיא הולכת ליוון עם הבחור הזה.

שלחתי לה הודעה בחזרה, אמרתי לה שאני מאחל לה רק טוב, שתהיי מאושרת ושיהיה לה כל מה שאנשים כמוה צריכים.

חלקתי את זה עם החבר שלי, שהכרתי דרכה ד"א, הוא חתך כל קשר איתה מאז שנפרדנו והוא תמיד שם בשבילי, גם הוא יצא ממערכת יחסים קשה לפני שנה בערך, כייף שיש מישהו שמבין ומעמיד אותי במקום.

עוד מעט מסיבה, ננוח קצת ונעוף מפה

haters will hate

פורסם

דניקס לא משנה מה- אל תצא עם המסכה הזו לפומבי! ואם אתה כבר יוצא אז תדאג שמישהו יתעד כל רגע.

בנצי, שתלך לחפש!

מנסה לגרום לך לקנא, טוב שיש לך מישהו שמבין אותך ונמצא איתך יחד!

שה**נה תירקב עם הח*א שלה ואתה תמשיך בחייך! ותמשיך להעלות תמונות, גם אני בלאט רוצה לעשות נסיעה מחוף לחוף. מאז שראיתי את הסרט "המירוץ מחוף לחוף" זה החלום שלי.

פורסם

תקציר הגיבוב:

לנה פסיכולוגית מתחילה ומגובבת מתחילה,דניקס מגובב חברה והמבורגר אני ולוקו במינוס,ניץ' בפלוס,בנצי בוכה ומשתף בסיפור סוחף,ג'יימס דתי ומופלה על רקע עדתי,רופני משפשף, גם בנצי.

הילד עם הוולקן מצליח לעניין,אזוף רק מחפש את מי לזיין.

החיים בגיבוב מעניינים.

אני חושב שגם רז משפשף...

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

בלאט, אין לי וולקן עדיין! אבל אם אתה רוצה אתה מוזמן לקנות לי :wink:

שכחת את אורב לילה שלרכב שלו קוראים בוריס ולשואב אבק רוברט (אם אני זוכר נכון).

פורסם

אני מקווה שגם לא תהיה לך ותשכיל לקנות מיצובישי אטראג' עם שנתיים מליסינג :)

אני מפחד שתגיע המכה באמינות של הניסאן,יש מצב?

אני בקושי נוסע עליה ועל השברולט מגלגל כמעט אלפייה בשבוע...

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

• תוכן חדש...